sketos.askepos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
καλημέρα που την ψώνησες Μοναστηρίου? Κράτησες κανένα τηλ?
Γιαννιτσων πειρα αφησα ομως Μοναστηριου εξω απο το hotelκαλημέρα που την ψώνησες Μοναστηρίου? Κράτησες κανένα τηλ?
Εχω να την δω απο μεσα ΔεκεμβριουΕνα πολυ ομορφο μελαχρινο με φουστα αγιου βασιλη που δεν προλαβαινε να κατσει ξερουμε τι απεγινε;πιατσαρει;
Στην πιατσα η μονη Ρια που ξερω μαν ειναι η ξανθια που πιατσαρει γιαννιτσων με χαλκιδος επισης μια Ρια απο το Σωτηρια οπως μου χε πει ενα πρεζονι ειχε σπιτι στη μοναστηριου στο βενζιναδικο το εκο κοντα ισως ειναι αυτηΧθες κατά τις 22:00 φόρτωσα για πρώτη φορά μια η οποία μου συστήθηκε ως Ρια είναι 30αρα κοντούλα αρκετά αδύνατη με μαύρα μαλλιά και ωραία μπλε μάτια. Λέει τώρα ξεκίνησε (όπως οι περισσότερες). Στα 30 πίπα-σεξ, 20 μόνο πίπα. Ήταν αργή στην πίπα δεν βιαζόταν αλλά πολύ φλύαρη ενώ έπαιρνε πίπα σταματούσε και μιλούσε δεν μπορώ να πω το διασκέδασα αρκετά την έχει πάρει κάνας άλλος από εδώ μέσα;
Πέρασμα μετά από εσένα κατά τις 1:00. Μόνο τα Μπαζοβουλγαρακια ήταν στο φανάρι.Περασμα κατα τις 23:00 απο πιατσα η κατσαριδα στο ποστο της πανω κατω στη Γιαννιτσων και τα υπολοιπα τα γνωστα μπαζοβουλγαρακια μετα την κωλετη ομως στην παλια Νισσαν απεναντι δεμεστιχα λεγετε η οδος ειδα μια παλια γνωριμη τη Σοφια βουλγαρακι κ αυτη κοντουλα αρκετα ομορφη αλλα με καλουτσουκο αλλα χαλαρο σωμα την οποια φορτωσα στο 20αρικο το οποιο τιμησε μια χαρα.Φευγοντας την αφησα με αλλες 3 βουλγαρες στο ρεξ το οποιο μενουν και μπορω να πω οτι απο τις αλλες 3 οι 2 ηταν ωραια μουνακια θ δοκιμαστουν καποια στιγμη.Τιποτα αλλο αξιολογο.
Ε αμα σκεφτεις οτι εφυγα δωδεκαμιση μια παρα φορτωμενος με τις αλλες να τις αφησω στο ρεξ δεν ειχε και τιποτα αλλο η πιατσα μανΠέρασμα μετά από εσένα κατά τις 1:00. Μόνο τα Μπαζοβουλγαρακια ήταν στο φανάρι.
Οντος χαλι μαυρο η πιατσα μανΚατά της 23:00 φόρτωσα την Σόνια
20ετών μελαχρινή από Σόφια όπως λέει.
Ήταν παρκαρισμένη Γιαννιτσών με Δεμέστικα στο 20άρικο
Έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί κάτι καλό στην γύρα, έχει και κλειστό το κινητό η Μυρτώ (μάλλον άλλαξε)χάλια μαύρα η πιάτσα αυτή την περίοδο.
Περασμα απο πιατσα 2 φορες μια στις 21:00 και μια στις 23:00 καθ τις 2 φορες τιποτα αξιολογο περαν της κατσαριδας η οποια φορτωθηκε για μια κολονοσκοπηση η οποια ηταν επιτυχης χωρις μερεντουλες