Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
τσάρκα χτες το βράδυ κατά τις 23.00., περισσότερο για να δω μπασ και παίζει τίποτε αξιόλογο!!Δυστυχώς πιο πολύ ελέγχους για αλκοτεστ ειχε παρά γκόμενες!!thn κατερίνα την δραμινιά ρε παιδιά τι ώρα την είδατε?επέστρεψε αυτή?

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φιλαρακι εγω την κατερινα την δραμινοι την ειχα συναντισει ενα βραδυ πριν 2 μηνεσ περιπου,καλο μωρακι δεν την ειχα παρει λογω δουλειασ αλλα μου εκανε εντιπωσει και ο τροποσ ομιλιασ τησ.πρεπει να αξιζει πολλα απο υπυρεσιεσ.40 ευρω μου ειχε πει,παντωσ καλω μωρακι οντωσ.

alexisthess

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα. Προσπάθησα να βρω σε ποιο forum που θα μπορούσα να κάνω την ερώτησή μου αλλά το μόνο λίγο σχετικό που βρήκα είναι αυτό. Πριν λίγο είδα στην Τσιμισκή (την έχω πετύχει ξανά 2-3 φορές) μία που μοιάζει με τραβέλι, ξανθιά μακριά μαλλιά, σαν σημαδεμένη στο πρόσωπο και φορούσε ότι πιο προκλητικό έχει!! Ξέρει κανείς τίποτα για την συγκεκριμένη;

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
μια με μερσεντες ξανθια ??ποια ειναι εκει στον οπαπ ...50 στο σπιτι τις λεει ..30 πιπα στο αυτοκινητο ...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Καλημέρα. Προσπάθησα να βρω σε ποιο forum που θα μπορούσα να κάνω την ερώτησή μου αλλά το μόνο λίγο σχετικό που βρήκα είναι αυτό. Πριν λίγο είδα στην Τσιμισκή (την έχω πετύχει ξανά 2-3 φορές) μία που μοιάζει με τραβέλι, ξανθιά μακριά μαλλιά, σαν σημαδεμένη στο πρόσωπο και φορούσε ότι πιο προκλητικό έχει!! Ξέρει κανείς τίποτα για την συγκεκριμένη;
αν λες γι αυτην που ειναι συνεχεια μαζι με μια πουσταρα ειναι μεγαλη ιστορια....
δεν θα καταφερεις τιποτα

alexisthess

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μόνη της την είδα φίλε μου. Τέλος πάντων μου έχει κάνει πάρα πολύ εντύπωση με τα εσώρουχα σχεδόν που φοράει 2-3 φορές που την είδα. Γι'αυτό σκέφτηκα πως θα είναι γνωστή, δεν μπορεί με τέτοιο ντύσιμο να την έχω προσέξει μόνο εγώ.

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
2 τρανσ ξερω που βγαινουν φιλε στον οπαπ με mercedes slk,μια ειναι η αλεκα ξανθια με μαυρω και η βικτορια μελαχροινη με ασημι.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
αποψε κατα τις 4.00 στα ξημερωματα λιγο πιο πανω απο το ΣΟΛ στη Γιαννιτσων και απο την απεναντι πλευρα ηταν δυο πανεμορφα κοριτσακια,αλλοδαπα αλλα πολυ φυσιολογικα και καλοντυμενα,τα οποια ζητουσαν 50 για γαμησι στο αμαξι.ισως πρωτη φορα ειδα τοσο καλα κοριτσια στην πιατσα,μου εκανε εντυπωση γι'αυτο και το αναφερω

ακομα...στο τετραγωνο του ΟΠΑΠ και συγκεκριμενα στην παραλληλη της Κωλετη λιγο πιο πανω απο τα τραβελια,ειναι παντα μια θειτσα Ελληνιδα σε ενα παλιο κυπαρισσι τογιοτα η οποια ζηταει 30 για γαμησι με γυμνο τσιμπουκι

τελος,ειδα για πρωτη φορα την τρανς Νανα με το πορτοκαλι φιατακι εξω απο το αμαξι.και πρεπει να πω οτι εκτος απο ωραια φατσα διαθετει και πολυ καλο κορμι.ηταν στημενη στην τελευταια καθετο πριν το city gate.αργοτερα μετακινηθηκε στο κλασσικο ποστο της,δηλαδη στο πρωτο βενζιναδικο αριστερα οπως ανεβαινουμε τη Γιαννιτσων.ζηταει 30ε αλλα το κανει μονο στο αμαξι

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
η νανα φιλε λεει την δοκιμασα στο αμαξι τελεια πιπα καλα στισηματα και βυζι τουμπανο.αξιζει το 30αρι με το παραπανω.επισησ οι τρανσ χριστινα μια ψηλη ξανθια 40αρα λεει πολλα. υπυρεσιεσ καλεσ στα 30ε στο αμαξι.

orexatos32

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παιδια καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω να ξερετε κανενα μπαρ που συχνζουν ωριμες γυναικες ανω τον 40 που ψαχνουν νεοτερους για να γαμηθουν?
ευχαριστω προκαταβολικα
και κανενας ειχε τετοια εμπειρια

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
498
Πόντοι
21
Καλησπερα παιδια μηπως εχει κανεις το τηλ. της φιονας???γιατι το εχασα...

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
2 τρανσ ξερω που βγαινουν φιλε στον οπαπ με mercedes slk,μια ειναι η αλεκα ξανθια με μαυρω και η βικτορια μελαχροινη με ασημι.

αυτη με την ασημι ειναι ξανθια εε ?? ξερουμε τπτ ..αξιζει ??

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
κανενα νεο? κατεβαινω μεθαυριο, μπας και εχει γινει καμια νέα εισαγωγή???

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αντε βρε παληκαρε,αν περπατισεισ αυτεσ τησ μερεσ γραψε μια δυνατη αναφορα για το τι ειδεσ απο πουτανεσ-τραβελια τιμεσ τα παντα ενταξει φιλε.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.400
Πόντοι
7.095
Δευτέρα βράδυ πάντως γύρω στις 12...πρώτη φορά τόση μαυρίλα στη Μοναστηρίου...
λες και είχαμε COPA AFRICA...
πολλά μαυράκια πέρα από τα 4 καθιερωμένα.

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εκτοσ απο τα μαυρακια ειδεσ τιποτα αλλο φιλαρακι,πηγεσ γιαννιτσων 26ησ κτλ.τα μαυρακια τα ψωνιζεισ με κανα 30αρι η οχι.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.400
Πόντοι
7.095
τα μαυράκια με κανα 20 κλαρινο με 30 φουλ....μπορει να ζητησουν παραπανω αλλα σηκωνουν χαλαρα παζαρι...
γιαννιτσων τα καθιερωμενα τρανς αλλα δεν ειναι της προτιμησης μου

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Γιαννιτσών έχει κάθε βράδυ περισσότερες απο 10 κοπέλες... Οι περισσότερες στην αρχή της οδού απέναντι απο το κτελ Αλβανίας... Έχω πάρει 5-6 απο αυτές αλλά ήταν όλες μάπα ή σχεδόν μάπα... Τσιγγανοβουλγαρορουμάνόφατσες, βρωμούσες και γενικά "αδιάφορες"... Γενικά αν σκοπεύετε να ψωνίσετε μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας εκείνο το μανταλάκι που φοράνε οι γκόμενες στη συγχρονισμένη κολύμβηση για να μην παίρνει νερό η μύτη τους... Αλλιώς θα έχετε πρόβλημα...
Η μόνη που πήρα και άξιζε κάπως ήταν μια ξανθιά που κάνει πιάτσα ακριβώς απο πάνω απο τη Γιαννιτσών, λίγο πιο πρίν απο το ξενοδοχείο "Ροτόντα" έτσι όπως έρχεσαι προς το κέντρο... Ξανθιά, σχετικά ομορφούλα, βυζάρες, καλή εξυπηρέτηση, κάτι λέει γενικά... 20 τα πνευστά, νομίζω 40 το φούλ...  :knockinb:

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.482
Πόντοι
216
Τα δύο threads συγχωνεύτηκαν, ώστε όλες οι πληροφορίες να είναι συγκεντρωμένες και να μην τις ψάχνουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom