τι κόλπα δίνουν κωλαράκι ;
Α και πόσα ευρώουλα παίρνουν.
εννοει για aids μεγαλε....ξυπνα!!!
τι κόλπα δίνουν κωλαράκι ;
Α και πόσα ευρώουλα παίρνουν.
η πλακα ειναι οτι εχει πολλα φαναρια που που κατεβαινουν γιαννιτσων αλλα καταλαβα μαλλον για πιο λες
εννοει για aids μεγαλε....ξυπνα!!!
υποτιθεται δεν εχεις ιδεα απο τετοια σκηνικα...ετσι τουλαχιστον ειπες4. απο αποψη υγειας δεν θα το ελεγα,απο αποψη να σε κλεψουν η να στην πεσουν επισης δεν θα το ελεγα
εχουν συμβει τετοια σκηνικα?
υποτιθεται δεν εχεις ιδεα απο τετοια σκηνικα...ετσι τουλαχιστον ειπες
οι κοπελες στον δρομο δεν κανουν εξετασεις οπως οι κοπελες στα μπουρδελα
επισης δεν πλενονται συνεχεια,μπορει να την γαμαω εγω κ μετα απο 5 λεπτα να την γαμας εσυ κ να εχει σκουπισει το πραμα της με ενα χαρτομαντηλο κ αν
οσο για τις κλοπες διαβασε κ θα καταλαβεις τι εχουν γινει
εχουν γινει διαφοραΕυχαριστω για τις πληροφοριες. Μαλλον θα δοκιμασω μια απο τις επομενες μερες, αν και τα περιγραφεις καπως 'μαυρα'. Αλλα η προκληση του διαφορετικου ειναι προκληση.
Μια τελευταια απορια: Διαβασα αρκετες απο τις προηγουμενες σελιδες και δεν βρηκα καμια περιγραφη. Γιατι? Μηπως δεν διαβασα αρκετες?
εξορμησει χθεσ το βραδυ στισ πιατσεσ τησ πολησ.στην γιαννιτσων ενα κοριτσακη μου φανηκε πολυ καλη περιπτωση μελαχροινο με ωραιο σωμα ,κατερινα απο δραμα μου ειπε 40ε ξερει κανεισ κατι γιατι δεν κατεθεσα τελικα.ειδα και αλλα 2 κοριτσακια μελαχροινα.η τρ αλεκα με την clk μαυρω και η βικτορια με clk ασημι και κανα δυο πρεζονια τησ κακιασ ωρασ.στην 26ησ τωρα ητασ η κελλυ 50ε,φιονα 50ε,σονια 30ε,νεφελη αφτην πρωτη φορα στην ζωη μου την ειδα καλο μωρακι παντοσ στα 50ε.τωρα στισ καταθεσεισ,κατεθεσα καταρχην που αλλου θα ελεγα στην κελλυ και περασα πολυ ωραια μαζι τησ ειναι το νο1.
βολτα στισ πιατσεσ τησ κολασεωσ εχτεσ την νυχταν....26ησ οκτωμβριου ηταν εκει.ηλεκτρα,φιονα,νανσυ,κελλυ,σονια,αντιγονη,στελλα ολεσ φυσικα τρανσ 50ε αμαξι,100 σπιτι.οπαπ 6-7 τραβελια απο τα οποια ενα καλο η στελλα ξανθονταρντανα ολα στα 30ε.επισησ 2-3 κοπελεσ αξιοπρεπεισ,,,μοναστηριου τωρα 6-7 μαυρακια αλλα και 2 αγνωσρα ενα μελαχροινο και ενα ξανθο.το ζουμι τησ βραδυασ ειναι οτι βλεπω οτι οι πιατσεσ ανθοιζουν απο μπουμπουκια τησ νυχτασ σιγα σιγα ,αφου στο συνολο ειδα 17 τρανσ αλλα και καμια 10 κοπελεσ αρχιζει και λεει για βολτιτσα στο συνολο τρανσ και γυναικεσ θα ειδα 30 περιπου πεταλουδεσ τησ νυχτασ.