Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παιδια μηπως γαμαμε λιγο το θρεντ?
εχουμε μαζευτει ολη η μπουρδελο-κατασταση εδω και γινεται χαμος. :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδια μηπως γαμαμε λιγο το θρεντ?
εχουμε μαζευτει ολη η μπουρδελο-κατασταση εδω και γινεται χαμος. :grin:
οντως,ολοι στο πιο δημοφιλες μελος για να το γαμησουμε το θεμα με την ησυχια μας
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Αφού δεν γαμάμε τίποτε άλλο

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Γεια σας συναγωνιστές.
Δεν έχω ξαναγράψει σε αυτό το thread αλλά ήταν τόσο καλό που πρέπει να το πω!
Προχθές τετάρτη, μετά τον παλιό σταθμό, πριν από τα ρουμανάκια, ουγγαρέζα ονόματι Σαμπινα (εκτός αν με δούλεψε και ήταν και αυτή ένα από τα ρουμανάκια). ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ όμορφο, 22 ετών, τα έκανε όλα με 80. Ξέρω, 80 είναι πάρα πολλά, αλλά ήταν τόσο καλή και έμεινε τόση ώρα που τα 80 αξίζανε πολύ περισσότερο από τα 120 - 170 που δίνει κανείς για να έρθει κάποια στο σπίτι.

η ώρα ήταν 9 το βράδυ και μου είπε ότι μένει μέχρι τις 2.

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
80 ειναι πολλα ρε φιλαρακι αλλα ποση ωρα σου εκατσε ,εκατσε καμια ωριτσα μαζι σου.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Εγώ χτύπησα το καμπανάκι της λήξης στο μισάωρο. Πάντως, πέρα από το ότι ήταν ΜΟΥΝΑΡΑ, με άφησε να κάνω πράγματα που δε με αφήνει ούτε η γκόμενα μου. Ενώ έπαιρνε πι..α,  δάχτυλα ταυτόχρονα όλα μέσα, μπρος και πίσω και μετά φουλ σερβις χωρίς αλοιφές και βιασύνες. Πάνω, κάτω, στα τέσσερα. Και συνέχεια χαμογελαστή αν και δεν ήξερε ελληνικά σχεδόν καθόλου. Αύριο θα πάω και θα την περιμένω πάλι. Χαλάλι τα 80 (αν και πολλά - το ξαναλέω)

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οντωσ τετοιοσ τυποσ ειμαι και εγω δεν εχει σημασια αν δωσεισ 30 ευρω παραπανο,αλλα το πωσ περασεσ.παντοσ αν την ξαναβρεισ ζητα σε παρακαλω το κινιτο τησ και αν γινετε να μου το στειλεισ γιατι δεν ειμαι απο θεσκη,αλλα ανεβενω συχνα.σε ευχαριστο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εγώ χτύπησα το καμπανάκι της λήξης στο μισάωρο. Πάντως, πέρα από το ότι ήταν ΜΟΥΝΑΡΑ, με άφησε να κάνω πράγματα που δε με αφήνει ούτε η γκόμενα μου. Ενώ έπαιρνε πι..α,  δάχτυλα ταυτόχρονα όλα μέσα, μπρος και πίσω και μετά φουλ σερβις χωρίς αλοιφές και βιασύνες. Πάνω, κάτω, στα τέσσερα. Και συνέχεια χαμογελαστή αν και δεν ήξερε ελληνικά σχεδόν καθόλου. Αύριο θα πάω και θα την περιμένω πάλι. Χαλάλι τα 80 (αν και πολλά - το ξαναλέω)
κατσε λιγο ρε φιλε,για να καταλαβω....ολα αυτα μεσα στο αμαξι σου?80ε για να πηδηξεις μεσα στ αμαξι?κ σε αφησε κ δαχτυλα κ ολα οσα ειπες?μου φαινεται μαλακια να δωσεις 80ε,συγνωμη κιολας,οπως επισης δυσκολευομαι να πιστεψω οτι κοπελα στις πιατσες σε αφησε να τις βαλεις δαχτυλα κ τετοια....

roverangas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
σημερα 9και30 το βραδακυ τα αυτοκινητα καναν ουρα για 4 βουλγαρακια που αραζανε σε σταση λεωφορειου κοντα στο κοκκινο λυκειο,πακεταρισα ενα μικρο αδυνατο το οποιο μου πηρε 30 αλλα μαλλον ηταν καινουργιο στην δουλεια αφου το καθοδηγουσα εγω τι να κανει φανταστητε το λεω πιπα δεν εχει? και με κοιτουσε με απορια,τεσπα στενο μουνακι και τελειο βυζι 3αρι,μου την εσπασε η καβαντζα αφου ειχε στα ντουβαρια προβολια που αναβουν μολις δουν κινηση,αφου αραξαμε σβησαν και τα προβολια ολα καλα αλλα φαινεται ανιχνευαν τον κωλο μου απο το παρμπριζ
και αναβανε οταν τις τον φοραγα στα τεσσερα  :fuck2:

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
κατσε λιγο ρε φιλε,για να καταλαβω....ολα αυτα μεσα στο αμαξι σου?80ε για να πηδηξεις μεσα στ αμαξι?κ σε αφησε κ δαχτυλα κ ολα οσα ειπες?μου φαινεται μαλακια να δωσεις 80ε,συγνωμη κιολας,οπως επισης δυσκολευομαι να πιστεψω οτι κοπελα στις πιατσες σε αφησε να τις βαλεις δαχτυλα κ τετοια....

Φίλε deker, χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, αλλά δεν κάνω μαρκετινγκ για την κοπέλα, δεν είμαι ο νταβατζής της για να τη διαφημίζω. Το να δώσεις 80 είναι μαλακία. Το να δώσεις 50 δεν είναι? Ή μήπως το να δώσεις 30 για γυφτάκι που έχει να πλυθεί κανα μήνα δεν είναι???
Ο λόγος που έκανα το post ήταν για να ενημερώσω για μια κοπέλα που με άφησε να βάλω δάχτυλα κ.λπ κ.λπ. Αν τώρα δε θέλει κάποιος να το πιστέψει... κανένα πρόβλημα.
Καλημέρα σε όλους

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
οντωσ τετοιοσ τυποσ ειμαι και εγω δεν εχει σημασια αν δωσεισ 30 ευρω παραπανο,αλλα το πωσ περασεσ.παντοσ αν την ξαναβρεισ ζητα σε παρακαλω το κινιτο τησ και αν γινετε να μου το στειλεισ γιατι δεν ειμαι απο θεσκη,αλλα ανεβενω συχνα.σε ευχαριστο.

Δυστυχώς δεν έχω το τηλέφωνό της.

Εχθές πήγα κατά τις 1 και στήθηκα ως τις 1.30 και δεν ήταν πάντως... Αν μπορέσω θα το ξαναεπιχειρήσω σήμερα

Europunk

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
roverangas στο κοκκινο λυκειο επι της Μοναστηριου ?
Και εχει αναφερθει οτι υπαρχουν γυναικες επι τις Μοναστηριου..Που ακριβως ?
Εγω σε μια χθεσινη βολτα που εκανα,εκτος απο ζακια και ενα αλλοδαπο στην δυτικη εισοδο,που δεν ελεγε τπτ,δεν ειχε κατι..

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
που είναι ρε παιδιά αυτό το κόκκινο λύκειο?σε ποιο ύψος της μοναστηρίου??

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Ξέρω ότι είναι επί της Μοναστηρίου αλλά μακριά... πρέπει να είναι κοντά στα ΚΤΕΛ...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Φίλε deker, χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, αλλά δεν κάνω μαρκετινγκ για την κοπέλα, δεν είμαι ο νταβατζής της για να τη διαφημίζω. Το να δώσεις 80 είναι μαλακία. Το να δώσεις 50 δεν είναι? Ή μήπως το να δώσεις 30 για γυφτάκι που έχει να πλυθεί κανα μήνα δεν είναι???
Ο λόγος που έκανα το post ήταν για να ενημερώσω για μια κοπέλα που με άφησε να βάλω δάχτυλα κ.λπ κ.λπ. Αν τώρα δε θέλει κάποιος να το πιστέψει... κανένα πρόβλημα.
Καλημέρα σε όλους
δεν ειπα ρε φιλε οτι εισαι νταβας της,επισης δεν δινω πλον φραγκο στις πιατσες....κ ναι ειναι μαλακια κ ειμαι απο τους λιγους που το λεει συνεχεια,αν το εχεις προσεξει,οτι ειναι μαλακια να δινεις 50ε στην πιατσα κ ειναι μαλακια να φορτωνεις τελειωμενα γυφτακια κ πρεζονια αν σεωβεσαι τον εαυτο σου.απλα μου ειναι δυσκολο να το πιστεψω οτι αφηνει μια κοπελα στις πιατσες δαχτυλα κτλ κτλ για τη δικια της υγεια.αν το κανει ειναι λιγο βρωμιαρα κ υπαρχει περιπτωση να κολλησει κ κατι.αυτα απο μενα

roverangas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
roverangas στο κοκκινο λυκειο επι της Μοναστηριου ?
Και εχει αναφερθει οτι υπαρχουν γυναικες επι τις Μοναστηριου..Που ακριβως ?
Εγω σε μια χθεσινη βολτα που εκανα,εκτος απο ζακια και ενα αλλοδαπο στην δυτικη εισοδο,που δεν ελεγε τπτ,δεν ειχε κατι..
μολις περασεις την νισσαν απο την γιαννιτσων μετωπο προς κτελ στριψε δεξια στο στενο που εχει φαναρι για να βγεις μοναστηριου εκει εχει μια σταση σε εκεινη την αραζουν,για να καταλαβεις το κοκκινο ειναι ακριβως απεναντι απο την πυροσβεστικη και η πυροσβεστικη ειναι ακριβως απεναντι απο το κοκκινο χαχαχαχαχα

Europunk

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
Μαλιστα..Δε το ηξερα για εκει..Λενε τπτ αυτες ? Εχει καμια καλη χαμουρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom