Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τα δύο threads συγχωνεύτηκαν, ώστε όλες οι πληροφορίες να είναι συγκεντρωμένες και να μην τις ψάχνουμε.
δεν ξερω αν εκανες καλα ομως,καποια στιγμη σε αυτο το thrend διαβαζαμε μονο για τραβελια,και ειχανε μπει και αρκετα εδω και προμοταρανε τις υπηρεσιες στους,
εγω προσωπικα θίγομαι να διαβαζω για τραβελια,γιατι να μην ειναι χωριστα? το ιδιο δεν παιζει και στο thrend της αθηνας? εχει για κινεζες για μαυρες για πουρογριες ολες πουτανες δεν ειναι? γιατι δεν ειναι μαζι τοτε?

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ελα ρε παραξενε τι σε πηραζει αυτο τωρα.σημασια εχει να γραφουμε αναφορεσ για το τη βλεπουμε στισ πιατσεσ,τιμεσ,υπυρεσιεσ.αυτο που πρεπει να βελτιωθει ειναι να γραφουμε περρισοτερω.

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δεν με πειραζει αδερφε αλλα θα δεις οτι καποια στιγμη θα ψαχνεις να βρεις ρεπορταζ αναμεσα στις τραβελοιστοριες,εγω σιχαίνομαι να διαβαζω οτι ο ταδε εχει λουτσο μεγαλο και ο ταδε τον σμπρωχνει κιολλας,προτιμω να διαβαζω οτι το μουνι της ταδε μυριζει σαν ρεγκα.....
URL]]

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ενταξει βρε μην κανεισ και ετσι.στο κατω κατω εδω ειμαστε για να ενημερονουμε.εμενα δηλαδη που μου αρεσει να σκιζω και τρανσακια και πουτανακια θα με κοψεισ στα 2.

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εγινε ρε κωστα μου,κανενα προβλημα..στο αγωνα λοιπον
φιλικα παντα.....

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εγω σταματησα τα ρεπορταζ με σκοπο να προστατεψω οσες απεμειναν στην πιατσα,καλως η κακως εκει κατω γινεται ενας πολεμος και καποιες χρησιμοποιουν το φορουμ μας για να κανουν την δουλεια τους και να βγαλουν απο την μεση τον ανταγωνισμο, πιστεψε με ξερω πολλα, καθε βραδυ εκει κατω ειμαι μεχρι τις πρωινες ωρες (καμια σχεση με νταβαντζηλικια και ναρκωτικα ετσι?)

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οχι ρε φιλε σε ευχαριστο πολυ παντοσ.μολισ γινεσαι μελοσ κανεισ καμια ενεργοποιησει για τα pm .θα σου στειλω τωρα και εγω να μου πεισ αν ειρθε φιλαρακο.
emena moy irthe to pm soy na ksereis

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
εγω σταματησα τα ρεπορταζ με σκοπο να προστατεψω οσες απεμειναν στην πιατσα,καλως η κακως εκει κατω γινεται ενας πολεμος και καποιες χρησιμοποιουν το φορουμ μας για να κανουν την δουλεια τους και να βγαλουν απο την μεση τον ανταγωνισμο, πιστεψε με ξερω πολλα, καθε βραδυ εκει κατω ειμαι μεχρι τις πρωινες ωρες (καμια σχεση με νταβαντζηλικια και ναρκωτικα ετσι?)
Πάντως φίλε μου για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν υπάρχει κάν ανταγωνισμός εκεί κάτω... Είναι όλες για τα μπάζα, μια προς μία... Αυτό που είπες πριν για το μουνί-ρέγγα είναι όλη η ουσία... Τα 3/4 είναι μπάζα και το υπόλοιπο 1/4 είναι είτε αδιάφορες, είτε βρωμομούνες, είτε κουβαλάνε οτιδήποτε κουσούρι κυκλοφορεί... Ζήτημα να είναι συνολικά μια-δυο κοπέλες που να αξίζουν τα λεφτά τους... Μιλάω για τις κοπέλες και όχι για τους "τρ" μιας και δεν ασχολούμαι με το θέμα...

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ελατε βρε παιδια μην τα τραγικοποιουμε τα πραγματα.στην γιαννιτσων εγω εχω παρει και καλα κομματια κατα καιρουσ αλλα ειναι αληθεια οτι ειναι λιγα.παντοσ για τουσ φαν τον τρανσ εχει και πολλα ,αλλα και η υπυρεσιεσ ειναι πολυ καλεσ.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Ναι ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ και εγώ έχω πάρει ορισμένα καλούτσικα... Αλλά ΤΩΡΑ τα πράγματα είναι χάλια... Μ'αρέσει που γκρινιάζαμε για τις 5 Ρουμάνες που έβγαιναν πέρισυ το καλοκαίρι και τώρα τέτοια μουνιά σαν την μιά απο αυτές δεν βλέπουμε ούτε με κυάλια στη Γιαννιτσών...

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καλα ναι ναι συμφωνο παιχτη μου εκεινα τα ρουμανακια στην δυτικη εισοδο ηταν κουκλια,και καλεσ υπυρεσιεσ.παντοσ ρε φιλε και μερικα απο αυτα που ειδα ενα βραδυ τωρα ειναι ομορφα μπορω να πω αλλα γουστα ειναι αυτα και μια ξανθια βουλγαρα που πηρα στα 30ε ηταν καλη.το καλο τωρα φιλαρακι μου παντοσ ειναι οτι υπαρχει σε σχεση με πιο παλλια ποσοτητα.συνολο τωρα πανω-κατω βρισκεισ τη νυχτα 15-20κοπελεσ και καμια 20αρια τρανσ .40 πεταλουδακια τησ νυχτασ  εεεε δεν ειναι και λιγα.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Είναι 2-3 άντε 4 ομορφούτσικα αλλά πάσχουν απο συμπεριφορά, υπηρεσίες και κυρίως καθαριότητα...  :(

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καλα ναι ναι συμφωνο παιχτη μου εκεινα τα ρουμανακια στην δυτικη εισοδο ηταν κουκλια,και καλεσ υπυρεσιεσ.παντοσ ρε φιλε και μερικα απο αυτα που ειδα ενα βραδυ τωρα ειναι ομορφα μπορω να πω αλλα γουστα ειναι αυτα και μια ξανθια βουλγαρα που πηρα στα 30ε ηταν καλη.το καλο τωρα φιλαρακι μου παντοσ ειναι οτι υπαρχει σε σχεση με πιο παλλια ποσοτητα.συνολο τωρα πανω-κατω βρισκεισ τη νυχτα 15-20κοπελεσ και καμια 20αρια τρανσ .40 πεταλουδακια τησ νυχτασ  εεεε δεν ειναι και λιγα.

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εχει αναρωτηθει ποτε κανεις γιατι εξαφανιζονται τοσο γρηγορα τα καλα κομματια απο την πιατσα?
υπαρχουν κοπελες που πραγματικα ειναι μπιμπελο σε ομορφια αλλα δεν μενουν ουτε 2-3 μερες γιατι?
γνωριζετε οτι τον ιουνιο σκασανε μυτη 2 φοιτητακια? να σας τρεχουν τα σαλια?
το πιπινακι απο την κοζανη το προλαβε κανεις? εγω εχυσα μεσα σε 5' λεπτα απο το αγχος μου καθως δεν πιστευα αυτο που γαμουσα εκεινη την ωρα
οι ρουμανες που τις εφερνε ο τυπακος με το μαυρο audi? τι γινανε?
οι 2 τσιγγανουλες? η ρειχαν και η σοφια ε?
αν ειστε ετοιμοι να μαθετε εδω γυρω θα ειμαι συναγωνιστες

taurus4

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εχει αναρωτηθει ποτε κανεις γιατι εξαφανιζονται τοσο γρηγορα τα καλα κομματια απο την πιατσα?
υπαρχουν κοπελες που πραγματικα ειναι μπιμπελο σε ομορφια αλλα δεν μενουν ουτε 2-3 μερες γιατι?
γνωριζετε οτι τον ιουνιο σκασανε μυτη 2 φοιτητακια? να σας τρεχουν τα σαλια?
το πιπινακι απο την κοζανη το προλαβε κανεις? εγω εχυσα μεσα σε 5' λεπτα απο το αγχος μου καθως δεν πιστευα αυτο που γαμουσα εκεινη την ωρα
οι ρουμανες που τις εφερνε ο τυπακος με το μαυρο audi? τι γινανε?
οι 2 τσιγγανουλες? η ρειχαν και η σοφια ε?
αν ειστε ετοιμοι να μαθετε εδω γυρω θα ειμαι συναγωνιστες
πες μας ρε φιλε αν ξερεις κατι

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
γεια σου ρε paraχene ,καλη εβδομαδα σε ολουσ.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Για πές... Call...??  :think:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
πες μας ρε φιλε αν ξερεις κατι

Τις απαγάγουν για μαμήσια οι εξωγήινοι;;;

Μα που είναι;;; Πετάει μια βόμβα και φεύγει... εμείς που θα μάθουμε τώρα; Να δούμε Λιακόπουλο.

Καρντάσια σήμερα που βρέχει νέκρα προβλέπω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom