Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.711
Πόντοι
25.165
Πέρασμα χθες από την πιάτσα μετά από πολύ καιρό. Πέρα από τα συνήθη (Μαύρες, βουλγάρες, junkies, τραβεστί) πέτυχα μια ρωσσίδα πολύ καλή που ζήτησε 70€ για 1/2 hr σε hotel και μια ελληνίδα κοντούλα αλλά συμμαζεμένη πενηντάρα η οποία προσέφερε sex στο σπίτι της για 50 € και μου έδωσε μάλιστα και το τηλέφωνό της !

την ρωσιδα την γαμησες τελικα στο χοτελ? τηλεφωνο σου εδωσε?

Paupalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
17
Like
589
Πόντοι
310
καλησπέρα παιδιά σήμερα λέω να κάνω μια βόλτα προς γιαννιτσών και μιας και έχω πολύ καιρό να πάω έχετε στο νου σας ποιες είναι στάνταρ σήμερα πως δουλεύουν και αξίζουν ; ευχαριστώ εκ των προτέρων

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
που την πετυχες την ρωσιδα κ τι ωρα

κανε κ μια περιγραφη αν θες

Την πέτυχα ακριβώς στην γωνία Γιαννιτσών και Μαζαράκη. Είναι κοντούλα γύρω στο 1,65 λεπτή με σγουρό μαλλί ηλικία γύρω στα 30. Δεν έδωσε ούτε τηλ. και δεν πήγαμε ξενοδοχείο γιατί δεν ήμουν διατεθιμένος να δώσω 70 + 30 (Hotel) = 100 €. Τελικά ξαναέκανα βόλτα την επόμeνη βραδιά όταν και πέτυχα άλλο ένα jackpot. Ελληνίδα χωρισμένη κοριτσάκι από Συκιές 25 χρ. μικροκαμωμένη. Μου ζήτησε μόνον 10€ για πίπα ακαπό και δώρο το χαμούρεμα. Την έχυσα στο στόμα και τα έφτυσε. Αυτή μου έδωσε τηλ. και μου είπε ότι κάνει ραντεβού σε ξενοδοχεία με 50€ / hr !

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Σήμερα είχε λίγο ψωμάκι η πιάτσα... Απέναντι απο το Shell ηταν η μουναρα η Μαρια η Αλβανίδα, στην επόμενη διασταύρωση δεξιά ηταν μια πιτσιρικα εμφανίσιμη, οπως και στο επόμενο στενό πριν τα today ηταν ενα ξανθό πιπίνι με τα ψηλές κάλτσες, γαμησιμο μαλλον... Μετα την κωλετη είχε ενα πιπινακι γλυκουλι, το οποίο προσέγγισα αλλα δυστυχώς δεν έδινε κωλο και αποχώρησα άπραγος...

Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Like
24
Πόντοι
0
Την πέτυχα ακριβώς στην γωνία Γιαννιτσών και Μαζαράκη. Είναι κοντούλα γύρω στο 1,65 λεπτή με σγουρό μαλλί ηλικία γύρω στα 30. Δεν έδωσε ούτε τηλ. και δεν πήγαμε ξενοδοχείο γιατί δεν ήμουν διατεθιμένος να δώσω 70 + 30 (Hotel) = 100 €. Τελικά ξαναέκανα βόλτα την επόμeνη βραδιά όταν και πέτυχα άλλο ένα jackpot. Ελληνίδα χωρισμένη κοριτσάκι από Συκιές 25 χρ. μικροκαμωμένη. Μου ζήτησε μόνον 10€ για πίπα ακαπό και δώρο το χαμούρεμα. Την έχυσα στο στόμα και τα έφτυσε. Αυτή μου έδωσε τηλ. και μου είπε ότι κάνει ραντεβού σε ξενοδοχεία με 50€ / hr !
Εχεις p.m.

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Απευθύνομαι σε όσους μου έστειλαν pm ! Αφενός η ελληνίδα χωρισμένη κοριτσάκι από Συκιές 25 χρ. μικροκαμωμένη και αφετέρου η ελληνίδα κοντούλα αλλά συμμαζεμένη πενηντάρα η οποία προσέφερε sex στο σπίτι της για 50 € θα δοκιμαστούν πρώτα από εμένα στα όριά τους και μετά θα διατεθούν στο ευρύ κοινό ! Ήδη όμως η επικοινωνία μαζί τους είναι εξαιρετικά δύσκολη !

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.133
Πόντοι
6.835
Χτες στην πιάτσα πέτυχα αυτή Πήγαμε σπίτι της με 40 ευρω καθαρή και με ωραίο σωματακι. Μου είπε ότι δουλεύει με αγγελία κ την έψαξα στο κανεσεξ. Για μια ώρα 80 με 2 εκτονώσεις. Συμμετοχή βέβαια μηδέν δεν θα την έπαιρνα για μια ώρα. Για τα δεδομένα της πιάτσας όμως είναι καλή περίπτωση.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Χτες στην πιάτσα πέτυχα αυτή Πήγαμε σπίτι της με 40 ευρω καθαρή και με ωραίο σωματακι. Μου είπε ότι δουλεύει με αγγελία κ την έψαξα στο κανεσεξ. Για μια ώρα 80 με 2 εκτονώσεις. Συμμετοχή βέβαια μηδέν δεν θα την έπαιρνα για μια ώρα. Για τα δεδομένα της πιάτσας όμως είναι καλή περίπτωση.
Εμένα μου είπε 50€ το μισάωρο και την έκανα έτσι... :badair: :badair: :badair: :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Την ειδα και εγω στην γιαννιτσων αυτην την ξανθια εμφανίσιμη τσιγγανα, αλλα γιατι να παει καποιος με 40 μαζί της, οταν με τα ιδια ή και λιγοτερα μπορει να παει με πιο ομορφες ή πιο καλες στο κρεβατι οπως εβελινα, λαρα, μιρελα κλπ.
ποτε μου δεν καταλαβα ανθρωπους που δινουν παραπανω λεφτα για να παρουν το ακριβότερο φιατ οταν με λιγοτερα λεφτα μπορουν να εχουν ενα καπως καλυτερο Μερσεντές

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Έχω πολύ καιρό να την πετύχω την Πετια είναι η αλήθεια
Την είδα τη Δευτέρα αν θυμάμαι καλά.Φορούσε ένα μαύρο φόρεμα εφαρμοστό μίνι που είχε οριζόντια σκισίματα και φαινόταν όλο το δεξί το κωλομέρι.Επιπλέον φαινόταν και τα δύο τατού ένα σε κάθε μπούτι από την πίσω μεριά.Οταν σπρώχνεις να βλέπεις τα λουλουδάκια να σ ανοίγει η όρεξη.Μακριά......

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Τρεις διαφορετικες περιπτωσεις στην Γιαννιτσων σε 2 μερες;Ρωσσιδες κ Ελληνιδες, μαλιστα.. Μπραβο αυτο θα πει τυχει

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Κριμα στους παλιοτερους κ στους συχνους που δεν τα πετυχαινουν ποτε αυτα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Τυπε 2 συνεχομενες μέρες να βγάζεις λαβράκι στην πιάτσα εσύ και μόνο εσύ ενώ άλλοι όπως και εγώ που βγαίνουμε πολλή συχνά βλέπουμε τις ίδιες και τις ίδιες ξες πόσο fake φαίνεται ετσι

Majen

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα είχε λίγο ψωμάκι η πιάτσα... Απέναντι απο το Shell ηταν η μουναρα η Μαρια η Αλβανίδα, στην επόμενη διασταύρωση δεξιά ηταν μια πιτσιρικα εμφανίσιμη, οπως και στο επόμενο στενό πριν τα today ηταν ενα ξανθό πιπίνι με τα ψηλές κάλτσες, γαμησιμο μαλλον... Μετα την κωλετη είχε ενα πιπινακι γλυκουλι, το οποίο προσέγγισα αλλα δυστυχώς δεν έδινε κωλο και αποχώρησα άπραγος...
Μπορείς να στείλεις φώτο της Μαρίας να ξέρω ποια είναι(pm)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.133
Πόντοι
6.835
Την ειδα και εγω στην γιαννιτσων αυτην την ξανθια εμφανίσιμη τσιγγανα, αλλα γιατι να παει καποιος με 40 μαζί της, οταν με τα ιδια ή και λιγοτερα μπορει να παει με πιο ομορφες ή πιο καλες στο κρεβατι οπως εβελινα, λαρα, μιρελα κλπ.
ποτε μου δεν καταλαβα ανθρωπους που δινουν παραπανω λεφτα για να παρουν το ακριβότερο φιατ οταν με λιγοτερα λεφτα μπορουν να εχουν ενα καπως καλυτερο Μερσεντές
Έχεις δίκιο επί της ουσίας, το ίδιο σκέφτομαι για τα μασατζιδικα. Υποθέτω ότι είναι η λογική του "κι αν σου κάτσει"; Πολυ σπάνια "κάθεται" μια καλή περίπτωση.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.133
Πόντοι
6.835
Τυπε 2 συνεχομενες μέρες να βγάζεις λαβράκι στην πιάτσα εσύ και μόνο εσύ ενώ άλλοι όπως και εγώ που βγαίνουμε πολλή συχνά βλέπουμε τις ίδιες και τις ίδιες ξες πόσο fake φαίνεται ετσι
Το έθεσες ορθά. Πρέπει να παραδεχτείς όμως ότι μας τρολαρει με στυλ...

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
[size=14pt]
Υπάρχει ένας μ@λ@κ@ς με μια mercedes 500αρα χρώματος μαύρου.Ελληνικές πινακίδες.
Κάνει σπάσιμο ενώ γ@μ@με με τα φώτα του.Έχω την ισχυρή βεβαιότητα ότι είναι ο ματάκιας με το drone.
Σταμάτησε να φορτώσει μια κοπελιά. Εν τέλει τα παζάρια του δεν πιάσανε και έφυγε. Εγώ μετά την φόρτωσα.
Πήγαμε στην γνωστή αλάνα προς ΔΕΠΑ και το ούφο ήρθε ενώ γαμιόμασταν πατούσε κόρνες και αναβόσβηνε φώτα.
Συνεπώς μορτάκια προσοχή. Πάντα να κλειδώνετε τις πόρτες όταν γ@μ@τε.
[/size]

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
[size=14pt]
Υπάρχει ένας μ@λ@κ@ς με μια mercedes 500αρα χρώματος μαύρου.Ελληνικές πινακίδες.
Κάνει σπάσιμο ενώ γ@μ@με με τα φώτα του.Έχω την ισχυρή βεβαιότητα ότι είναι ο ματάκιας με το drone.
Σταμάτησε να φορτώσει μια κοπελιά. Εν τέλει τα παζάρια του δεν πιάσανε και έφυγε. Εγώ μετά την φόρτωσα.
Πήγαμε στην γνωστή αλάνα προς ΔΕΠΑ και το ούφο ήρθε ενώ γαμιόμασταν πατούσε κόρνες και αναβόσβηνε φώτα.
Συνεπώς μορτάκια προσοχή. Πάντα να κλειδώνετε τις πόρτες όταν γ@μ@τε.
[/size]
χαχαχα πόσο μαλακας παίζει να είναι

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Τον έχω πετύχει και εγώ.. Πηγαίνει μεθυμεσμενος και τον διώχνουν οι εκδιδόμενες γι αυτό μετά έκανε αυτές τις ανοησίες όταν την πήρε ο τύπος.. Μια φορά τον είχα πετύχει και με φίλο του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom