You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)
tsapgeo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 66
- Πόντοι
- 6
poli opke e?pantos xtes pu perasa paidia kata tis 11 eixe opke k tis enoxlusan oles ektos apo tis kopeles mprosta sthn oikodomh tu pliatsika ligo prin to parking.mia ek ton opoion by the way psili melaxrinh htan apistefth alla ithele 50 opote sinexisa k estripsa aristera sto studiaki pou htan adeio!pantos afu eskase afth oles oi alles exasan to merokamato!
φιλε γραφε με ελληνικα.οντως αυτες τις μερες ειναι καπως ζορικα τα πραγματα.αντι να εχουμε κοπελες απο εξω περισσοτερες οπως ειχε γινει στο μουντιαλ στη γερμανια,ετσι ωστε να προλαβαινουν ολους τους επισκεπτες,εχουμε ακομα λιγοτερες....κριμα.να μας φερετε κ αλλες ρε.....για σεξοτουρισμοpoli opke e?pantos xtes pu perasa paidia kata tis 11 eixe opke k tis enoxlusan oles ektos apo tis kopeles mprosta sthn oikodomh tu pliatsika ligo prin to parking.mia ek ton opoion by the way psili melaxrinh htan apistefth alla ithele 50 opote sinexisa k estripsa aristera sto studiaki pou htan adeio!pantos afu eskase afth oles oi alles exasan to merokamato!
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Παιδια δεν καταλαβα ποια εννοει ο συναγωνιστης ψηλη μελαχρινη σε οικοδομη πριν το παρκιγκ.που εοναι αυτο?
δεν εχω πολλα παρε δωσε φιλε μαζι του,παρα ειναι αριστερος για μενα,αλλα ειναι οντως καλη ιδεα αλλα δυσκολα θα γινει στη χωρα μαςDeker μη το γελάς καθόλου ... να ένα πρωτότυπο αίτημα προς τον (πρώην) πρωθυπουργό !!!!
φαντάζομαι θα του το παραδώσεις προσωπικά !!!!
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
Χθες σε βόλτα με συναγωνιστές είδαμε δύο "ωραία"... Το πρώτο ήταν ένα περιπολικό που σταμάτησε στα ρουμανάκια έκανε την πλάκα του και έφυγαν αφήνοντας τες να συνεχίσουν το ιεραποστολικό τους έργο...
Και δεύτερο ένα πολύ ωραίο κοριτσάκι απέναντι από ένα νυχτερινό μαγαζί στην Γιαννιτσών (ένα κοντά στον Ζορμπά δεν θυμάμαι όνομα!)
Κατά τ' άλλα...
Μια από τις Ρουμάνες εννοεί ο συμπολεμιστής
Και δεύτερο ένα πολύ ωραίο κοριτσάκι απέναντι από ένα νυχτερινό μαγαζί στην Γιαννιτσών (ένα κοντά στον Ζορμπά δεν θυμάμαι όνομα!)
Κατά τ' άλλα...
Παιδια δεν καταλαβα ποια εννοει ο συναγωνιστης ψηλη μελαχρινη σε οικοδομη πριν το παρκιγκ.που εοναι αυτο?
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
την αννα μαρια το ψηλο αδυνατο ρουμανακι εννοει την οποιαν παλια την επαιρνες με παζαρια 40ευρω, γιαυτο προτεινω να τις παζαρευετε στα 40 αλλιως φυγετε κ πατε στουντιο, μετα θα βαλουν μυαλο ειδικα μετα την εκθεση θα πεσουν λιγο οι δουλειες οποτε αναγκαστικα θατο παζαρευουν στα 40, απομας εξαρταται καρντασια!!
φιλε γραφε με ελληνικα.οντως αυτες τις μερες ειναι καπως ζορικα τα πραγματα.αντι να εχουμε κοπελες απο εξω περισσοτερες οπως ειχε γινει στο μουντιαλ στη γερμανια,ετσι ωστε να προλαβαινουν ολους τους επισκεπτες,εχουμε ακομα λιγοτερες....κριμα.να μας φερετε κ αλλες ρε.....για σεξοτουρισμο
φΊΛΕ ΑΥΤΉΝ ΤΗΝ ΠΕΡΊΟΔΟ ΚΙΌΜΩς ΈΧΕΙ ΠΟΛΛΈς ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
αΛΛΆ ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΕΜΆς ΤΟΥς ΚΑΗΜΈΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΆΤΣΑ...
ΣΚΆΝΕ ΟΙ ΠΑΚΕΤΆΔΕς ΣΕ ΚΑΤΙ HYATT ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE ΚΑΙ ΤΙΓΚΑΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ
ΚΑΙ ΤΑ CALL GIRLS...
Φίλε σχετικά με το πρώτο είχα αναφέρει και εγώ πιο παλιά ότι κάτι περίεργο παίζει με αυτές, δενΧθες σε βόλτα με συναγωνιστές είδαμε δύο "ωραία"... Το πρώτο ήταν ένα περιπολικό που σταμάτησε στα ρουμανάκια έκανε την πλάκα του και έφυγαν αφήνοντας τες να συνεχίσουν το ιεραποστολικό τους έργο...
Κατά τ' άλλα...
γίνεται να τις κηνυγάνε όλες σαν τρελλές και αυτές οι Ρουμάνες μισό χρόνο να
είναι εκεί χωρίς να τις ενοχλούν τα στρουμφάκια...
Για το δεύτερο λες μήπως για μια μελαχρινή Eλληνίδα με ράστα;
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
μηπως εννοει για μια μελαχρινη βουλγαρα? οχι αυτην που κανει πιατσα κατω παλιο σταθμο στην σταση απεναντι απο ταβερναΓια το δεύτερο λες μήπως για μια μελαχρινή Eλληνίδα με ράστα;
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.852
- Πόντοι
- 11.585
Παντως χθες βραδυ αργα χτυπουσαν υπερωριες τα ρουμανακια! Τις φωρτωνανε παντου ενας φωρτωσε μια σε παπακι! και σε μια δοση σταματησε και ενα λεωφορειο!
Τελευταια γυρα 4 παρα ηταν μονο μια μελαχρινη μπαζοοο...και το τραβελι με το Fox.
Τελευταια γυρα 4 παρα ηταν μονο μια μελαχρινη μπαζοοο...και το τραβελι με το Fox.
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 773
- Πόντοι
- 4.535
Για το δεύτερο λες μήπως για μια μελαχρινή Eλληνίδα με ράστα;
Ελληνίδα ή Βουλγάρα δεν ξέρω γιατί δεν μίλησε... είμασταν και εμείς πολλοί σ' ένα αμάξι! αλλά ήταν ωραίο κοριτσάκι, με φακίδες, μετρίου αναστήματος... μόνο μαλλί δεν πρόσεξα!
γενικά όταν βλέπουν πολλούς σε αμάξι δεν μιλάνε γιατί ξέρουν πως κάνετε χαβαλέ
Το τί 50άρικα μάζεψαν τα ρουμανάκια με τους επισκέπτες της έκθεσης δεν πρέπει
να λέγεται...
Στην αρχή της Γιαννιτσών σταματάει δίπλα μου ένα αγροτικό με πινακίδες από Γρεβενά και
μέσα 2 40άρηδες εντελώς "βάλαμε τα καλά μας για την έκθεση και μετά βγήκαμε να γαμήσουμε"
και μου λένε "ρε φίλε, τα τραβεστί εδώ κάνουν πιάτσα;;;;"
A ρε γαμώτο έπρεπε να τους στείλω στο trans με το πράσινο τζιπάκι στην Πολυτεχνείου, θα πήγαιναν
να γαμήσουν και θα βγαίναν γαμημένοι...!
να λέγεται...
Στην αρχή της Γιαννιτσών σταματάει δίπλα μου ένα αγροτικό με πινακίδες από Γρεβενά και
μέσα 2 40άρηδες εντελώς "βάλαμε τα καλά μας για την έκθεση και μετά βγήκαμε να γαμήσουμε"
A ρε γαμώτο έπρεπε να τους στείλω στο trans με το πράσινο τζιπάκι στην Πολυτεχνείου, θα πήγαιναν
γενικά όταν βλέπουν πολλούς σε αμάξι δεν μιλάνε γιατί ξέρουν πως κάνετε χαβαλέ
να λέγεται...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εσυ εισαι βεβαιος τωρα οτι δεν ψαχναν αυτο ετσι;γενικά όταν βλέπουν πολλούς σε αμάξι δεν μιλάνε γιατί ξέρουν πως κάνετε χαβαλέ
να λέγεται...
εσυ εισαι βεβαιος τωρα οτι δεν ψαχναν αυτο ετσι;
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
τη συγκεκριμενη δε μπορω να την αναγνωρισω.βρηκα ομως αλλες 4-5 στο ιδιο σαιτ τις οποιες βλεπω στις πιατσες,μεταξυ των οποιων και αυτην SKORPINA_LeEI_pOlLA.ετσι ειναι καταχωρημενη και ειναι αυτη που στηνεται διπλα στη Φιονα στην 26ης Οκτωβριου,με ξανθα ραστα μαλλια και πολυ θηλυπρεπης.καποιος ειχε ρωτησει τωρα τελευταια για αυτην...μια tkatia στο fatsa.gr την ξερει κανεις?