You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
επειδη δεν βλεπω κανεναν αλλον μεσα,θα σου γραψω εγω.δεν ειμαι φαν του ειδους,αλλα να ξερεις οτι δυσκολα καποιος θα σου δωσει τηλ φιλεακρα σιωπη
ποια λες?τη μαυρομαλα που κανει κοντα στο shell πιατσα?Ρε παίδες τη γεροντομούνα με το μπορντώ Civic θα την ξέρετε.Αμολάει δίχτυα προς το τέλος της Γιαννιτσών.Μεγάλη φόλα μάγκες.Και η τρέλα είναι ότι δεν προλαβαίνει να ξεσκίζεται.τη 200άρα τη βραδιά τη βγάζει για πλάκα
εχει λιγα πραγματα στην ταβερνα παλιος σταθμος,κατω απο την γιαννιτσων,κατι ρουμανακια.αλλα γινονται ουρες κ 50ε ειναι παρα πολλα κ δεν αξιζουν.τα εχουμε ξαναπει βασικα οποτε κανε λιγες σελιδες πισω για να τα δεις.επισης γραφε με μικρα γιατι ειναι στους κανονες του φορουμ.στην γιαννιτσων επανω θα βρεις μονο τραβελια,γριες κ πρεζονιαΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΤΕΛΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Η ΟΧΙ? ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΤΡΑΝΣ
φιλε προχθες δοκιμασα και εγω να φορτωσω μια στη μηχανη και μου φεραν την αστυνομια!Παντως χθες βραδυ αργα χτυπουσαν υπερωριες τα ρουμανακια! Τις φωρτωνανε παντου ενας φωρτωσε μια σε παπακι! και σε μια δοση σταματησε και ενα λεωφορειο!
Τελευταια γυρα 4 παρα ηταν μονο μια μελαχρινη μπαζοοο...και το τραβελι με το Fox.
χθες το βραδυ ημουν στην εκθεση για μια δουλεια.με την κανω απο κει λεω να κανω μια βολτα.στην γιαννιτσων δεν ειχε τιποτα,μα τιποτα.τα ρουμανακια δε,εκαναν πιατσα διπλα διπλα με τον τραβελακι με το κιτρινο fox.δεν προλαβαιναν να κλεισουν μπουτι τα καημενα.κ το καλυτερο ηταν οτι απο την απεναντυ πλευρα την ειχε στημενη ενα ασπρο ξαρα,με καμερα κ παρακατω,30 μετρα πριν το φαναρι για να στριψεις δικαστηρια ειχε τους μπατσους οπου κ σε σταματουσαν.
ναι ρε,χαλαρα.τοσα μαυρα χρηματα βγαινουν,δεν θα αλλαζουν χερια?μηπως πρεπει να ζηταμε αποδειξη απο τις κοπελες στις πιατσες?οσο για τους μπατσους σιγουρα τα εχουν κανει πλακακια με τις ρουμανες γιατι αφου μου κανανε ελενχο μπροστα στις ρουμανες,μετα μου λεει ο ενας αμα θες να γαμισεις γαμα αλλιως μη τα ενοχλεις τα κοριτσια
δεν εχουν τσιπα ρε....το θυμαμαι το σκηνικο,πρεπει να το ειχες γραψει.βασικα πατανε στο οτι δεν εχει τιποτα αλλο στις πιατσες.κατι ασχετο,αλλα κ σχετικο,χθες ειχε κ δυο μαυρους μεσα στα στενα να κανουν βολτες....οποιος δοκιμασει ας μας πει....και το πιο ακυρο το εφαγα οταν μπηκαν οι μπατσοι στο περιπολικο γυρναει η μια και μου λεει την αλλη φορα θα φοναξουμε τους αλβανους!!!
ακου να δεις που μας πουλανε και τρελα με τους αλβανους παρεα!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν εχουν τσιπα ρε....το θυμαμαι το σκηνικο,πρεπει να το ειχες γραψει.βασικα πατανε στο οτι δεν εχει τιποτα αλλο στις πιατσες.κατι ασχετο,αλλα κ σχετικο,χθες ειχε κ δυο μαυρους μεσα στα στενα να κανουν βολτες....οποιος δοκιμασει ας μας πει....
ελα ρε,πλακα εκανα.μην κολλας