Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δευτερη ιστορικη στιγμη μεσα σε 2 μερες.....................

al λαμβανεις.....

η κοπελα που λες οτι ειδες οδηγει ενα παλιο ασημι αλφα ρομεο κ καθεται κ στον παλιο σταθμο μπροστα πολλες φορες?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
δευτερη ιστορικη στιγμη μεσα σε 2 μερες.....................

al λαμβανεις.....

η κοπελα που λες οτι ειδες οδηγει ενα παλιο ασημι αλφα ρομεο κ καθεται κ στον παλιο σταθμο μπροστα πολλες φορες?
εγω πρωτη φορα προχθες την προσεξα και ηταν λιγο παραπανω απ'τη μπουγατσα

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλω κομματι παιδεσ.τιμη ξερουμε αδερφια.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
50ε αμαξι και 80ε σπιτι σου ή ξενοδοχειο.τα λεω και παραπανω...

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω αστερι.εκεινη την κατερινα απο δραμα την ειδε κανεισ ρε μαγκεσ,πολυ καλη στα 40ε.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ναι αφου το λεω στην αναφορα μου.το α147 νομιζω το παλιο
δεν το θυμομουν
νομιζα ειχες πει μονο ασημι αλφα
την πετυχα χθες στις 4,30 μπροστα στον παλιο σταθμο ο οποιος δεν υπαρχει πλεον

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σταματησα χθες το βραδυ να την ρωτησω τι παιζει τελικα την τυπισα....
την ειχα δει προχθες αλλα δεν την προλαβααν
ειναι μια κοπελα καπου στα 25 μπορει κ παραπανω,δεν ειναι πιτσιρικα αλλα ουτε κ μεγαλη.απο φατσα αρκετα καλη,ξανθια κ μαλλον φυσικη ξανθια,ασχετο.
το πρωτο πραγμα που μου ειπε με λιγο φοβο ειναι 'ειμαι κοπελα,ετσι?'
μαλλον ειναι νεα στο χωρο κ την ειδα λιγο τρακαρισμενη...
αυτα εγιναν στις 4.10
την ρωτησα μεχρι τι ωρα καθεται κ μου ειπε οτι ειναι αναλογα με την μερα,μπορει κ μεχρι τις 4 μπορει κ μεχρι τις 5
για να πω την αληθεια θα την επαιρνα αλλα ειπα πως θα τα κοψω αυτα κ απο περιεργεια σταματησα....επισης μου φανηκε λιγο γεματουλα.
μπορει βεβαια να κανω κ λαθος,επισης ζηταει 50ε στο αμαξι κ 80ε σε χωρο δικο μας η ξενοδοχειο....
μου φανηκαν αρκετα για αμαξι αλλα δεν μπηκα στον κοπο να κανω παζαρια μιας κ δεν θα την επαιρνα
αν καποιος φιλος την πετυχει ας της ζητησει να βγει απο το αμαξι να μαθουμε αν ειναι χοντρουλα γιατι ειναι θεμα αυτο....μπορει να ξεγελαει η φατσα
κ κατι τελευταιο,την πετυχα λιγο πιο κατω απο τον παλιο σταθμο κ πριν την μπουγατσα που ειπε ο αλ πισω απο κατι λεωφορεια σταθμευμενα

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
665
Πόντοι
366
γεια σας παιδια...
τι παίζει με την μαρία που κανει πιάτσα στην σταση, στην κολέτη πριν το φαναρι;
την πηρε κανενας;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε σεις εχει τωρα 3 συνεχομενα βραδια που πετυχαινω μπροστα στο ξενοδοχειο καψης 2 διαφορετικες γκομενες.χθες μαλιστα επειδη με ειχε φαει η περιεργεια γιατι δεν ειναι λογικο στις 5 το βραδυ να στεκεται καποια εκει κ επειδη με επιασε το φαναρι μπροστα στο καψης την κοιταξα επιμονα κ μου ειπε αν θελω παρεα....αλλα ηταν μπαζο.

RAB

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας ρε παιδες!!!Την αλλη βδομαδα ανεβαινω επανω μηπως μπορειτε να μου πειτε που κανουν πιατσα γνησιες γυναικες?Σας ευχαριστω!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Γεια σας ρε παιδες!!!Την αλλη βδομαδα ανεβαινω επανω μηπως μπορειτε να μου πειτε που κανουν πιατσα γνησιες γυναικες?Σας ευχαριστω!
τις θες κ ομορφες μηπως?
οι μαυρες στην μοναστηριου κ τα τελειωμενα πρεζακια στην γιαννιτσων μαζι με κατι τραβελια
στα κτελ της αλβανιας εχει κατι μπαζακια,κατα τα αλλα τιποτα αξιολογο

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ  :tits2:!!! ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΥΧΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΑΣ !! ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ( ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ  :tits: ) !! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΝ ΜΕ ΕΚΤΟΠΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕ ΕΚΤΟΠΙΣΟΥΝ .....!! :lheel: ΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ  ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΜΑΞΙΑ ΔΙΑΡΚΟΣ ... ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ .....! ! ! :fuck2:

Υ.Γ  al pacino φιλακια !!!!! ΝΙΝΑ !!!!

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
χωρις να θελω να υπερασπιστω τις τρανς,αλλα ειναι υπερβολικο αυτο που λες...
η μονη τρανς που αλλαξε σταθερα ποστο ειναι η Γιωτα με το κοκκινο citroen η οποια μετακομισε απο τη Γιαννιτσων στη δυτικη εισοδο της πολης ακριβως διπλα στην καινουρια μπουγατσα.μαλλον τη Νινα εκτοπισε παρα τα κοριτσακια.λιγο παραπανω στο ιδιο δρομο(πισω απο city gate)oπου εβγαιναν τα Ρουμανακια,ετσι κι αλλιως ουτε τωρα εχει τρανς

στο τετραγωνο του ΟΠΑΠ οπου βγαινουν οι παλιες τρανς,ετσι κι αλλιως δεν ειχε ποτε γυναικες
στην 26ης Οκτωβριου οπου βγαινουν οι μοντελισιες τρανς,ετσι κι αλλιως δεν ειχε ποτε γυναικες
στη Ναυμαχιας Λημνου-Πολυτεχνειου οπου βγαινουν παλιες τρανς,ετσι κι αλλιως δεν ειχε ποτε γυναικες
στο ξεκινημα της Γιαννιτσων οπου βγαινουν κατι κοριτσακια,ετσι κι αλλιως δεν εχει τρανς.
τη Νανα που στηνεται στο πρωτο βενζιναδικο στη Γιαννιτσων την εχω δει πολλες φορες να κανει παρεα με κοριτσια που κατα καιρους στηθηκαν διπλα της.αρα δε την πειραζει...

μονο μια φορα πετυχα την τρανς με το κοκκινο σμαρτ που στηνεται στη γωνια πριν το Σολ,να πλακωνει κυριολεκτικα μια γυφτισσα η οποια πηγε και στηθηκε ακριβως μπροστα της.

επειδη τουλαχιστον μια φορα τη βδομαδα θεριζω κυριολεκτικα ολη την περιοχη,δεν εχω διαπιστωσει σημαντικες χωροταξικες αλλαγες στα ποστα των τρανς,πλην της Γιωτας,οποτε και μου φαινεται τραβηγμενο αυτο που λες...

ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΤΟΠΙΣΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ! ! !

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΤΟΠΙΣΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ! ! !
ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΩΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΙΠΛΑ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΟΣΤΟ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ! ! ! !

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ  :tits2:!!! ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΥΧΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΑΣ !! ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΕΝΑ ΛΟΙΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ( ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ  :tits: ) !! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΝ ΜΕ ΕΚΤΟΠΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕ ΕΚΤΟΠΙΣΟΥΝ .....!! :lheel: ΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ  ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΜΑΞΙΑ ΔΙΑΡΚΟΣ ... ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ .....! ! ! :fuck2:

Υ.Γ  al pacino φιλακια !!!!! ΝΙΝΑ !!!!
Γεια σου Νινα καυλιαρα.τα μεγαλωσες κι αλλο δηλαδη??δε μας ειπες ομως.....ο παρουσιαστης της εκπομπης πως μας προεκυψε??λιγο πιο πανω απο σενα βγαινει.δεν ειδα φετος ακομα την εκπομπη του.τον εκοψαν φαινεται..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΩΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΙΠΛΑ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΟΣΤΟ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ! ! ! !

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!
να σε πω βρε...αυτη με το αλφα ρομεο ειναι λεπτουλα η γεματουλα κ δεν βγαινει να την δουμε?

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
Γεια σου Νινα καυλιαρα.τα μεγαλωσες κι αλλο δηλαδη??δε μας ειπες ομως.....ο παρουσιαστης της εκπομπης πως μας προεκυψε??λιγο πιο πανω απο σενα βγαινει.δεν ειδα φετος ακομα την εκπομπη του.τον εκοψαν φαινεται..

al pacino ΚΑΥΛΙΑΡΗ ΜΟΥ!!! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom