Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Από ότι είδα λέτε ότι άλλη είναι η πιάτσα στη Μοναστηρίου και άλλη απέναντι από τον ΟΣΕ (ο οποίος είναι επίσης πάνω στη Μοναστηρίου)....Για να καταλάβω μπορεί κάποιος να μου πει που ακιβώς πάνω στη Μοναστηρίου εννοείτε? Σε ποιο ύψος δηλαδή?

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Απέναντι από τον ΟΣΕ εννοούμε στο παρκάκι στην διασταυρωση Γιαννιτσών με Αναγεννήσεως.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Υπάρχει πολύ υλικό... Μουντιάλ σκέτο...!! Η εθνική Βουλγαρίας απέναντι απο τον οσε... Η μικτή Αφρικής στη Μοναστηρίου προς τα δυτικά... Η εθνική Ελλάδος τράβελων προς Sol μεριά... Και η μικτή κόσμου στην αρχή της Μοναστηρίου κοντά στο ξενοδοχείο Ροτόντα...

Καλησπέρα! Ποιο sol είναι αυτό?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
909
Πόντοι
4.535
Το Men's Club Sol στην Γιαννιτσών...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
909
Πόντοι
4.535
Ευχαριστώ, συνάδελφε, έχω μείνει πίσω. Από τέτοια μαγαζιά θυμάμαι μόνο τις Ψιψίνες και δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμη

Εκεί που ήταν οι Ψιψίνες... τώρα είναι το Sol. Το οποίο παλιά ήταν Αγίου Δημητρίου και μου δημιουργούσε θέμα με το παρκάρισμα... (Μπορείς να φανταστείς τον λόγο!)

Ότι θες εδώ είμαστε...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
παιδιά η κοκκινομάλλα πώς λέγετε, έχει αλλάξει το μαλλί της τώρα τελευταία ? η την μπερδεύω με άλλη?

thess09

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
kalimera se olous tous synagonistes,einai i proti fora pou grafo,tha ithela mia pliroforia gyro stis 3kai30 itan ena fiat seicento mple me mia ksanthia kopelitsa mikri se ilikia kai enan pitsirika dipla tis kai kathotan pros to telos tis gianitson den prolava na tous miliso giati fygan me kapoion pelati mipos kserei kapoios kati???an thelei kati kapoios as steilei kai p.m 

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
εγώ δεν έχω δει κοπέλα με μπλε ceicento και από τον συνδυασμό αμάξι-κοπέλα-άντρας, μάλλον για κανα τραβέλι το κόβω...

kasaros

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και γω στην πιατσα δεν ειδα κατι τετοιο.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Τι διάολο περίμεναν να φτάσει η βενζίνη 1,50 ευρώ το λίτρο για να βγουν όλες στους δρόμους? Μοναστηρίου συνολικά γύρω στα 10 μαυράκια, εντοπίστηκε ένα μικροκαμωμένο πολύ όμορφο με ωραίο σωματάκι.. Μου λέει 40 ευρώ, της λέω 25 και μου λέει πάμε! Παζάρια στα ίσα μάγκες!
Στην περιοχή απέναντι από τον οσε, ήταν 7 μικρά Βουλγαράκια κάτω των 23 (30 ευρώ, παζάρι δεν έκανα)και 4 μεγαλύτερες Βουλγάρες πάνω από 25-26 (30 ευρώ). Είδα κι ένα ταξί με Βουλγάρικες πινακίδες να μιλάει με τα κορίτσια.
Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό ήρθε όλο το Σαντανσκυ στη Μοναστηρίου! Καλή φάση!
:2funny: :2funny: :2funny: μαγκα μου εχω λιωσει στο γελιο με την ατακα σου,να σαι καλα

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
712
Πόντοι
7.135
Ένα ξανθό με σπαστά μαλλιά και ενισχυμένο στήθος που κάνει πιάτσα μόνο του ψηλά στην 26ης Οκτωβρίου είναι αυθεντικό κομμάτι ή τραβελάκι;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χθες το βραδυ πετυχα ενα ξανθο με ασπρο φορεματακι,το οποιο θα επρεπε να εχω πιει 2 μπουκαλια αβανα για να της τον δωσω,απεναντι απο τον οσε,βουλγαρακι,ηταν μαζι με μια χοντρη τραβελι κ με μια λεπτη ασχημη τραβελο
ηθελε 30ε στο αμαξι κ μονο για πιπα επαιρνε 20ε.....γενικοτερα δεν ειχε τιποτα αλλο στην πιατσα

ΝΙΚΟΣ1979

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια καλησπερα σε ολουσ
θελω να παω στο σολ και εχω κατι κενα στο τη μαγαζη ειναι εκτοσ απο κλαμπ?
μπορεισ να φυγει κανεισ με γκομενα απο εκει μεσα για γαμηση η απλα πασ πινεισ τα ποτακια σου και περνασ καλα?
θα ηθελα μια βοηθεια σε αυτο το θεμα οπιοσ θελει να μου πει
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom