Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
κανενα τηλ απο τραβελι υπαρχει να στειλει κανεις?

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μπορω να το παρω και μονος,μου το εχουν δωσει αλλωστε οι ιδιες στις πιατσες,μιλαω για αντιγωνη και φιονα,αλλα εκανα την μαλακια και τα εσβησα ασε που ειπα μηπως υπαρχει και καμια αλλη καλη .δεν πειραζει καλα να περναμε.

ΣΚΟΡΕΡ

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παίδες τη γεροντομούνα με το μπορντώ Civic θα την ξέρετε.Αμολάει δίχτυα προς το τέλος της Γιαννιτσών.Μεγάλη φόλα μάγκες.Και η τρέλα είναι ότι δεν προλαβαίνει να ξεσκίζεται.τη 200άρα τη βραδιά τη βγάζει για πλάκα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ρε παίδες τη γεροντομούνα με το μπορντώ Civic θα την ξέρετε.Αμολάει δίχτυα προς το τέλος της Γιαννιτσών.Μεγάλη φόλα μάγκες.Και η τρέλα είναι ότι δεν προλαβαίνει να ξεσκίζεται.τη 200άρα τη βραδιά τη βγάζει για πλάκα
ποια λες?τη μαυρομαλα που κανει κοντα στο shell πιατσα?

nik_rubis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΕΛΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Η ΟΧΙ? ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΤΡΑΝΣ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΕΛΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Η ΟΧΙ? ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΤΡΑΝΣ
εχει λιγα πραγματα στην ταβερνα παλιος σταθμος,κατω απο την γιαννιτσων,κατι ρουμανακια.αλλα γινονται ουρες κ 50ε ειναι παρα πολλα κ δεν αξιζουν.τα εχουμε ξαναπει βασικα οποτε κανε λιγες σελιδες πισω για να τα δεις.επισης γραφε με μικρα γιατι ειναι στους κανονες του φορουμ.στην γιαννιτσων επανω θα βρεις μονο τραβελια,γριες κ πρεζονια

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Παντως χθες βραδυ αργα χτυπουσαν υπερωριες τα ρουμανακια! Τις φωρτωνανε παντου ενας φωρτωσε μια σε παπακι! και σε μια δοση σταματησε και ενα λεωφορειο!
Τελευταια γυρα 4 παρα ηταν μονο μια μελαχρινη μπαζοοο...και το τραβελι με το Fox.
φιλε προχθες δοκιμασα και εγω να φορτωσω μια στη μηχανη και μου φεραν την αστυνομια! :police: :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
χθες το βραδυ ημουν στην εκθεση για μια δουλεια.με την κανω απο κει λεω να κανω μια βολτα.στην γιαννιτσων δεν ειχε τιποτα,μα τιποτα.τα ρουμανακια δε,εκαναν πιατσα διπλα διπλα με τον τραβελακι με το κιτρινο fox.δεν προλαβαιναν να κλεισουν μπουτι τα καημενα.κ το καλυτερο ηταν οτι απο την απεναντυ πλευρα την ειχε στημενη ενα ασπρο ξαρα,με καμερα κ παρακατω,30 μετρα πριν το φαναρι για να στριψεις δικαστηρια ειχε τους μπατσους οπου κ σε σταματουσαν.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οσο για τους μπατσους σιγουρα τα εχουν κανει πλακακια με τις ρουμανες γιατι αφου μου κανανε ελενχο μπροστα στις ρουμανες,μετα μου λεει ο ενας αμα θες να γαμισεις γαμα αλλιως μη τα ενοχλεις τα κοριτσια

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535
Ε καλά... εδώ σταματάνε και τις κάνουν πλάκα. Σιγά τώρα... ποσοστά παίρνουν τα παιδιά από τα κορίτσια!

Πάντως αυτό που βλέπω είναι ότι πιάτσα πια τέλος...

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Εχουν και την προστασία κοντά τους δηλαδή

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οσο για τους μπατσους σιγουρα τα εχουν κανει πλακακια με τις ρουμανες γιατι αφου μου κανανε ελενχο μπροστα στις ρουμανες,μετα μου λεει ο ενας αμα θες να γαμισεις γαμα αλλιως μη τα ενοχλεις τα κοριτσια
ναι ρε,χαλαρα.τοσα μαυρα χρηματα βγαινουν,δεν θα αλλαζουν χερια?μηπως πρεπει να ζηταμε αποδειξη απο τις κοπελες στις πιατσες?
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
781
Πόντοι
4.535
Ε ναι πια άλλη προστασία έχουν οι αθώες κορασίδες;

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και το πιο ακυρο το εφαγα οταν μπηκαν οι μπατσοι στο περιπολικο γυρναει η μια και μου λεει την αλλη φορα θα φοναξουμε τους αλβανους!!!
ακου να δεις που μας πουλανε και τρελα με τους αλβανους παρεα! :headbang:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
και το πιο ακυρο το εφαγα οταν μπηκαν οι μπατσοι στο περιπολικο γυρναει η μια και μου λεει την αλλη φορα θα φοναξουμε τους αλβανους!!!
ακου να δεις που μας πουλανε και τρελα με τους αλβανους παρεα! :headbang:
δεν εχουν τσιπα ρε....το θυμαμαι το σκηνικο,πρεπει να το ειχες γραψει.βασικα πατανε στο οτι δεν εχει τιποτα αλλο στις πιατσες.κατι ασχετο,αλλα κ σχετικο,χθες ειχε κ δυο μαυρους μεσα στα στενα να κανουν βολτες....οποιος δοκιμασει ας μας πει....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν εχουν τσιπα ρε....το θυμαμαι το σκηνικο,πρεπει να το ειχες γραψει.βασικα πατανε στο οτι δεν εχει τιποτα αλλο στις πιατσες.κατι ασχετο,αλλα κ σχετικο,χθες ειχε κ δυο μαυρους μεσα στα στενα να κανουν βολτες....οποιος δοκιμασει ας μας πει....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Μακρυά από τον κώλο μας οι μαύροι.

Εσύ να δοκιμάσεις