Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν εχουν τσιπα ρε....το θυμαμαι το σκηνικο,πρεπει να το ειχες γραψει.βασικα πατανε στο οτι δεν εχει τιποτα αλλο στις πιατσες.κατι ασχετο,αλλα κ σχετικο,χθες ειχε κ δυο μαυρους μεσα στα στενα να κανουν βολτες....οποιος δοκιμασει ας μας πει....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny:
δεν πειραζει θα τιμωριθουν και αυτες!
περυσι μου την ειχαν δωσει τοσο πολυ οι πιατσες με τις μαλακιες που γινονται που ενα βραδυ δεν αντεξα πηρα δυο φιλους με το αυτοκινητο και 5 κιλα καστανα που ειχαν χαλασει(τα ειχα φερει απ το χωριο :2funny:)και ολη νυχτα πηγαιναμε πανω κατω ολη την γιαννιτσων και την 26ης και τις χτυπουσαμε με τα καστανα σου μιλαω για πολυ πονο. :2funny: :thefinge:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
ΟΚ

το έπιασα  :rockon: :rockon: :rockon:

Αδελφέ μου εσύ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ΟΚ

το έπιασα  :rockon: :rockon: :rockon:

Αδελφέ μου εσύ
αργησες λιγο αλλα τα καταφερες.το θεμα μας ειναι αλλο.το εθιξα κ πριν.μηπως πρεπει να ζηταμε αποδειξη παροχης υπηρεσιων στις πιατσες?καλα αν γινει αυτο,θα ειμαστε πολυ μπροστα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αργησες λιγο αλλα τα καταφερες.το θεμα μας ειναι αλλο.το εθιξα κ πριν.μηπως πρεπει να ζηταμε αποδειξη παροχης υπηρεσιων στις πιατσες?καλα αν γινει αυτο,θα ειμαστε πολυ μπροστα
μπορεις να το συζητησεις εδω

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
και να τις περνάμε και στη φορολογική δήλωση

Εξοδα παραστάσεως

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
θα πανε ολες μεσα για φοροδιαφυγη

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ελα ρε gl,μου την λες τωρα γιατι εκανα μια πλακα?λες κ δεν εχεις σπαμαρει ποτε θεμα.ειναι δυνατον να γινοταν ποτε αυτο?αφου ειναι παρανομο
καθολου πλακα,στα μπουρδελα επρεπε να μας κοβουν αποδειξη κανονικα....ασε την πιατσα....το θεμα ειναι που να την εμφανισεις μετα την αποδειξη δεν ξερω..... :2funny: :2funny:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
στη λογίστριά σου που σου κάνει τη δήλωση

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καθολου πλακα,στα μπουρδελα επρεπε να μας κοβουν αποδειξη κανονικα....ασε την πιατσα....το θεμα ειναι που να την εμφανισεις μετα την αποδειξη δεν ξερω..... :2funny: :2funny:
αλλο για τα μπουρδελα κ αλλο για τις πιατσες ομως...τα μπουρδελα ειναι νομιμη επιχειρηση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom