madness_85
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2019
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα Πριν 2 ,3 χρόνια είχε κάποιες που κάνανε πιατσα και το μεσημέρι. Έχει πέσει στην αντίληψη κανενός αυτό?
εκείνη την εποχή είχε ένα απέναντι από το φιβερ εμφανισιακά αρκετά καλό,μάλλον βουλγαρακι, δεν είχα εμπειρία γιατί γυρνούσα με το εταιρικό αυτοκίνητο...οι άλλες που είχα δει μεσημέρι-απόγευμα πάλι την ίδια περίοδο ήταν σάπιεςΚαλησπέρα Πριν 2 ,3 χρόνια είχε κάποιες που κάνανε πιατσα και το μεσημέρι. Έχει πέσει στην αντίληψη κανενός αυτό?
Μέχρι το ξημέρωμα κάθονται μερικές μαυρουλες, στο todaylicius κ μέχρι τις 7μιση το πρωί έχω δει τραβελια να πίνουν καφέ αφού σχόλασαν...Για πιο μετά πρέπει να έχεις μια Α εμπειρία, να κόβει το ματι σου από Γιαννιτσών, εκτός κ αν δεν έχεις θέμα να Ρωτάς άσχετες μέρα μεσημέρι Πόσο πάει..σπανίως λοιπόν κ σάπιες όπως έχω ηδη αναφέρειΘα είμαι Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες. Πιάτσες μόνο βράδυ η και πρωινά βρίσκεις κατι;
Μέχρι το ξημέρωμα κάθονται μερικές μαυρουλες, στο todaylicius κ μέχρι τις 7μιση το πρωί έχω δει τραβελια να πίνουν καφέ αφού σχόλασαν...Για πιο μετά πρέπει να έχεις μια Α εμπειρία, να κόβει το ματι σου από Γιαννιτσών, εκτός κ αν δεν έχεις θέμα να Ρωτάς άσχετες μέρα μεσημέρι Πόσο πάει..σπανίως λοιπόν κ σάπιες όπως έχω ηδη αναφέρει Ευχαριστώ φίλε. Χάσιμο χρόνου δηλαδή οπόταν θα ψάξω κάτι άλλο.
Είναι αυτο το fast food που αρέσει σε όλους πιστεύω δεν είναι θέμα φραγκων.. Διαλέγεις οποία θες και τσακ μπαμ κάνεις την δουλειά σου.. Ένω σε στούντιο πρέπει να μπαίνεις συνέχεια σε σπιτάκια να ξεντυθεις μετά μετά ξαναμανα να ντυθείς κλπ .το βαριέσαι κάποια στιγμή συνέχεια αυτο μετά από δεκάδες φορέςαυτην την ηλιθια νοοτροπια να πατε με γυφτισα ή πρεζου ή μαυρη για να πατε με ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΗ χωρις το ανετο κρεβατι του μπουρδελου για 10 ευρω λιγοτερα δεν μπορω να το καταλαβω.
εχω δίπλα μπιφτέκια και μπριζολες και θα παω να φαω καλαμποκι από το βρωμικο χερι του γυφτου.
δως τε ρε 10 ευρω παραπανω και διαλεξτε εσεις μια ψηλοτερη, ομορφοτερη, αντι τις σκουρες με τον καταλογο από σμν.
έτσι ακριβώς είναι κατεβάζει παντελόνι στρινγκ κ σκύβει αυτό πολλούς τους φτιάχνειΕίναι αυτο το fast food που αρέσει σε όλους πιστεύω δεν είναι θέμα φραγκων.. Διαλέγεις οποία θες και τσακ μπαμ κάνεις την δουλειά σου.. Ένω σε στούντιο πρέπει να μπαίνεις συνέχεια σε σπιτάκια να ξεντυθεις μετά μετά ξαναμανα να ντυθείς κλπ .το βαριέσαι κάποια στιγμή συνέχεια αυτο μετά από δεκάδες φορές
Τη Νινα την ξερω αυτη τη μαρινα τη ρουμανα που τη βρισκουμε?έτσι ακριβώς είναι κατεβάζει παντελόνι στρινγκ κ σκύβει αυτό πολλούς τους φτιάχνει
Ασε πού σε στούντιο μπορεί να σε πάρει κανένα μάτι
Οσο για γύφτισσες μαύρες κλπ έχει κ πολύ καλά μωρά Νίνα Ελληνίδα 21 μαρίνα Ρουμάνα 22 κα
πεσόντων με Χαλκίδος ανάμεσα πάνω στην ΓιαννιτσώνΤη Νινα την ξερω αυτη τη μαρινα τη ρουμανα που τη βρισκουμε?
Για να σου πε τετοια παπαρια κατα πασα πιθανοτητα δεν ηταν πουτανα και στο ειπε για να σε διωξειΕχθές το βράδυ είδα έξω από το ξενοδοχείο ροτόντα ενα πολύ δυνατό μουνετο, τη ρώτησα ποσά θέλει και μου είπε 3000 €. Μαυρομαλλα κοντά στα 24 αδύνατη μέτριο ύψος. Ξέρεις κάνεις τίποτα για αυτήν; Η στελλιτσα ζει; Έχω πολύ καιρό να την δω
Επρεπε να πεις:Εχθές το βράδυ είδα έξω από το ξενοδοχείο ροτόντα ενα πολύ δυνατό μουνετο, τη ρώτησα ποσά θέλει και μου είπε 3000 €. Μαυρομαλλα κοντά στα 24 αδύνατη μέτριο ύψος. Ξέρεις κάνεις τίποτα για αυτήν; Η στελλιτσα ζει; Έχω πολύ καιρό να την δω
έτσι ακριβώς είναι κατεβάζει παντελόνι στρινγκ κ σκύβει αυτό πολλούς τους φτιάχνει
Ασε πού σε στούντιο μπορεί να σε πάρει κανένα μάτι
Οσο για γύφτισσες μαύρες κλπ έχει κ πολύ καλά μωρά Νίνα Ελληνίδα 21 μαρίνα Ρουμάνα 22 κα
αυτό νομίζω και εγώ αλλά ήταν εκεί μες το κρύο για πάνω από μισή ώρα και ελαφρά ντυμένη.Για να σου πε τετοια παπαρια κατα πασα πιθανοτητα δεν ηταν πουτανα και στο ειπε για να σε διωξει