Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
θελω και εγω το τηλ της στελλας σε πμ,

Δίνω τηλέφωνα σε πολλούς που μου ζητάν, αλλά αφού πρώτα έχω διαβάσει τα ποσταρισματα τους για να δω αν είναι άτομα ενεργά στο χώρο, και δεν είναι μόνο ερωτήσεις, ποσο μάλλον να κανεις εγράφη για να ζητήσεις νούμερο με το καλημέρα.

Στην πιάτσα κάνει βόλτες η Στέλλα, την παίρνεις και στο δίνει μονη της.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Και μια και έχει την τιμητική της,
πέρασμα χθες κατά τις 20:00 και η Στέλλα ήταν με ένα σκούφο να αστράφτει από τα στρας, σαν ανακλαστήρας από κολωνάκι στην εθνική ήταν.
Την πήρα για μια πίπα στο 20€ με τελείωμα στο στόμα.

Πιο κάτω στην Κωλέττη ήταν ένα ψιλο μελαχρινό, ντυμένο στα μαύρα.
Μάλλον ήταν αυτή που γράψατε πιο πίσω.
Πραγματικά πολύ ωραία κοπέλα.
Σκέφτηκα για μια στιγμη να κατεβάσω την μικρή και να πάρω αυτήν, αλλά δεν.
Κατά τα αλλα, τα κλασικά βουλγαροτσουβαλα, έχουν κατέβει και κάτι γριές από τα χωριά γύρω από το Σαντασκι και σαβουρεψε ακόμα περισσότερο η πιάτσα.

magicboyi

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Δίνω τηλέφωνα σε πολλούς που μου ζητάν, αλλά αφού πρώτα έχω διαβάσει τα ποσταρισματα τους για να δω αν είναι άτομα ενεργά στο χώρο, και δεν είναι μόνο ερωτήσεις, ποσο μάλλον να κανεις εγράφη για να ζητήσεις νούμερο με το καλημέρα.

Στην πιάτσα κάνει βόλτες η Στέλλα, την παίρνεις και στο δίνει μονη της.

φιλε μου black εχεις δίκο!προ ολίγου φορτωσα την στέλλα καλό πιπίνι,και ναι μου έδωκε το τηλ της ;)αλλα μου φάνηκε κάπως σαν μαστουρωμένη :huh:πιωμένη....η μου φάνηκε? :think:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
φίλε αλλου στελνεις τηλ με πμ,δεν εισαι οκ

Τύπε,μη ζαλιζεις το θεμα με τα ψυχολογικά σου,σου ειπε πολυ απλα κάποια πράγματα ποιο πανω,ανοιξε τα ματια σου και δες τα!!!

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
black adder,αμαν!και την γλωσσοφίλησα,τι εννοεις έμπλεξε? :huh:

Οταν γλωσσοφιλας την Στελλα και την κάθε Στέλλα της πιάτσας, ταυτόχρονα παίρνεις και πίπα τον προηγούμενο πελάτη της.

magicboyi

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Οταν γλωσσοφιλας την Στελλα και την κάθε Στέλλα της πιάτσας, ταυτόχρονα παίρνεις και πίπα τον προηγούμενο πελάτη της.

φιλε μπλακ η στελλα παιρνει πιπα με καποτα,εγω φοβαμαι να παιρνει κανα φυτιλι-μπαφο,πρεπει να παιρνει οποιοειδες....!

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
φιλε μπλακ η στελλα παιρνει πιπα με καποτα,εγω φοβαμαι να παιρνει κανα φυτιλι-μπαφο,πρεπει να παιρνει οποιοειδες....!

Άμα δεν έκανε γαργαρες με Λιστερινκ ακόμα θα έχει την γεύση από το σπέρμα μου το στόμα της από χθες.
Και τουλάχιστον των μισων που θα πήρε από χθες μέχρι σήμερα.
Εσύ λογικά είσαι στους άλλους μισους.

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Άμα δεν έκανε γαργαρες με Λιστερινκ ακόμα θα έχει την γεύση από το σπέρμα μου το στόμα της από χθες.
Και τουλάχιστον των μισων που θα πήρε από χθες μέχρι σήμερα.
Εσύ λογικά είσαι στους άλλους μισους.

:2funny: :2funny: :2funny:

tetnik9

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
Γεια σας και πάλι συμφορίτες. Λοιπόν κατέβηκα πέμπτη θεσσαλονίκη. είχα σκοπό να πιατσάρω το βράδυ. Πήγα πρώτα στο one salonica και όπως έβγαινα από το πάρκινγκ(το εξωτερικό) γύρω στις 9.30 είδα απέναντι στην γωνία μια πολύ ομορφη για τα δεδομενα της πιατσας κοπελα με μαύρο κολαν. Δεν ξέρω αν είναι η ίδια που λέτε πριν. Μου είπε ότι την λένε άννα και είναι 22 απο βουλγαρία. τις λίγες φορές που έχω περάσει δεν την είχα δει ποτε. μου είπε 20 ευρώ και την πήρα. λίγο χαλαρή στο σώμα αλλά έκανα καλή πίπα. το φάουλ ότι επειδή ήμασταν μέσα στο αμάξι δεν γυρνούσε στα 4 επειδή δεν χωρούσε και καλά. εντάξει ήταν σχετικά ψηλη δεν λέω αλλά η δεν ήθελε η δεν ήξερε να στηθεί. πάντως μπορώ να πω ότι δεν τα έκλαψα τα λεφτά. ήταν καλή ίσως να την ξαναδοκίμαζα ειδικά αν πηγαίνει σε ξενοδοχείο. τηλέφωνο δεν μ έδωσε μου είπε έλα και αύριο και θα στο δώσω δεν ξέρω γιατί..
Μετά που την άφησα αυτήν πέρασα από μοναστηρίου κοντά στο κόκκινο ήταν η ρίτα η οποία μόλις σταμάτησα έκανε πίσω έφυγε. όπως και στον προηγούμενο από μένα έκανε το ίδιο. πέτυχα επίσης μια άννα ξανθιά αδύνατη με άσχημη φάτσα αλλά ωραίο σώμα όμως μου είπε 30 ευρώ και έφυγα. αυτές πρόσεξα εγώ. όταν ξανακατέβω θα προσπαθήσω να ενημερωσω..

Anal listis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Η ψιλη ειναι η μαιρα βουλγαρακι ισως οτι καλυτερο τα τελευταια χρονια στη πιατσα απο εμφανιση μιλαω...απο υπηρεσιες ντιβα...ειναι κατω εδω και ενα μηνα και μαλλον θα παει σε σπιτι...τηλ δεν δινει...τουλαχιστον σε μενα..αν και την πηγα και σε χοτελ...παντως συμπεριφορα ριτας δηλ οχι παζαρια και αν δεν την παρεις με την πρωτη δεν σου δινει σημασια την δευτερη φορα...αυτα..

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Πως και τον bannαρανε τον drakumel μέσα σε 1 μερα?
Έπρηξε και αλλους στα πμ?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom