Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
πέρασμα απο τη πιάτσα 9.15. γνωστή παρακμιακή κατάσταση.στη κωλλέτη είχε μια μαυρομάλλα κοντούλα καλό σώμα όπου δε τη έχω ξανα δεί αλλά ήταν με διαφορά η καλύτερη.σταματάω μου λέει 30 πίπα 40 σεξ.
έφυγα με γέλια.μέχρι τις 10 παρά που αποχώρησα εκεί ηταν και λέω με 40αρια που ζητάει λογικό.
Ξέρει κανείς κάτι για αυτήν?

Fanoyrakosnew

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
3
Πόντοι
0
πέρασμα απο τη πιάτσα 9.15. γνωστή παρακμιακή κατάσταση.στη κωλλέτη είχε μια μαυρομάλλα κοντούλα καλό σώμα όπου δε τη έχω ξανα δεί αλλά ήταν με διαφορά η καλύτερη.σταματάω μου λέει 30 πίπα 40 σεξ.
έφυγα με γέλια.μέχρι τις 10 παρά που αποχώρησα εκεί ηταν και λέω με 40αρια που ζητάει λογικό.
Ξέρει κανείς κάτι για αυτήν?

γνωστη φολοβουλγαρα :vomit:για δε πηρες την στελλα?αν και λιγο  :zombie:καλυτερα θα περναγες ;)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.095
Πόντοι
2.266
Περασμα απο πιατσα 2 φορες πρωτη κατα τις 10 και δευτερη κατα τις 12μιση 1παρα απελπιστικη καταστασταση μονο κατι φολες απεναντι απο το σαλονικα  :vomit: :vomit:

Fanoyrakosnew

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
3
Πόντοι
0
Περασμα απο πιατσα 2 φορες πρωτη κατα τις 10 και δευτερη κατα τις 12μιση 1παρα απελπιστικη καταστασταση μονο κατι φολες απεναντι απο το σαλονικα  :vomit: :vomit:

ερωτηση η μαρια η κατσαρίδα πιατσάρει? :P

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Σήμερα νωρίς κατά τις 19:00 βρήκα στην Γιαννιτσών πριν το one salonika την Μυρτώ, την έβλεπα πρώτη φορά.
Ελληνίδα με ύψος περίπου 1.70, σώμα όχι χοντρό το λες μπαμπατσικο, μικρό βυζί.

Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω;

Λέει ότι κατεβαίνει σπάνια στην πιάτσα, δουλεύει με πελάτες που έχει.

Στο 20άρικο ζητούσε τις υπηρεσίες

Fanoyrakosnew

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
3
Πόντοι
0
Σήμερα νωρίς κατά τις 19:00 βρήκα στην Γιαννιτσών πριν το one salonika την Μυρτώ, την έβλεπα πρώτη φορά.
Ελληνίδα με ύψος περίπου 1.70, σώμα όχι χοντρό το λες μπαμπατσικο, μικρό βυζί.

Ξέρει κανείς τίποτα παραπάνω;

Λέει ότι κατεβαίνει σπάνια στην πιάτσα, δουλεύει με πελάτες που έχει.

Στο 20άρικο ζητούσε τις υπηρεσίες

φιλος χτυπα το ανελέητα ειναι απο τα πιο τιμια 20ευρα σε σχεση με τις αλλες σαύρες που υπάρχουν εκεί.τηλ της πήρες?

kanakis@

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
αυτα τα μπαμπατσικα θα μας φανε...... :rockon: :rockon: :rockon:

tetnik9

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
Γεια. έχει κανείς τηλέφωνο από βέσκα ή στέλλα? μένω επαρχία και έρχομαι σπάνια θεσσαλονίκη για αυτό δεν είμαι ενεργό μέλος εδώ. έρχομαι θεσσαλονίκη για τριήμερο και αν τα έχει κάποιος θα με βοηθήσει.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Γεια. έχει κανείς τηλέφωνο από βέσκα ή στέλλα? μένω επαρχία και έρχομαι σπάνια θεσσαλονίκη για αυτό δεν είμαι ενεργό μέλος εδώ. έρχομαι θεσσαλονίκη για τριήμερο και αν τα έχει κάποιος θα με βοηθήσει.

Το μισό σου ερώτημα απαντήθηκε.
Για την τελευταία που με ρώτησες το συκωνει αλλά μπορεί να στο κλείσει και στα μούτρα.

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Εδώ και κάποιες μέρες βλέπω μια μελαχρινή ψηλή στη γωνία της Κωλλέτη, χθες συγκεκριμένα φορούσε αγιοβασιλιάτικη φούστα, κόλαση δε λέω αλλά στα 30 που ζητούσε δεν ξέρω αν αξίζει.
Ξέρει κάποιος τίποτα παραπάνω; Πάντως τα αυτοκίνητα κάναν ουρά

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Εδώ και κάποιες μέρες βλέπω μια μελαχρινή ψηλή στη γωνία της Κωλλέτη, χθες συγκεκριμένα φορούσε αγιοβασιλιάτικη φούστα, κόλαση δε λέω αλλά στα 30 που ζητούσε δεν ξέρω αν αξίζει.
Ξέρει κάποιος τίποτα παραπάνω; Πάντως τα αυτοκίνητα κάναν ουρά

Τι ώρα περίπου?
Εγώ κατά τις 23:00 που πέρασα μόνο τα συνηθισμένα βουλγαρακια και η κατσαρίδα ήταν.

tonymontana23

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Την είδα και εγώ αυτήν που αναφέρατε με την φούστα, πάρα πολύ καλό αλλά δεν προλάβαινα  πάντα κάποιος την φόρτωνε.. Μέχρι 11κ30 ΄περίπου ήταν σίγουρα ακόμα εκει..

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Τι ώρα περίπου?
Εγώ κατά τις 23:00 που πέρασα μόνο τα συνηθισμένα βουλγαρακια και η κατσαρίδα ήταν.

Από τις 20.30 και μετά είναι η τύπισσα.

Χθες πάντως κατά τις 03:00 είχε μόνο μαυρούλες η μια χεορότερη από την άλλη και θέλαν και 30€ για σεξ 20 για πίπα. Κατέληξα μετά από πολύ καιρό στην Στέλλα που έτυχε να δω τελευταία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom