Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

same

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Τι διάολο περίμεναν να φτάσει η βενζίνη 1,50 ευρώ το λίτρο για να βγουν όλες στους δρόμους? Μοναστηρίου συνολικά γύρω στα 10 μαυράκια, εντοπίστηκε ένα μικροκαμωμένο πολύ όμορφο με ωραίο σωματάκι.. Μου λέει 40 ευρώ, της λέω 25 και μου λέει πάμε! Παζάρια στα ίσα μάγκες!
Στην περιοχή απέναντι από τον οσε, ήταν 7 μικρά Βουλγαράκια κάτω των 23 (30 ευρώ, παζάρι δεν έκανα)και 4 μεγαλύτερες Βουλγάρες πάνω από 25-26 (30 ευρώ). Είδα κι ένα ταξί με Βουλγάρικες πινακίδες να μιλάει με τα κορίτσια.
Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό ήρθε όλο το Σαντανσκυ στη Μοναστηρίου! Καλή φάση!

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
όντως είναι πλέον πολλά τα μαυράκια στην Μοναστηρίου.
Μπάζα τα πιο πολλά, 1-2 είναι τα αστεράκια.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε παιδια τί χάλια είναι εκει στη γιαννιτσών?εχω την αισθηση οτι περναω από καμμιά σιερα λεονε.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
για τις μαυρες εννοείς;;
Στην Μοναστηρίου βγαίνουν, όχι στην Γιαννιτσών νομίζω

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω μαγκεσ προχθεσ βραδυ γυρω στισ 2 στην γιαννιτσων βλεπω ενα 2 μετρο μωρακι σταματαω και τι μου πεταει.μπορεισ να κατεβεισ να με βοηθησεισ να βαλω τα παπουτσια μου,τι κοιταω καλα τησ λεω οχι μου λεει στο καπακι θελεισ βολτιτσα ,ναι τησ λεω.ανεβαινει παμε πιο κατω σε μια αλανα λοιπων μαγκεσ το κοριτσι απαιχτο. τανια μου ειπε 30ε.ειδατε οι κριση τη κανει αφτα τα μωρακια τα παιρνεσ με 50.επιβεβαιωνο επισησ απεναντι απο τον οσε μικρεσ ωραιεσ υπαρξησ γυρω στισ 10 με 30 ευρω και στην μοναστηριου ειδα 6-7 μαυρακια 30ε .πριν πηρα την νανα την κυπρια τρβ.ολα τα λεφτα παιδια οι νανα με πηγε σε μια οικοδομη και γαμω τησ καταστασεισ 30ε νο 1 πιπα,τελειο κολαρακι οπου χορτασα να το καρφωνο.α ειδα και 7-8 τραβελια στην γιαννιτσων εκει στον οπαπ.αλλα 3-4 τρβ εκει στην δυτικη εισοδο ολα 30ε.τωρα το περιεργο 26ησ τιποτα νεκρα.παντοσ στα πολυ θετικα ειναι οι μειωση των τιμων στα 30ε σε σε κοπελεσ,τραβελια.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω μαγκεσ προχθεσ βραδυ γυρω στισ 2 στην γιαννιτσων βλεπω ενα 2 μετρο μωρακι σταματαω και τι μου πεταει.μπορεισ να κατεβεισ να με βοηθησεισ να βαλω τα παπουτσια μου,τι κοιταω καλα τησ λεω οχι μου λεει στο καπακι θελεισ βολτιτσα ,ναι τησ λεω.ανεβαινει παμε πιο κατω σε μια αλανα λοιπων μαγκεσ το κοριτσι απαιχτο. τανια μου ειπε 30ε.ειδατε οι κριση τη κανει αφτα τα μωρακια τα παιρνεσ με 50.επιβεβαιωνο επισησ απεναντι απο τον οσε μικρεσ ωραιεσ υπαρξησ γυρω στισ 10 με 30 ευρω και στην μοναστηριου ειδα 6-7 μαυρακια 30ε .πριν πηρα την νανα την κυπρια τρβ.ολα τα λεφτα παιδια οι νανα με πηγε σε μια οικοδομη και γαμω τησ καταστασεισ 30ε νο 1 πιπα,τελειο κολαρακι οπου χορτασα να το καρφωνο.α ειδα και 7-8 τραβελια στην γιαννιτσων εκει στον οπαπ.αλλα 3-4 τρβ εκει στην δυτικη εισοδο ολα 30ε.τωρα το περιεργο 26ησ τιποτα νεκρα.παντοσ στα πολυ θετικα ειναι οι μειωση των τιμων στα 30ε σε σε κοπελεσ,τραβελια.
που ακριβως το πετυχες φιλος?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
στον οσε τα ειδα και εγω ολα ειναι γυφτοειδες βουλγαρακια λιγα καλα.
αυτο το μουνακι η τανια εχει καιρο που εμφανιστηκε?

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η τανια ηταν κοντα στο βενζιναδικο τησ shell.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ναι, και μια περιγραφή συναγωνιστές. Ψηλή είπε ο συναγωνιστής ότι είναι, αλλά μελαχρινή, ξανθιά, κλπ?

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Υπάρχει πολύ υλικό... Μουντιάλ σκέτο...!! Η εθνική Βουλγαρίας απέναντι απο τον οσε... Η μικτή Αφρικής στη Μοναστηρίου προς τα δυτικά... Η εθνική Ελλάδος τράβελων προς Sol μεριά... Και η μικτή κόσμου στην αρχή της Μοναστηρίου κοντά στο ξενοδοχείο Ροτόντα...

Πραγματικά αρκετό υλικό... Λίγοι οι καλοί παίκτες... Αλλά τουλάχιστον υπάρχουν... Γιατί μέχρι πρόσφατα δεν κουνιόταν φύλλο...

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
όντως δεν υπήρχε τίποτα το αξιόλογο τόσο καιρό.....μέχρι που προχθές βρήκα τη Ντίνα....ελληνίδα κάργα η οποία οταν τη δεις πρωτη φορά δεν παέι το μυαλό σου οτι είναι της πιάτσας....απότι είπε και αποτι καταλαβα...2-3 φορες εχει κατέβει κάτω....και είναι πολύ καλή και καθαρή...αστεράκι με πιασίματα....και την πήρα απο την εγνατία λίγο μετά το φαν'άρι της κωλέτη...πηγαίνοντας ανατολικά....κατα τα άλλα...όπως τα ξέρετε

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.087
Πόντοι
2.356
εκει που στηνουν τα βουλγαρακια στη γιαννιτσων ειναι ενα καλο μωρο  :humpleg:

Εμυ 20χρ 40ε στο αμαξι αλλα κ με 30 θα δεχοτανε κ 100 στο ξενοδοχειο :jerking:

αυτο ηταν πριν κατι μηνες κ τωρα εχει καμια βδομαδα που εμφανιστηκε

παλι, την εχει παρει κανεις

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Και πού μπορούμε να σας βρούμε δήλαδή? Αν δεν έχεις γνωστό που ξέρει τα κυκλώματα, φέξε μου και γλύστρησα...
:headbang:  :headbang:  :headbang:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290