You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Στην νύχτα κρύβονται πολλά. Μικροδείχνει βέβαια !
Πως μπορω να τη βρω;
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Τυπε αυτος δεν απανταει σε μας θα απαντησει σε σενα εκτος αυτου κατα 99% η γκομενα δεν υπαρχει κανΠως μπορω να τη βρω;
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.619
- Πόντοι
- 2.356
Τα ίδια έκανε κ ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ πανευοταν ότι έβρισκε τα καλύτερα μωρά κ δεν έδινε σε κανέναν Πληροφορίες
Δε βάζω κ το χέρι μου στη φωτιά αλλά έχω την εντύπωσή πως είναι ο ίδιος κ έλεγε στο τέλος κ το όνομά του Νίκος κ εκείνος
Οπότε μη περιμένετε κ πολλά από τον τύπο
Δε βάζω κ το χέρι μου στη φωτιά αλλά έχω την εντύπωσή πως είναι ο ίδιος κ έλεγε στο τέλος κ το όνομά του Νίκος κ εκείνος
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.061
- Πόντοι
- 13.755
Πιο συγκεκριμένα για να μη μπερδεύεσαι...Τελικα αλανια γνωριζει καποιος το μερος που εχει συνηθως τρανς;Κ αν υπαρχει καποια καλη περιπτωση;
Γιαννιτσών με Βουτυρα έχει πάντα 4-5 γυφτοκροσακια στη γωνία ...
Λίγο παραπάνω στο ύψος του shell έχει κι εκεί συνήθως κρος μεγάλης ηλικίας όμως
Στο τετράγωνο του οπαπ που λέμε δηλαδή δίπλα από το city gate και πιο συγκεκριμένα στις οδούς Κωλέτη, Μαζαρακη και στα δύο κάθετα στενά τους θα βρεις τις περισσότερες μάλλον... Κάτω από τη Γιαννιτσών εννοώ
Στην οδό σταθμού στο ρεύμα που φεύγουμε από Θεσσαλονίκη, στο ύψος της μπουγατσας θα βρεις τη Νίνα το ομορφοκοριτσο και πολύ καλό παιδί
Στην 26ης Οκτωβρίου στο ξεκίνημα που ήταν η πιο μόνιμη πιάτσα πλέον δε βγαίνουν αλλά κάνε μια βόλτα και από κει
Ε και φυσικά όλη τη Γιαννιτσών αν την ανεβοκατεβεις 2-3 φορές όλο και καμιά ξεμπαρκη θα βρεις αλλά τα πιο συγκεκριμένα σημεία είναι αυτά που σου γράφω
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.576
- Πόντοι
- 746
Φιλος ευχαριστω πολυ.Πιο λεπτομερης ενημερωση δεν γινοταν. Την καλημερα μου.Πιο συγκεκριμένα για να μη μπερδεύεσαι...
Γιαννιτσών με Βουτυρα έχει πάντα 4-5 γυφτοκροσακια στη γωνία ...
Λίγο παραπάνω στο ύψος του shell έχει κι εκεί συνήθως κρος μεγάλης ηλικίας όμως
Στο τετράγωνο του οπαπ που λέμε δηλαδή δίπλα από το city gate και πιο συγκεκριμένα στις οδούς Κωλέτη, Μαζαρακη και στα δύο κάθετα στενά τους θα βρεις τις περισσότερες μάλλον... Κάτω από τη Γιαννιτσών εννοώ
Στην οδό σταθμού στο ρεύμα που φεύγουμε από Θεσσαλονίκη, στο ύψος της μπουγατσας θα βρεις τη Νίνα το ομορφοκοριτσο και πολύ καλό παιδί
Στην 26ης Οκτωβρίου στο ξεκίνημα που ήταν η πιο μόνιμη πιάτσα πλέον δε βγαίνουν αλλά κάνε μια βόλτα και από κει
Ε και φυσικά όλη τη Γιαννιτσών αν την ανεβοκατεβεις 2-3 φορές όλο και καμιά ξεμπαρκη θα βρεις αλλά τα πιο συγκεκριμένα σημεία είναι αυτά που σου γράφω
thiseas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 42
- Like
- 1.141
- Πόντοι
- 6.835
Δεν νομίζω ότι είναι ο ίδιος. Μόνο στο τρόπο επικοινωνίας και διάδοσης των πληροφοριών μοιάζουν.Τα ίδια έκανε κ ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ πανευοταν ότι έβρισκε τα καλύτερα μωρά κ δεν έδινε σε κανέναν Πληροφορίες
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
οποιος κι αν ειναι μπουρδες λεειΔεν νομίζω ότι είναι ο ίδιος. Μόνο στο τρόπο επικοινωνίας και διάδοσης των πληροφοριών μοιάζουν.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Τυπε σοβαρα τωρα τα τραβελια κανουν μπαμ ειναι δυνατον να μη καταλαβεις καποιοΜάγκες όταν πάτε να ψωνίσετε τίποτα και δεν ψάχνετε τρανς, πως σιγουρευεστε ότι είναι και ήταν γυναίκα αυτό που φορτώνετε? Ρωτάτε? Γιατί αποτι βλέπω εδώ είναι σκόρπια τα τρανς δεν κάθονται απαραίτητα κάπου συγκεκριμενα
sargiris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 764
- Πόντοι
- 366
Εισαγγελέας είσαι;Μάγκες όταν πάτε να ψωνίσετε τίποτα και δεν ψάχνετε τρανς, πως σιγουρευεστε ότι είναι και ήταν γυναίκα αυτό που φορτώνετε? Ρωτάτε? Γιατί αποτι βλέπω εδώ είναι σκόρπια τα τρανς δεν κάθονται απαραίτητα κάπου συγκεκριμενα
όχι αδερφέ αλλά έχω φορτώσει μόνο μια φορά αλλά νομίζοντας ότι τα τραβελια δεν κάθονται στην Γιαννιτσών μόνο πιο κατω. Και τώρα εδώ διαβάζω αλλα οπότε σκεφτομε να κρεμαστω. Αν και η κοπελα αμφιβάλλω να ήταν άντρας γιατί πασπατεψα μουνι και είχε στο μπούτι αυτό το χνούδι που έχουν οι γυναίκες. Τώρα αν ήταν άντρας καλύτερα να μη το μάθω ποτέ. Πάντος τόσο κακό είναι να ρωτήσεις?Εισαγγελέας είσαι;
Αν αρχίσεις τις βόλτες συστηματικά κ με κλειστά τα μάτια θα τις καταλαβαίνεις,μόνο το όνομα που θα ακούς θα ξέρειςόχι αδερφέ αλλά έχω φορτώσει μόνο μια φορά αλλά νομίζοντας ότι τα τραβελια δεν κάθονται στην Γιαννιτσών μόνο πιο κατω. Και τώρα εδώ διαβάζω αλλα οπότε σκεφτομε να κρεμαστω. Αν και η κοπελα αμφιβάλλω να ήταν άντρας γιατί πασπατεψα μουνι και είχε στο μπούτι αυτό το χνούδι που έχουν οι γυναίκες. Τώρα αν ήταν άντρας καλύτερα να μη το μάθω ποτέ. Πάντος τόσο κακό είναι να ρωτήσεις?
rockythess
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2014
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Θα πω και εγώ ένα σκηνικό.
Έχω πάει με κάποιες τρανς.
Οι πιο πολλές να λέμε την αλήθεια θέλουν να σε κάνουν να τελειώσεις γρήγορα και να τελειώνουν.
Τα λεφτά που παίρνουν και την ώρα που σε λένε είναι για να έχουμε να λέμε.
Πριν λίγο καιρό πέρασα από την οδό Μαζαράκη
Ήταν μια μέσα στο αμάξι της όχι νεαρή σε ηλικία. Ψηλή δεν θυμάμαι το όνομα της.
Πήγα μαζί της. Το καλό είναι ότι εμένε και εκεί οπότε δεν κάναμε μεγάλη απόσταση.
Φτάνουμε πάνω την έδωσα 50€ και αρχίζουμε.
Παιδιά δεν βιαζόταν καθόλου.
Το εργαλείο της μεγάλο και ωραίο.
3 καποτες άλλαξε.
Παίξαμε αρκετή ώρα.
Αυτή η τρανς ναι.
Για εμένα αξίζει.
Μην κολλάτε μόνο στης νεαρές.
Οι πιο πολλές να λέμε την αλήθεια θέλουν να σε κάνουν να τελειώσεις γρήγορα και να τελειώνουν.
Πήγα μαζί της. Το καλό είναι ότι εμένε και εκεί οπότε δεν κάναμε μεγάλη απόσταση.
3 καποτες άλλαξε.
Παίξαμε αρκετή ώρα.
Αυτή η τρανς ναι.
Για εμένα αξίζει.
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 949
- Πόντοι
- 96
εννοείς αυτήν στο κόκκινο το φιατ;Θα πω και εγώ ένα σκηνικό.
3 καποτες άλλαξε.
Παίξαμε αρκετή ώρα.
Αυτή η τρανς ναι.
Για εμένα αξίζει.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.985
- Πόντοι
- 4.766
Μακριά από μαύρες και κοντά σε τραβελιαΜακριά από τις μαύρες
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.619
- Πόντοι
- 2.356
ρε παιδια μια αποριαΘα πω και εγώ ένα σκηνικό.
3 καποτες άλλαξε.
Παίξαμε αρκετή ώρα.
Αυτή η τρανς ναι.
Για εμένα αξίζει.
στις τρανς πατε να το καρφωσετε η να σας τον καρφωσουν
το μεγαλο κ ωραιο παντως δε παραπεμπει στη πρωτο
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 108
- Like
- 13.391
- Πόντοι
- 32.165
ρε παιδια μια απορια
στις τρανς πατε να το καρφωσετε η να σας τον καρφωσουν
το μεγαλο κ ωραιο παντως δε παραπεμπει στη πρωτο
Οπως την βρισκει ο καθε ενας.
Προσωπικα δεν προκειται να παω ποτε με τρανς. αν και στο παρελθον μου ειχε περασει απο το μυαλο να δοκιμασω την ΝΙΝΑ αλλα ΔΕΝ.