You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εχω την εντυπωση πως αυτη που λες ειναι τραβελιΜια με κατσαρό μαλλί,βυζιά που είναι στη Κωλέττη απέναντι από το Όνειρο,ξέρουμε τίποτα γι αυτήν;
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Η Βικτώρια είναι φίλε, τρανς είναι.
πήρα πριν 2 βδομάδες τη ρίτα από τη γωνία στο χοτελ που καθετε πανω στη μοναστηριου. πρώτη φορά. ανέβηκε δύσκολα και μου έλεγε κατι κουλα οτι με θυμοταν και καλα απο πολυ παλια και δεν ξεχναει φατσες και τετοια. λεω ενταξει τυχερος ημουν θα εμοιαζα με καποιον. πολυ καλη αργη πιπα. στο σεξ ετσι κ ετσι.
μου ειπε διαφορα οτι δεν δεχετε παζαρια οτι δεν βγαινει τοσο συχνα οπως παλια και αλλα. της λεω στο τελος δωσε το τηλ σου να σε παιρνω οταν βολτάρω μου το δινει ολα καλα μου λεει επισης οτι θα με θυμαται και θα μπαινει.
ε μετα από 7-8 μερες ξαναπαω την πετυχαινω σταματαω δεν μπαινει. φευγω. την παιρνω τηλ της λεω ειμαι ο ταδε που ημασταν την προηγουμενη βδομάδα ειμαι με το ταδε αμαξι. μου λεει ναι σορρυ που δεν μπηκα δεν καταλαβα ξανα ελα. ε ξαναπαω και με εβρισε! οτι ναναι τελειως. αν την φορτωσει παντως καποιος αξιζει πιστευω η πιπα της
μου ειπε διαφορα οτι δεν δεχετε παζαρια οτι δεν βγαινει τοσο συχνα οπως παλια και αλλα. της λεω στο τελος δωσε το τηλ σου να σε παιρνω οταν βολτάρω μου το δινει ολα καλα μου λεει επισης οτι θα με θυμαται και θα μπαινει.
ε μετα από 7-8 μερες ξαναπαω την πετυχαινω σταματαω δεν μπαινει. φευγω. την παιρνω τηλ της λεω ειμαι ο ταδε που ημασταν την προηγουμενη βδομάδα ειμαι με το ταδε αμαξι. μου λεει ναι σορρυ που δεν μπηκα δεν καταλαβα ξανα ελα. ε ξαναπαω και με εβρισε! οτι ναναι τελειως. αν την φορτωσει παντως καποιος αξιζει πιστευω η πιπα της
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.115
- Πόντοι
- 2.266
Αστο φιλε η τυπισσα ειναι ειναι εντελως ηλιθια και μενα κατι τετοια χαζα με εκανε τη δουλεψα και φορτωσα και μετα μου δωσε τηλ και αποθηκευσε το δικο μου και οταν την πηρα τηλα να ξαναβρεθουμε φωναζε και μου λεγε να μη την ενοχλησω ξανα ε την ειπα και εγω αντε και γαμησου και αντε γεια μην ασχοληθεις ξαναπήρα πριν 2 βδομάδες τη ρίτα από τη γωνία στο χοτελ που καθετε πανω στη μοναστηριου. πρώτη φορά. ανέβηκε δύσκολα και μου έλεγε κατι κουλα οτι με θυμοταν και καλα απο πολυ παλια και δεν ξεχναει φατσες και τετοια. λεω ενταξει τυχερος ημουν θα εμοιαζα με καποιον. πολυ καλη αργη πιπα. στο σεξ ετσι κ ετσι.
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Μόνο στον λορδο έρχεται με ελαφρά πηδηματάκια
Freas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Η Βικτώρια είναι φίλε, τρανς είναι.
Yup ;)
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
ΤραβελιΜια με κατσαρό μαλλί,βυζιά που είναι στη Κωλέττη απέναντι από το Όνειρο,ξέρουμε τίποτα γι αυτήν;
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Μόνο στον λορδο έρχεται με ελαφρά πηδηματάκια
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Αν ήσουν σήμερα μπροστά στο ροτόντα, θα το έβλεπες και live.
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
παλι στα λημερια σου πηγεσ.Μόνο στον λορδο έρχεται με ελαφρά πηδηματάκια
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
παλι στα λημερια σου πηγεσ.
Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή???
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
επιασεσ των μαρτη δηλαδη.καπωσ ετσιΛείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή???
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
επιασεσ των μαρτη δηλαδη.καπωσ ετσι
Αύριο να δεις
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
τι θα παιξει.Αύριο να δεις
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
παιζει ο ΠΑΟΚ!τι θα παιξει.
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
ναι βρε μλκ.παιζει ο ΠΑΟΚ!
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
τι θα παιξει.
Αύριο τρώω την καλύτερη φίλη της γυναίκας μου, την κολλητή της.
Τελειωμένη υπόθεση.
Προχθές την δαχτυλιαζα στο αμάξι, αύριο θα έρθει το πρωί να πιει καφέ με την γυναίκα μου και μετά θα την πάω και καλά σπίτι.
Πόσο έχω ανέβει level ο πουστης...
sos1908
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 268
- Πόντοι
- 1
Αύριο τρώω την καλύτερη φίλη της γυναίκας μου, την κολλητή της.
Τελειωμένη υπόθεση.
Προχθές την δαχτυλιαζα στο αμάξι, αύριο θα έρθει το πρωί να πιει καφέ με την γυναίκα μου και μετά θα την πάω και καλά σπίτι.
Πόσο έχω ανέβει level ο πουστης...
φιλε αν δε τρολλαρεις και ισχυει εισαι μεγαλος ηγετης!!