Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
η πλακα ειναι οτι εχει πολλα φαναρια που που κατεβαινουν γιαννιτσων αλλα καταλαβα μαλλον για πιο λες

στο ξενοδοχειο ροτοντα , νομιζω
αν και περασε κανα 2 φορες απο εκει και μαλλον τις εχουν μαζεψει  :'(

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εννοει για aids μεγαλε....ξυπνα!!!

Aids, Ηπατιτιδα, Συφιλη, Ερπη Κονδυλωματα κτλ διαλεγεις και παιρνεις.. Την κουρτινα 1 ή το κουτι 2?

Ακυρο: Προχθες πηγα να παρω μια που κανουν πιατσα στα κτελ αλβανιας. Μια κοντουλα με ωραιο σωματακι  μαυρο σορτσακι. Ροταω κατα τσι 10 το βραδυ τιμη κ μου λεει 20 πιπα 30 σεξ. Δεν τη πηρα. Κατα τισ 4 που ξαναπερασα μπας κ βρω τπτ καλο την ειδα κ λεω ας τη παρω. κ μου λεει 30 πιπα 40 σεξ! Τι σκατα! Ταξι ειναι? Διπλη ταριφα???? :uglystupid: :uglystupid: Την εβαλα στο αμαξι τελικα κ σε ολο το τετραγωνο απο το κτελ αλβανιας - αριστερα κατω- αριστερα κ ξανα αριστερα εκει στο παρκο απεναντι απο τα κτελ ειχα ενα τζιπ που ακολουθουσε. Οπου πηγαινα. κ στα κωλοστενα. Γκαζωνω κ αλλη αρχισε: που πας, αστο εδω κ τα λοιπα. Εκανα ενα κυκλο ακομα παλι ακολουθουσε αλλα μετα εφυγε(μαλλον την ψυλλιαστηκε? Τι να πω..) Κ μου λεει αυτη παρκαρετο εκει στο παρκο μπροστα στα φωτα στη εληνικη τραπεζα ? κ παμε με τα ποδια καπου στα εργοταξια. Τι λες μωρη λεω κ την σουταρα αρων αρων.

Γενικα λοιπον θελει προσοχη. κ να μη πετυχεις καμμια κ σε κολλησει τπτ αλλα κ μη σου τη πεσουν. Μακρια παντως απο αυτες παιδια. εγω ειχα παρει για πιπα μια απο αυτες μια ξανθια με κοντο μαλλι κ οταν εβαλα χερι πισω, ολος ο κωλος της ηταν μεσα στα κωνδυλωματα. Απολυμανση ολο το χερι εκανα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Και εσυ ρε φιλε τι δουλεια εχεις να δωσεις 30 ευρω σε μια τετοια παρα να πας σε κανα ρδελο με 40ε να εχεις ησυχο το κεφαλι σου.

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
μπορει καποιος να με ενημερωση για μια gabriele που εχει προφιλ στο ts-dating?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πριν απο κανα 2 ωρο στις πιατσες μας εκτος απο ενα τελειωμενο πρεζακι κ 4 μαυρες πανω στη μοναστηριου δεν ειχε τιποτα....

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Επι αρκετές εβδομάδες στην πιάτσα υπήρχαν ανα πάσα στιγμή το βράδυ 10-15 κοπέλες συνολικά... Οι περισσότερες βέβαια ήταν είτε μπάζα είτε γυφτοτσιγγανορουμανοβουλγαράκια... Αλλά με τον έναν ή τον άλλον τρόπο όλο και κάτι αξιοπρεπές απο πλευράς εμφάνισης έβρισκες για να παρκάρεις το πουλί σου... Βέβαια απο πλευράς υπηρεσιών ήταν για τον πούτσο καβάλα άλλα τέλοσπάντων κάπως γινόταν η δουλειά... Τις τελευταίας δυο-τρεις μέρες που πέρασα τα πράγματα ήταν χάλια, δεν υπήρχαν ούτε αυτές... Δεν ξέρω αν τις μάζεψαν ή αν πέρασα λάθος ώρες αλλα θα φανεί σύντομα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
αποψε γυρω στις 2.00 τα ξημερωματα ειχε μια παρεα 4 κοριτσιων στο ξεκινημα της Γιαννιτσων και μαζι τους ενας χοντρος ξανθος αθλιος τραβεστι.γυφτοφατσες μοιαζαν ολοι τους,μαλλον Βουλγαροι.λιγα μετρα παραπανω ηταν αλλη μια παρεα 5 κοριτσιων εκ των οποιων το ενα ξανθο,μικρο και πολυ ομορφο.απεναντι απο το μεταξυ μας ειχε και εκει κανα δυο τελειωμενες που ψωνιζονταν

απο τρανς....η Φιονα και η Κελλυ στην 26ης Οκτωβριου(η Φιονα εχει σπασει πολυ στη φατσα),η milf Αλεκα με τη μαυρη slk στο Τετραγωνο του ΟΠΑΠ,η χειρουργημενη με το κοκκινο smart στη γωνια πριν το ΣΟΛ,κανα δυο ηλικιωμενοι με περουκες στη Ναυμαχιας Λημνου και φυσικα η θεα Νινα με το κιτρινο fiat στη δυτικη εισοδο της πολης.(αν την δεις εκτος πιατσας δεν καταλαβαινεις οτι ειναι τρανς)

επισης.....παρουσιαστης εκπομπης,τοπικου καναλιου,απ'αυτες που διαφημιζουν νυχτερινα μαγαζια,εθεαθη ως τραβεστι να κανει πιατσα στη δυτικη εισοδο της πολης.λιγο πιο πανω απο τη Νινα δηλαδη.τον εχετε δει σιγουρα,οι εκπομπες του παιζονται συχνα και ειναι χαρακτηριστικη σκατοφατσα...(δεν ειναι ο πασιγνωστος,μην παρεξηγηθουμε).φορουσε μινι με τις μακριες ποδαρες του απ'εξω και ζητουσε 30ε ο μαλακας

το τι γινοταν απο αστυνομια,ελεγχους,αλκοτεστ,μπλοκα,μαζεματα δε λεγεται.εμενα μου καναν αλκοτεστ στην οδο Αφροδιτης σχεδον μπροστα στους Αγγελους του Τσαρλυ.στην ιδια γωνια ειχαν μαζεμενες πουτανες,αλλοδαπους,πουστρακια,πρεζονια και τους ελεγχαν.

αυτες οι μερες μαλλον δεν ειναι για πολλες τσαρκες....

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
τωρα και λογο της κωλοεκθεσης δεν ειναι για τιποτα

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μπραβο ρε al pacino πολη καλη αναφορα μακαρι να εμενα θεσσαλονικη να σασ εγραφα πολεσ αναφορεσ απο την πιατσα αλλα ειμαι λιγο μακρια οσεσ φορεσ εχω ελθει εγραψα.συνεχιστε ετσι και με ποιο συχνεσ αναφορεσ τιμεσ κοριτσιων τραβελια τα παντα.ειμαι ο πρωην rolano συνχαριτηρια και να ξερεται οι ενημερωση σαυτο το σαιτ ειναι χρυση.

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
συνχαριτηρια φιλε για την αναφορα.αντε να ξυπνανε οι πιατσεσ σιγα σιγα καθωσ χειμωνιαζει καλεσ ενημερωσεισ.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Αποριες ενος απειρου.
  Γεια σας φιλοι. Ενω εχω πολυετη εμπειρια απο τα μπουρδελα και τα στουντιο της πολης σας (ειμαι απο γειτονικο νομο), εχω μηδενικη εμπειρια απο drive in  καιταστασεις. Τελευταια με τις πληροφοριες που βρηκα εδω, εκανα μερικες τσαρκες και εντοπισα μερικες 'αξιογαμητες' μικρες στην Γιαννιτσων, μπροστα στα κτελ Αλβανιας, αλλα και στην Μοναστηριου, κοντα στο ξενοδοχειο...δεν θυμαμαι ονομα. Οι αποριες μου ποιες ειναι:
1. Που γαματε? στο αυτοκινητο η εξω? κι αν μεσα χωραει? Μην γελατε, το ειπα ειδη, δεν το εχω ξανακανει σε αυτοκινητο
2. Τον χωρο τον διαλεγει η κοπελα, η πρεπει να την παω καπου εγω?
3. Οι κοπελες ειναι μονες, η θα μας ακολουθει και κανενας νταβας?
4. Ειναι ασφαλες? Στην προηγουμενη σελιδα υπαρχει μια αναφορα για μια ξανθουλα που ειχα βαλει στο ματι και εγω, γεματη    κονδυλωματα.
5. Ψαχνω γυναικες και οχι trans. Yπαρχει περιπτωση να την πατησω? (αυτη η ερωτηση δεν εχει μαλλον απαντηση)
Ευχαριστω προκαταβολικα οποιους θελησουν να ασχοληθουν

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
1. γαμαμε οπου μας αρεσει,ειτε εξω ειτε μεσα οι κοπελες δεν εχουν ιδιαιτερο προβλημα
2. η κοπελα σε παει στην καβατζα της
3. συνηθως τις ακολουθει με το αμαξι διακριτικα ενας νταβας,πολλες φορες ομως βγαινει κ καρτα
4. απο αποψη υγειας δεν θα το ελεγα,απο αποψη να σε κλεψουν η να στην πεσουν επισης δεν θα το ελεγα
5. αν δεν εισαι ικανος να ξεχωρισεις εναν τρεβελο απο μια γκομενα μαλλον την πατησες :2funny: :2funny:

φιλε,δεν εχει ωραιες γκομενες στην πιατσα πλεον
μονο κατι τελειωμενες εχει

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310

4. απο αποψη υγειας δεν θα το ελεγα,απο αποψη να σε κλεψουν η να στην πεσουν επισης δεν θα το ελεγα

εχουν συμβει τετοια σκηνικα?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

εχουν συμβει τετοια σκηνικα?
υποτιθεται δεν εχεις ιδεα απο τετοια σκηνικα...ετσι τουλαχιστον ειπες
οι κοπελες στον δρομο δεν κανουν εξετασεις οπως οι κοπελες στα μπουρδελα
επισης δεν πλενονται συνεχεια,μπορει να την γαμαω εγω κ μετα απο 5 λεπτα να την γαμας εσυ κ να εχει σκουπισει το πραμα της με ενα χαρτομαντηλο κ αν
οσο για τις κλοπες διαβασε κ θα καταλαβεις τι εχουν γινει

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
υποτιθεται δεν εχεις ιδεα απο τετοια σκηνικα...ετσι τουλαχιστον ειπες
οι κοπελες στον δρομο δεν κανουν εξετασεις οπως οι κοπελες στα μπουρδελα
επισης δεν πλενονται συνεχεια,μπορει να την γαμαω εγω κ μετα απο 5 λεπτα να την γαμας εσυ κ να εχει σκουπισει το πραμα της με ενα χαρτομαντηλο κ αν
οσο για τις κλοπες διαβασε κ θα καταλαβεις τι εχουν γινει

Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Μαλλον θα δοκιμασω μια απο τις επομενες μερες, αν και τα περιγραφεις καπως 'μαυρα'. Αλλα η προκληση του διαφορετικου ειναι προκληση.
Μια τελευταια απορια: Διαβασα αρκετες απο τις προηγουμενες σελιδες και δεν βρηκα καμια περιγραφη. Γιατι? Μηπως δεν διαβασα αρκετες?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Μαλλον θα δοκιμασω μια απο τις επομενες μερες, αν και τα περιγραφεις καπως 'μαυρα'. Αλλα η προκληση του διαφορετικου ειναι προκληση.
Μια τελευταια απορια: Διαβασα αρκετες απο τις προηγουμενες σελιδες και δεν βρηκα καμια περιγραφη. Γιατι? Μηπως δεν διαβασα αρκετες?
εχουν γινει διαφορα
δεν ειναι κακο να δοκιμασεις
κ εγω κανω τσαρκες κ αν βρω κατι αξιολογο το φορτωνω,αλλα πλεον δεν υπαρχει κ τιποτα το αξιολογο
επισης τα αξιολογα ζητανε κ πολλα γιατι ξερουν οτι δεν υπαρχουν καλες στις πιατσες οποτε ολο κ καποιος θα την παρει κ θα βγαλει χρηματα
γενικοτερα θελει παζαρια στις τιμες,μη μασας

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εξορμησει χθεσ το βραδυ στισ πιατσεσ τησ πολησ.στην γιαννιτσων ενα κοριτσακη μου φανηκε πολυ καλη περιπτωση μελαχροινο με ωραιο σωμα ,κατερινα απο δραμα μου ειπε 40ε ξερει κανεισ κατι γιατι δεν κατεθεσα τελικα.ειδα και αλλα 2 κοριτσακια μελαχροινα.η τρ αλεκα με την clk μαυρω και η βικτορια με clk ασημι και κανα δυο πρεζονια τησ κακιασ ωρασ.στην 26ησ τωρα ητασ η κελλυ 50ε,φιονα 50ε,σονια 30ε,νεφελη αφτην πρωτη φορα στην ζωη μου την ειδα καλο μωρακι παντοσ στα 50ε.τωρα στισ καταθεσεισ,κατεθεσα καταρχην που αλλου θα ελεγα στην κελλυ και περασα πολυ ωραια μαζι τησ ειναι το νο1.

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
βολτα στισ πιατσεσ τησ κολασεωσ εχτεσ την νυχταν....26ησ οκτωμβριου ηταν εκει.ηλεκτρα,φιονα,νανσυ,κελλυ,σονια,αντιγονη,στελλα ολεσ φυσικα τρανσ 50ε αμαξι,100 σπιτι.οπαπ 6-7 τραβελια απο τα οποια ενα καλο η στελλα ξανθονταρντανα ολα στα 30ε.επισησ 2-3 κοπελεσ αξιοπρεπεισ,,,μοναστηριου τωρα 6-7 μαυρακια αλλα και 2 αγνωσρα ενα μελαχροινο και ενα ξανθο.το ζουμι τησ βραδυασ ειναι οτι βλεπω οτι οι πιατσεσ ανθοιζουν απο μπουμπουκια τησ νυχτασ σιγα σιγα ,αφου στο συνολο ειδα 17 τρανσ αλλα και καμια 10 κοπελεσ αρχιζει και λεει για βολτιτσα στο συνολο τρανσ και γυναικεσ θα ειδα 30 περιπου πεταλουδεσ τησ νυχτασ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom