mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
επισης πρεπει να προσθεσω οτι απ οσες μου χουν παρει πιπα στην πιατσα πρεπει να ηταν η κορυφαια κοντεψα να τελειωσω στο λεπτο!
Σημερα το βραδυ κατα τις 10 πετυχαινω στη γιαννιτσων στο σιτυ γκεητ ενα προστυχο μωρο με μποτικα που μου συστηθηκε σαν καρμεν και οταν μου ειπε τον τιμοκαταλογο εμεινα παγωτο 10 ευρω πιπα 15 γαμησι στο αμαξι την πηρα χωρις δευτερη σκεψη κ οντως ηταν πολυ καλη! το ερωτημα μου ειναι για να γινω κι εγω λιγο μαστοκαβλιδης οτι σαν καποιο λακο εχει η φαβα ξερουμε αν κουβαλαει καμια αρρωστια η αν τυχον ηταν πρωην αντρας γιατι η φωνη της ηταν καπως περιεργη παροτι ειχε κανονικο μουνακι και μου ειπε επισης οτι εχει και κορη αλλα μπορει να ειναι παπας
παντως οπως κ να χει ανταλλασω το τηλεφωνο της με το τηλεφωνο της ριτας ακους μπλακ αντερ?
Black adder ΑΡΧΟΝΤΑΣΟ Black adder δεν κάνει ανταλλαγές και παζάρια φίλε.
Ο Black είναι άπλας.
Ζητάς τηλέφωνο.
Παίρνεις τηλέφωνα.
Black adder ΑΡΧΟΝΤΑΣ
Τα σεβη μου κυριε Black
Οχι σπιτι ξαπλα ειμαι.Μαζευω δυναμεις για το βραδυΕδω είσαι εσύ?
Εγώ τώρα βγήκα από το λιμάνι και ειμαι στα λημέρια σου.
Οχι σπιτι ξαπλα ειμαι.Μαζευω δυναμεις για το βραδυ
Ο Black adder δεν κάνει ανταλλαγές και παζάρια φίλε.
Ο Black είναι άπλας.
Ζητάς τηλέφωνο.
Παίρνεις τηλέφωνα.
θΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΑΠΟΨΕ,ΛΕΜΕ...Και εγώ κανόνισα με φίλο το βράδυ να ε παρη τηλέφωνο και καλά για να παω για βλάβη πάλι στο λιμάνι, οποτε κατά τις 22:00 θα κατέβω.
θΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΣΟΚΑΚΙΑ ΑΠΟΨΕ,ΛΕΜΕ...
Μπορει να σε παρω τηλ να ρθω παρεα...Αυτά που πήρα προχθές από σένα, κάναν αυτό ακριβώς που ήθελα.
3 μέρες σπίτι τρώω σερί κουλούρι.
Χρειάζεται και κάνα λαρύγγι για αποτοξίνωση
Μπορει να σε παρω τηλ να ρθω παρεα...
Αν και με τετοιο ψοφο...νεκρα θα χει..
Δεν πειράζει.
Αν είναι περνούμε κάποιο τρανς.
Αυτά θα είναι έξω.
Διότι ως γνωστόν, το κρύο θέλει αρχιδια.
ενα ψιλοκομενο
Τσέκαρε τα πμ σουΟ Black adder δεν κάνει ανταλλαγές και παζάρια φίλε.
Ο Black είναι άπλας.
Ζητάς τηλέφωνο.
Παίρνεις τηλέφωνα.
Δεν πειράζει.
Αν είναι περνούμε κάποιο τρανς.
Αυτά θα είναι έξω.
Διότι ως γνωστόν, το κρύο θέλει αρχιδια.
Δεν την εξετασαμε ρε μποτοφιλε για να ξερουμε αν κουβαλαει τιποτα πανω της:-ppp Μαλλον τρανς θα ηταν..οι τιμες ειναι περιεργες.η κανα πρεζονι τελέιωμενο.Σημερα το βραδυ κατα τις 10 πετυχαινω στη γιαννιτσων στο σιτυ γκεητ ενα προστυχο μωρο με μποτικα που μου συστηθηκε σαν καρμεν και οταν μου ειπε τον τιμοκαταλογο εμεινα παγωτο 10 ευρω πιπα 15 γαμησι στο αμαξι την πηρα χωρις δευτερη σκεψη κ οντως ηταν πολυ καλη! το ερωτημα μου ειναι για να γινω κι εγω λιγο μαστοκαβλιδης οτι σαν καποιο λακο εχει η φαβα ξερουμε αν κουβαλαει καμια αρρωστια η αν τυχον ηταν πρωην αντρας γιατι η φωνη της ηταν καπως περιεργη παροτι ειχε κανονικο μουνακι και μου ειπε επισης οτι εχει και κορη αλλα μπορει να ειναι παπας
παντως οπως κ να χει ανταλλασω το τηλεφωνο της με το τηλεφωνο της ριτας ακους μπλακ αντερ?