You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
η καούκα ριχνει την ποιοτητα κατασκευης με ό,τι αυτο συνεπαγεται..Kρίση στην οικοδομή
τυχαιο ??
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.240
- Πόντοι
- 12.056
Αρα μάλλον για ΤΟΝΥ μιλαμε ....
Ενας ειναι ο Τοny παικτη
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
τί λες ρε ?Ενας ειναι ο Τοny παικτη
αυτος εχει ξυρισμενο φρυδι..
Rolaho τι ώρα έκανες την εξόρμηση...???
Τονια πες μου ποιος σε στεναχώρησε η μάλλον πες μας τι δε σου έκαναν και είσαι τσατισμένη...
Κρίμα, μην μένεις σπίτι να ΡΟΥΦΑΣ το φραπέ βγες στις πιάτσες !!!! επίσης περισσότερες πληροφορίες αργότερα τώρα δουλεύει στην οικοδομή ...
Έχει αρκετά χρόνια πριν (6-8) που τη θυμάμαι, Βαλεντίνη, γύρω στα 45-50, χαμηλά στη Γιαννιτσών, πιο κάτω από την κλασσική διασταύρωση του Καρφούρ, συνήθως σε ένα σκοτεινό κάθετο δρομάκι (Γιαννιτσών και Μοναστηρίου). Ήταν μόνη της πάντα. Το δρομάκι ήταν μεγάλο, γιατί είχε και χώρους παρκαρίσματος κάθετους στο δρόμο. Σε μήκος βέβαια ήταν όσο η απόσταση Γιαννιτσώ-Μοναστηρίου καμιά 30 μέτρα.
Ξέρω ότι έμενε προς Καλαμαριά, κάπου κοντά στην Εθνικής Αντίστασης, που είχε κι ένα σουπερ Μάρκετ αλλά δεν θυμάμαι ποιο.
Πάντα είχε σακούλα με σπόρια και έτρωγε συνέχεια.
Την έχει πάρει κανείς? Είτε παλιότερα είτε τελευταία? Έχω χρόνια να πάω από τα μέρη εκεί και δεν ξέρω καν αν βγαίνει.
Ξέρω ότι έμενε προς Καλαμαριά, κάπου κοντά στην Εθνικής Αντίστασης, που είχε κι ένα σουπερ Μάρκετ αλλά δεν θυμάμαι ποιο.
Πάντα είχε σακούλα με σπόρια και έτρωγε συνέχεια.
Την έχει πάρει κανείς? Είτε παλιότερα είτε τελευταία? Έχω χρόνια να πάω από τα μέρη εκεί και δεν ξέρω καν αν βγαίνει.
sargiris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 764
- Πόντοι
- 366
Ναι όντως... καλή επιλογή νομίζω για Γιαννιτσών.οχι ολλανδε...
μια χαρα κοπελα ειναι...με στενό το πουλακι της...
Επισκέπτης
Ρε παιδιά μια απορία, έχω περάσει άπειρες φορές από Γιαννιτσών, 26ης στην αρχή. Βλέπω μόνο τραβέλια... μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει με ακρίβεια που συχνάζουν οι κανονικές οι γυναίκες?
Δεν υπάρχει κανένας κατατοπισμός φίλε.
Κατά καιρούς έχουν αναφερθεί σε ποια σημεία έχουν βρεθεί κοπέλες και αν αξίζουν και φυσικά τα σημεία αυτά δεν είναι σταθερά για να σου δώσει κάποιος ακριβώς στοιχεία για να τις βρεις.
Αλλες εμφανίζονται, άλλες εξαφανίζονται και ναι, 80% είναι τραβέλια.
Κατά καιρούς έχουν αναφερθεί σε ποια σημεία έχουν βρεθεί κοπέλες και αν αξίζουν και φυσικά τα σημεία αυτά δεν είναι σταθερά για να σου δώσει κάποιος ακριβώς στοιχεία για να τις βρεις.
Αλλες εμφανίζονται, άλλες εξαφανίζονται και ναι, 80% είναι τραβέλια.
κοπέλα ή trans;ειναι μια σουζη 25 .πολυ καλη.30€. καινούρια.
εχεται εσείς κανένα νέο;
26ης με την γιαννιτσων καμια σχεση αφου δεν συναντιουνται πουθενα,τσεκαρε εναν χαρτη και θα καταλαβεις,η γιαννιτσων ειναι παραλληλη της μοναστηριου και ειναι φαση αναμικτο τοστ πουτανες τραβελια ολα μαζι,Ρε παιδιά μια απορία, έχω περάσει άπειρες φορές από Γιαννιτσών, 26ης στην αρχή. Βλέπω μόνο τραβέλια... μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει με ακρίβεια που συχνάζουν οι κανονικές οι γυναίκες?
χτες καναμε 2 ωρες βολτα απο τις 11-1 αρκετα κομματια σον δρομο...τα κλασικα βουλγαρακια στο παρκο της αναγεννησεως με γιαννιτσων (μαλλον 2 ειναι τα παρκα) αλλα και στα 2 ειχε μουνακια)καθως και αρκετες καζαμπουμπου μοναστηριου εθεαθη μελαχρινο λουλουδι με σορτσακι αδυνατο και πολυ fuckable αλλα δεν σταματησα γιατι βλεπωντας τοσα αμαξια να σταματανε και κανενας δεν την τσακωνε αρα μιλαμε για τιμη κανα 70φευγα (μαγκεψανε οι καραμελες και γλυφονται μονες τους)γενικα αρκετα μουνια στην περιοχη για ολα τα γουστα εκτος τα δικα μου,
μουναστηριου λιγο μετα την δημοτικη στρουμφοπαρεα 2 τσιγγανακια το ενα ξανθο και αρκετα εμφανισημο,οι κλασικες στην σταση στο κοκκινο λυκειο,
δυτικη διανοιξη 2 ρουμανες αλλα οχι εμφανισημες
νεο αιμα στην περιοχη αλλλα μεχρι ποτε?