House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Τι έγινε?Πιάτσες και στο κέντρο ή δεν κατάλαβα καλά?παιδια μια μαρία που κανει πιατσα στην κολομβου στη σταση πριν τα φαναρια την πηρε κανενας;
τι λεει;
Τι έγινε?Πιάτσες και στο κέντρο ή δεν κατάλαβα καλά?παιδια μια μαρία που κανει πιατσα στην κολομβου στη σταση πριν τα φαναρια την πηρε κανενας;
τι λεει;
Νινα που εισαι ρε αστερι??δεν εκανες πρεμιερα??την Πεμπτη γυρνουσα πολυ ωρα εκει τριγυρω αλλα δε σε πετυχα....
Σωπα ρε θηριο....γι'αυτο εξαφανιστηκαν και οι υπολοιπες φαινεται.Καλησπερα ! !
Απο ΤΕΤΑΡΤΗ ξεκινησα ΒΑΒΥ ! ! απλα ... με το που βγηκα .απο την ωρα που πατησα την ψηλοτακουνι μποτα μου στην ασφαλτο και πεταξα ολα εξω ! ! δεν προλαβενα τις ψωλες πρεπει να περασεις να διεις τα νεα μου αποκτηματα ! ! ! :-*
κι εγω γι'αυτο απορησα.βαλαμε κιλακια βλεπω....ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΒΡΕ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΩ ! ! !
ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ! !
μη γελας γινεται αμα θες.μπορει να ηθελες να το μεγαλωσεις λιγο.....δεν ειναι περιεργο,ανθρωποι ειμαστε...ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΤΡΕΛΕ ! ! !
ωωωωωωωωω προκληση!!εχεις καινουριο σετ φωτογραφιων?ελα να στα δειξω απο κοντα ! ! !
την Πεμπτη το βραδυ στη Φριξου-Νικ,Ουρανου και 26ης κατω κατω στα κλαμπ γινοταν ο κακος χαμοςτα χειμερινα μαγαζι στην βιλκα ανοιξανε ? ? ? ?
ελα να στα δειξω απο κοντα ! ! !
ναι ναι δωσε πραμα στο λαο....ετσι κι αλλιως,αντικειμενικα θα εισαι η επομενη τρανς-μυθος της ποληςΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΚΙ ΜΟΥ ! ! ! ????
www.imagerous.com/viewer.php?file=90677692499942179545.png] [/URL]
Παρακαλω λιγη προσοχη στον φιλο μου τον Αλ , ειναι και προσφατα πληγωμενο το αγορι μας , απο μια Κωττα ....
jo πολυ κοντη την εκανες την Ελινα.με τα τακουνια ηταν πιο ψηλη απο μενα...www.imagerous.com/viewer.php?file=90677692499942179545.png] [/URL]
Παρακαλω λιγη προσοχη στον φιλο μου τον Αλ , ειναι και προσφατα πληγωμενο το αγορι μας , απο μια Κωττα ....
αντε ακομα???τωρα το εταξες....αν δε το βαλεις θα θεωρηθεις αναξιοπιστηΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΚΙ ΜΟΥ ! ! ! ????
πω πω την καυλιαρα...το'πε και το'κανε!!ειχες τετοιες βυζαρες ρε συ??