Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Σημερα το βραδυ κατα τις 10 πετυχαινω στη γιαννιτσων στο σιτυ γκεητ ενα προστυχο μωρο με μποτικα που μου συστηθηκε σαν καρμεν και οταν μου ειπε τον τιμοκαταλογο εμεινα παγωτο :kneel: 10 ευρω πιπα 15 γαμησι στο αμαξι  :erection: την πηρα χωρις δευτερη σκεψη κ οντως ηταν πολυ καλη! το ερωτημα μου ειναι για να γινω κι εγω λιγο μαστοκαβλιδης οτι σαν καποιο λακο εχει η φαβα :think: ξερουμε αν κουβαλαει καμια αρρωστια η αν τυχον ηταν πρωην αντρας γιατι η φωνη της ηταν καπως περιεργη παροτι ειχε κανονικο μουνακι και μου ειπε επισης οτι εχει και κορη αλλα μπορει να ειναι παπας  :rolleyes:
παντως οπως κ να χει ανταλλασω το τηλεφωνο της με το τηλεφωνο της ριτας ακους μπλακ αντερ?  :grin:

Εγω ανταλλαζω το δικο σου τηλεφωνο με ενα πιτογυρο,οποιος το θελει ας στειλει πρωτα το πιτογυρο και μετα το π.μ  :2funny: :2funny:

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
1
καλησπερα αλανια.,, ειμαι κοζανη και δεν  εχω την χαρα να επισκεπτομαι συχνα τη Θεσσαλονικη,,, συνηθως παω πρωι για δουλειες.. επειδη το ψηνω να ανεβω για νυχτα αυτη τη φορα μηπως κανεις καλος σαμαριτης  να δωσει καποιο τηλ να μην ψαχνω ολη νυχτα κατι αξιολογο.. επισης θα με ενδιεφερε και κοζανη και καστορια και βεροια καποιο τηλ .. πολυ ευχαριστως να βοηθουσα κ εγω εσας αλλα δυσκολη η επαρχεια.. στειλτε καποιο PM αν γνωριζετε κατι παιδια

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.459
Πόντοι
1.720
Φίλε εκει δεν εχει πιατσες! Αλλα και να είχε σιγα μην εβγαινε καμια γιατι θα στρωσει 10 μετρα χιονι αυτες τις μερες που πηγες!!
Καλη τυχη!
:hi:

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
1
ναι ξερω οτι δεν εχει πιατσες εδω για Θεσσαλονικη ρωταω. και αν ξερει κανεις καμια παρανομη ιστορια απ αυτα τα μερη

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
Δεν την εξετασαμε ρε μποτοφιλε για να ξερουμε αν κουβαλαει τιποτα πανω της:-ppp  Μαλλον τρανς θα ηταν..οι τιμες ειναι περιεργες.η κανα πρεζονι τελέιωμενο.
καλα ντε μη βαρας

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
Εγω ανταλλαζω το δικο σου τηλεφωνο με ενα πιτογυρο,οποιος το θελει ας στειλει πρωτα το πιτογυρο και μετα το π.μ  :2funny: :2funny:

μονο μην ειναι απ τον πρασσα κι εχουμε τπτ περιεργα ατυχηματα!  :shit: :badair: :cool2:

Valkyrios

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παλικάρια να ρωτήσω κάτι περίεργο... Κάτι τελειωμένες γυφτοβουλγάρες που περιφέρονται στην αριστοτέλους πάνω από το άγαλμα του βενιζέλου κάνουν πιάτσα ή μας δουλεύουν;. Μου τα έχουν πρήξει κάθε φορά που περνάω... Τόσο κεντρικά? απορώ ποιος πάει μαζί τους...φαίνεται πώς κουβαλάν πολύ πράμα πάνω τους.....  :idiot:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
ναι εχει αναφερθει και πριν ενα χρονο περιπου αυτο....ειναι αυτο που λεμε μακρια και αγαπημενοι  :vomit:

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Το Σάββατο 21:00 με 22:00 είχε αρκετές στην πιάτσα αλλά καμιά αξιόλογη, μετά από καιρό είδα και την Μαρία να περπατάει πάνω - κάτω. Κατέληξα με την ξανθιά αδύνατη με τα ωραία μάτια γύρο στα 22 που αναφέρει το όνομα Ελένη, θέλω να ρωτήσω την γνώμη σας για την συγκεκριμένη. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι από τις ποιο ωραίες εμφανισιακά αλλά από υπηρεσίες είναι με τις μέρες της ή με τους πελάτες καλύτερα να πω.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
Το Σάββατο 21:00 με 22:00 είχε αρκετές στην πιάτσα αλλά καμιά αξιόλογη, μετά από καιρό είδα και την Μαρία να περπατάει πάνω - κάτω. Κατέληξα με την ξανθιά αδύνατη με τα ωραία μάτια γύρο στα 22 που αναφέρει το όνομα Ελένη, θέλω να ρωτήσω την γνώμη σας για την συγκεκριμένη. Προσωπικά θεωρώ ότι είναι από τις ποιο ωραίες εμφανισιακά αλλά από υπηρεσίες είναι με τις μέρες της ή με τους πελάτες καλύτερα να πω.
Αυτην που καθετε με το νταβα της διπλα στο αυτοκινητο δε λες?

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Αυτην που καθετε με το νταβα της διπλα στο αυτοκινητο δε λες?
Δε νομίζω, αυτή που λέω την βρίσκεις στην Χαλκίδος με Γιαννιτσών και σπάνια στην Κωλέτη.
Μια ξανθιά όπως λες την έχω πάρει μετά την Κωλέτη ο νταβας της μου την έφερε και ήταν ποιο πίσω με το αμάξι του ως ότου τελειώσουμε, και φυσικά ξενέρωσα με το όλο σκηνικό άσε που έκανε και χάλια πίπα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
Δε νομίζω, αυτή που λέω την βρίσκεις στην Χαλκίδος με Γιαννιτσών και σπάνια στην Κωλέτη.
Μια ξανθιά όπως λες την έχω πάρει μετά την Κωλέτη ο νταβας της μου την έφερε και ήταν ποιο πίσω με το αμάξι του ως ότου τελειώσουμε, και φυσικά ξενέρωσα με το όλο σκηνικό άσε που έκανε και χάλια πίπα.
Tην ιδια λεμε αλλες φορες ειναι και μετα την κωλετη εχει και δικο της χωρο νομιζω στην πιψου

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.476
Πόντοι
7.095
Tην ιδια λεμε αλλες φορες ειναι και μετα την κωλετη εχει και δικο της χωρο νομιζω στην πιψου
Δε λετε την ιδια....αυτη που λεει ο παιχτης ειναι οντως οπως τα περιγραφει, ωραια αλλα μετρια σε υπηρεσιες. Η αλλη ειναι το χαζοκοριτσο με το νταβα που ειναι μετα το one.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
Δε λετε την ιδια....αυτη που λεει ο παιχτης ειναι οντως οπως τα περιγραφει, ωραια αλλα μετρια σε υπηρεσιες. Η αλλη ειναι το χαζοκοριτσο με το νταβα που ειναι μετα το one.
Η μονη ξανθια που εχω δει Γιαννιτσων με χαλκιδος ειναι η Ρια που συγκατοικει η συγκατοικουσε με ενα τραβελι και δεν εχει κανεναν νταβα οσο πιατσαρει τουλαχιστον πολλη καλη φαινετε αν και δε την εχω φορτωσει αλλη ξανθια δεν εχω δει εκει

kwstas92

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκεσ ειχα γαμησει πριν κανα 2 χρονια μαυρη με κανα 10 ευρω αν θυμαμαι καλα στο δρομο.παιζουν ακομα καλες μαυρες;αν γνωριζετε καμια αραπινα να παρω σε ξενοδοχειο για καμια ωρα αξιζει;απο τιμη κανα 25-30 ευρω σκεφτομαι.λετε να μου παιξει καμια πουστια και να μου σουφροσει τιποτα στο δωματιο γιατι τις βλεπω οτι κανουν κατι τετοια

kwstas92

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Επισης η αλλη η καυλοφατσα με τα γυαλια υπαρχει ακομα;στελλα νομιζω την ελεγαν η μαρια;μαγκες πειτε καμια καλη και αξιοπιστη ρε βρηκα μια και ζητησε 30 ευρω το νουμερο....καλα τι με περασαν;

poiuytrewq

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μια ξανθια που κυκλοφορούσε με αθλητικό κολαν, στην μοναστηριου, ελληνιδα γύρω στα 35 ξανθιά με εντονο βαψιμο, παντελώς μαρούλι, ξέρουμε όνομα ή τηλ? thanks!

analiaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2017
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Νεο μελος εδω!Χθες γυρω στις 10:30 φορτωσα εγω μελαχρινη με γυαλια απο την γιαννιτσων με τατου  :fuck2: .Δεν ενδιαφερθηκα για το ονομα βασικα αλλα ειχε κωλο τουμπανο! δεν κυκλοφορουσαν πολλες μονο αυτη και αλλες 2-3 βουλγαρογυφτισες.παντως νομιζω τιμιο 20αρικο δεν εχω κανει πολλες βολτες στην πιατσα για να ξερω παραπανω!

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Χθες κατά τις 22:00 φόρτωσα για πρώτη φορά μια η οποία μου συστήθηκε ως Ρια είναι  30αρα κοντούλα αρκετά αδύνατη με μαύρα μαλλιά και ωραία μπλε μάτια. Λέει τώρα ξεκίνησε (όπως οι περισσότερες). Στα 30 πίπα-σεξ, 20 μόνο πίπα. Ήταν αργή στην πίπα δεν βιαζόταν αλλά πολύ φλύαρη ενώ έπαιρνε πίπα σταματούσε και μιλούσε  δεν μπορώ να πω το διασκέδασα αρκετά :) την έχει πάρει κάνας άλλος από εδώ μέσα;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom