You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τα βλεπει και εκνευριζεται ο τυπος....
θέλω να ξέρω ποιος ... δε μας έφτανε ο Πανάγος με τον Μακαριότατο...πάντως ένα δίκιο το έχει πρέπει να συγκροτηθεί ένας χώρος...δεν γίνετε στης ακρίβειας τον καιρό να καταναλώνουμε βενζίνη πάνω κάτω...πέρα δώθε. Όπως λέει και η διαφήμιση όλες μαζί σε ένα (δρόμο) τακτοποιημένα... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ !!!
στα αρχιδια μας....και γω βλεπω τοσα αλλα γυρω μου και εκνευριζομαι και δη τις τιμες της βενζινης να πουμε.....τι να κανω;να αναρτησω αρθρο στο μπλογκ;
ρε δεν γαμιομαστε λεω εγω...ολα τα αλλα καλα ειναι στην κοινωνια μας η πιατσα μας χαλασε....εδω σκοτωσαν το παιδι για ενα πορτοφολι λεμε.....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν ειναι θεμα αν διαφωνω εγω....Διαφωνείς gl ότι θα πρέπει να οριστεί ένας δρόμος που θα μπορούν να εργαστούν τα κορίτσια με την ησυχία τους?
πρωτον η πιατσα κοινωνιολογικα αν το δεις δημιουργειται εξορισμου σε περιοχες με μια σχετικη υποβαθμιση αφενος και κοντα σε στεκια νυχτερινης- στα ορια του υποπτου - διασκεδασης αφετερου ....δεν θα γινει ποτε πιατσα στην κρηνη για παραδειγμα ουτε στο πανοραμα....
απο την αλλη ποιος θα ορισει;και τι;τον δρομο;τα μετρα αποσταση της μιας απο την αλλη;ποσες θα βγαινουν και που θα στηνονται;η πιατσα ειναι εξορισμου παρανομη....αλλα οπως πολλα αλλα φαινομενα αντιστοιχης παρανομιας γινεται κοινωνικα ατυπως αποδεκτη ακομη και απο τις αρχες οπως ο μαυρος με τα σιντι στην αριστοτελους και η κυριουλα με τα λαθραια τσιγαρα....
οσο για την ησυχια των κοριτσιων ...αυτο και αν δεν γινεται...πιατσα=δυνητικοι κινδυνοι για πελατη και πουτανες....
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνώ... στην Γερμανία π.χ. είναι ένας δρόμος ο οποίος μετατράπηκε σε πιάτσα με την ανοχή της αστυνομίας η οποία όμως έχει το απόλυτο έλεγχο (βλέπε ότι είναι περιορισμένες σε ένα μέρος) ο δρόμος είναι αρκετά φαρδύς οπότε το βράδυ μπορούν άνετα να σταματήσουν στην μία λωρίδα. Όσο αφορά τα χαρτιά τους οι κοπέλες έχουν υποχρεωτικά όλες ... διαφορετικά τα δέοντα και τέλος όπως λέει και η παροιμία ΧΙΛΙΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ !!!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ωραια ολα αυτα αλλα το αδικημα για να αποδειχτει πρεπει πρωτα να τελεστει και αδικημα δεν ειναι να στεκεσαι στην μοναστηριου ή την 26ης με μινι φουστα και συνεπως προυποθετει αστυνομια που να εχει ορεξη να ασχοληθει....φυσικα αν ειχε ορεξη το θεμα ληγει σε μια μερα....αλλα κανεις δεν ασχολειται στην ελλας του 2010 με τετοια πραγματα....νη αστυνομια μας εχει αλλα πιο σοβαρα και φλεγοντα ζητηματα να αντιμτωπισει....Θα μου επιτρέψεις να διαφωνώ... στην Γερμανία π.χ. είναι ένας δρόμος ο οποίος μετατράπηκε σε πιάτσα με την ανοχή της αστυνομίας η οποία όμως έχει το απόλυτο έλεγχο (βλέπε ότι είναι περιορισμένες σε ένα μέρος) ο δρόμος είναι αρκετά φαρδύς οπότε το βράδυ μπορούν άνετα να σταματήσουν στην μία λωρίδα. Όσο αφορά τα χαρτιά τους οι κοπέλες έχουν υποχρεωτικά όλες ... διαφορετικά τα δέοντα και τέλος όπως λέει και η παροιμία ΧΙΛΙΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ !!!!
τωρα αν μου λες για χαρτια σε πιατσα...στην ελλαδα η πορνεια ειναι νομιμη μονο σε οικους...πουθενα αλλου.....
Desperanto
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κάποιος μια τραβεστί Μαίρη από Νεάπολη ξανθιά?
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
η απολυτη νεκρα χθες στις πιατσες ΑΛΛΑ στις 4.15 συνεβη η μεγαλυτερη συναντηση ισως στην τρανς ιστορια της πολης.....λεμε τωρα.στην 26ης Οκτωβριου ηταν στημενες συγχρονως η Φιονα,η Νανσυ και η Κελλυ.σα να λεμε Θεοδωρακης,Χατζιδακις και Γιαννης Μαρκοπουλος στην ιδια συναυλια συγχρονως!!εγω τουλαχιστον δε τις ειχα πετυχει ποτε και τις 3 συγχρονως.και οι 3 ξανθιες με βυζαρες,μαυρα ρουχα και πολυ αποκαλυπτικα σιγα σιγα και λογω ζεστης.γκομεναρες δηλαδη...και οι τρεις ζητανε 50ε αμαξι και 100ε σπιτι
νωριτερα....στο ιδιο σημειο βρισκοταν και η ομορφη Αντιγονη με το mikra.αυτη παιρνει 30ε αμαξι και 50ε σπιτι
στη Γιαννιτσων βρισκοταν μονο η Νανα στο πρωτο βενζιναδικο με το πορτοκαλι ceicento.αυτη ζηταει 30ε και παει μονο με αμαξι.ειναι ομορφη και μεγαλης ηλικιας
οπως επιστρεφουμε τη Γιαννιτσων στο σημειο που γινεται μονοδρομος και αναγκαστικα στριβουμε δεξια κατω ηταν ενας τυπος τραβεστι αλλοδαπης προελευσης με γελοια φωνη που ζητουσε 20ε για πιπα κωλο.επισης μου ζητησε τσιγαρο ή τσιχλα αν ειχα.εμοιαζε του Σπυρου Μπιμπιλα λιγο
και στο τελος εκει που τελειωνει η Γιαννιτσων και ξανα μπαινουμε Μοναστηριου,στην πρωτη σταση δυο μαυρακια που κοντευε να τα παρει ο υπνος
αυτα απο τις πιατσες χθες
νωριτερα....στο ιδιο σημειο βρισκοταν και η ομορφη Αντιγονη με το mikra.αυτη παιρνει 30ε αμαξι και 50ε σπιτι
στη Γιαννιτσων βρισκοταν μονο η Νανα στο πρωτο βενζιναδικο με το πορτοκαλι ceicento.αυτη ζηταει 30ε και παει μονο με αμαξι.ειναι ομορφη και μεγαλης ηλικιας
οπως επιστρεφουμε τη Γιαννιτσων στο σημειο που γινεται μονοδρομος και αναγκαστικα στριβουμε δεξια κατω ηταν ενας τυπος τραβεστι αλλοδαπης προελευσης με γελοια φωνη που ζητουσε 20ε για πιπα κωλο.επισης μου ζητησε τσιγαρο ή τσιχλα αν ειχα.εμοιαζε του Σπυρου Μπιμπιλα λιγο
και στο τελος εκει που τελειωνει η Γιαννιτσων και ξανα μπαινουμε Μοναστηριου,στην πρωτη σταση δυο μαυρακια που κοντευε να τα παρει ο υπνος
αυτα απο τις πιατσες χθες
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
το ιδιο ακριβως σκηνικο πριν καμια ωρα.οποτε η Μαριλενα-Νανσυ ειναι υπαρκτο προσωπο και βγαινει κανονικα στο ποστο της.το λεω επειδη ορισμενοι την ψαχνετε...στην 26ης Οκτωβριου ηταν στημενες συγχρονως η Φιονα,η Νανσυ και η Κελλυ
επισης 6 τρανς!! στο τετραγωνο του ΟΠΑΠ(παραλληλα της Κωλετη)μεταξυ των οποιων η Αλεκα και η Ελενα με το βυσσινι citroen.καθετα της Κωλετη η πολυ ομορφη ξανθια θηλυπρεπης τρανς με βυζαρες και ωραια ποδια.30ε στο αμαξι και 60ε στο σπιτι της στην Αγιας Σοφιας.δεν ξερω ονομα ομως.
και 3 γκομενακια κανονικα στο ξεκινημα της Γιαννιτσων
και 2 πουστρακια πανω στο φαναρι στη Κωλετη.τους εχω δει 2-3 φορες τωρα τελευταια.
και το spa prive στην Κωλετη ανοιχτο στις 2.30 τη νυχτα!μιλαω σοβαρα..
πιασαν οι ζεστες,ζωηρευουν οι πιατσες σιγα-σιγα
βολτα στισ πιατσεσ τησ κολασεωσ εχτεσ την νυχταν....26ησ οκτωμβριου ηταν εκει.ηλεκτρα,φιονα,νανσυ,κελλυ,σονια,αντιγονη,στελλα ολεσ φυσικα τρανσ 50ε αμαξι,100 σπιτι.οπαπ 6-7 τραβελια απο τα οποια ενα καλο η στελλα ξανθονταρντανα ολα στα 30ε.επισησ 2-3 κοπελεσ αξιοπρεπεισ,,,μοναστηριου τωρα 6-7 μαυρακια αλλα και 2 αγνωσρα ενα μελαχροινο και ενα ξανθο.το ζουμι τησ βραδυασ ειναι οτι βλεπω οτι οι πιατσεσ ανθοιζουν απο μπουμπουκια τησ νυχτασ σιγα σιγα ,αφου στο συνολο ειδα 17 τρανσ αλλα και καμια 10 κοπελεσ αρχιζει και λεει για βολτιτσα στο συνολο τρανσ και γυναικεσ θα ειδα 30 περιπου πεταλουδεσ τησ νυχτασ.
sargiris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 764
- Πόντοι
- 366
Χθές μετα τις 12:30 δεν υπήρχε σχεδόν ψυχή. Εκτος απο τη στροφή για παλιο σταθμο που ηταν 2 βουλγαράκια και οι κλασικές μαυρες της μοναστηρίου. Αργότερα δεν ξερω τι επαιξε, αλλα 3-4 βολτες που έκανα με κανανε να κλάψω τη βενζίνη που έκαψα....Ρε κουφάλες αν δεν κάνω εγώ ραπόρτο δεν κάνει κανένας...??
tonia_saloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
eγω πάλι προτιμώ να κάθομαι σπίτι μου άντε και κανένα καφεδάκι,,,κουράστηκα τις πιάτσες! και να είστε πιο ευγενικοί!
tonia_saloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
είναι κάτι που θέλω να τονίσω εδώ και μέρες...δεν πάμε όλες σε πιάτσες πια τα καλύτερα κομμάτια είναι δύσκολο να τα βρεις στους δρόμους!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
το πρωι στο γιαπί..Και που μπορουμε να σας βρούμε?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Kρίση στην οικοδομή
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ο λιλας κανει πηλοφορι παντως και μπετα....ενεκα τα μπρατσατο πρωι στο γιαπί..