TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.513
να σε πω βρε...αυτη με το αλφα ρομεο ειναι λεπτουλα η γεματουλα κ δεν βγαινει να την δουμε?
DEKER ΑΓΟΡΙΝΑ

να σε πω βρε...αυτη με το αλφα ρομεο ειναι λεπτουλα η γεματουλα κ δεν βγαινει να την δουμε?
μα αυτο προτεινα κ στους φιλους εδω μεσα για να ξερουμε τι γινεται...DEKER ΑΓΟΡΙΝΑΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑ ΔΙΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΑΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΠΕΣ ΤΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΔΙΕΙΣ ....
τωρα την σκοτωσες......αντε να της ελεγες καμια Φιονα κατι θα γινοταν....για μενα η 2η καλυτερη τησ πολησ μετα την κελλυ.
θα ενθουσιαστεις μολις την γνωρισεις.κουκλα ειναι η ατιμη...τρωει και μπουγατσα καμια φορα απο νωρις εκει στη γειτονια σαςal pacino ΚΑΥΛΙΑΡΗ ΜΟΥ!!! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ....
Νίνα ή Γεωργία??οπως και να έχει εισαι θεά..συνέχισε ετσι!!!φιλια!!γιατι το λες αυτο εχεις προσεξη κατι ?????? για πες ???![]()
ωστε για την φιονα.δεν σασ βγαζει ρε μαγκεσ οι φατσα τησ κατι σαν ασυμπαθυτω ατομο εγω ειλεικρινα ρε παιδεσ ποτε δεν την πηγαινα.
μηπως εισαι καποιας ηλικιας κ σεβεται τα χρονια σου?ρε παιδια να σας πω τι μου τη δινει με την συγκεκριμένη ...μιλαει στον πληθυντικό ..πολυ ευγένεια ρε γαμωτω ολο με το σας και με το σεις