azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.687
- Πόντοι
- 38.177
Πως και τον bannαρανε τον drakumel μέσα σε 1 μερα?
Έπρηξε και αλλους στα πμ?
Το έδινε 1,15 στη bet365 ρε συ,δεν το ειδες;
Πως και τον bannαρανε τον drakumel μέσα σε 1 μερα?
Έπρηξε και αλλους στα πμ?
Το έδινε 1,15 στη bet365 ρε συ,δεν το ειδες;
Ε τo μαλακα κλαιωΆμα δεν έκανε γαργαρες με Λιστερινκ ακόμα θα έχει την γεύση από το σπέρμα μου το στόμα της από χθες.
Και τουλάχιστον των μισων που θα πήρε από χθες μέχρι σήμερα.
Εσύ λογικά είσαι στους άλλους μισους.
HELLO μαγκες! Ερωτηση : πριν απο το ΟΝΕ MALL πετυχα μια κυρια γυρω στα 45+/- με παλτο και μου ειπε 20 αμαξι η 40 στο σπιτι της! Γνωριζει κανεις κατι για την εν λογο?
οχι καστανα ηταν αν θυμαμε καλα! ελληνιδα μου φανηκε! και οχι προκλητικη σαν τις αλλες ποιο κατω!Ητάν κοκκινομαλλα? Τα κάνει όλα αλλά δεν δίνει κώλο.
Χθες, περίπου στις 00:30 πέρασμα από Γιαννιτσών, στην Κωλέττη πήρα για πρώτη και τελευταία φορά την Μαρία όπως μου συστήθηκε, είναι η ψιλή μελαχρινή με το ωραίο σώμα και κώλο αλλά μόνο αυτό
30 σεξ και 20 πίπα η οποία ήταν χάλια και πολύ βαρετά
Η δικια μου ρε συ?Χθές στην πιάτσα αργά κυκλοφορούσε και η Τσέχα η Eva, ξεκινούσε από 30 και έπεφτε...
ωραίο πρόσωπο αλλά ως εκεί, απο σώμα δε λέει και πολλά, την άφησα να συνεχίσει τη βόλτα της
Καρμεν ε δε την εχω ακουστα καινουργια ειναι?Σημερα το βραδυ κατα τις 10 πετυχαινω στη γιαννιτσων στο σιτυ γκεητ ενα προστυχο μωρο με μποτικα που μου συστηθηκε σαν καρμεν και οταν μου ειπε τον τιμοκαταλογο εμεινα παγωτο 10 ευρω πιπα 15 γαμησι στο αμαξι την πηρα χωρις δευτερη σκεψη κ οντως ηταν πολυ καλη! το ερωτημα μου ειναι για να γινω κι εγω λιγο μαστοκαβλιδης οτι σαν καποιο λακο εχει η φαβα ξερουμε αν κουβαλαει καμια αρρωστια η αν τυχον ηταν πρωην αντρας γιατι η φωνη της ηταν καπως περιεργη παροτι ειχε κανονικο μουνακι και μου ειπε επισης οτι εχει και κορη αλλα μπορει να ειναι παπας
παντως οπως κ να χει ανταλλασω το τηλεφωνο της με το τηλεφωνο της ριτας ακους μπλακ αντερ?
Μοναστηριου ειχε ενα πρεζονακι που γαμιοταν σπιτι της λες να ναι αυτη?ειπε οτι ειχε να πιατσαρει απ το καλοκαιρι και δηλωνει ελληνιδα και μαλλον οντως ειναι εδω μου ειπε οτι εχει κλεισει τραπεζι να παει γονιδη