Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

mythos83

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μαλιστα..Δε το ηξερα για εκει..Λενε τπτ αυτες ? Εχει καμια καλη χαμουρα?

στη γιαννιτσών έχω να δω καλή γκόμενα από την εποχή που  :fuck2: με ενα πεντοχίλιαρο και πέρναμε και ρέστα, η περιοχή έχεο νεκρώσει.
Το σάββατο πέρασα τυχαία το βραδάκι και είχε μόνο μια 40αρα που δεν την γαμάς ούτε να σε πληρωνε, βέβαια το σάββατο είχε και κολόκαιρο να σημειώσω.

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Η Αντιγόνη ποια είναι, συνάδελφε?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Απλά την στήνουν στην στάση και καλά για να μπερδεύουν τα στρούμφ...λέμε τώρα ή άμα δε γουστάρουν την φάτσα σου σου λένε ότι αυτές περιμένουν το λεωφορείο !!!! Μεταξύ μας....μεταξά ;)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Ακόμη ένα tip, έπεσε στην αντίληψη μου ότι σημείο συνάντησης είναι το περίπτερο απέναντι απο την εκκλησία των αγίων πάντων ??? ίσως λογικά επειδή είναι και το μοναδικό που μένει ανοιχτώ μέχρι αργά...αλλά και πάλι όλα και κάτι θα πετύχεις εκεί απλά πιστεύω αράζουν εκεί και μετά πιάνουν δουλειά...???

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Με ένα πεζό στην 26ης, καλή, ευγενική

Europunk

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
Λενε τιποτα αυτες επι της Μοναστηριου ? Κανουν και διακρισεις..Τι να πω..Ανεβασανε level..

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Ακόμη ένα tip, έπεσε στην αντίληψη μου ότι σημείο συνάντησης είναι το περίπτερο απέναντι απο την εκκλησία των αγίων πάντων ??? ίσως λογικά επειδή είναι και το μοναδικό που μένει ανοιχτώ μέχρι αργά...αλλά και πάλι όλα και κάτι θα πετύχεις εκεί απλά πιστεύω αράζουν εκεί και μετά πιάνουν δουλειά...???

Προσοχή εκεί γιατί όπως και στο περίπτερο της Κωλλέτη επειδή μένουν ανοιχτά όλο το βράδυ αράζουν και πρεζάκια...
Για Μοναστηρίου στην στάση που λέει ο φίλος απέναντι από την Πυροσβεστική πράγματι πριν κάτι χρόνια είχα φορτώσει μία, δεν ήξερα ότι ξαναβγαίνουν εκεί...θα περάσω μια βόλτα και θα ενημερώσω...πάντω και παλιά κάθονταν στην στάση και αν δεν σε γούσταραν λέγαν περιμένω λεωφορείο!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
παιδες,πριν μισο χρονο εκει κοντα καναν πιατσα κ 3-4 μαυρες.τις θυμαται κανενας?δεν ελεγαν πολλα αλλα μαλλον δεν τις αφηναν τα τραβελια να κατεβουν γιαννιτσων.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
915
Πόντοι
4.535
Πέρασα πριν καμιά μιάμιση ωρίτσα... σε όλη την πιάτσα, εκτός από τον κάτω δρόμο, είδα ένα πρεζάκι και μία τραβεστί, και οι δύο κοντά στο Σολ...

Πέρασα και από την στάση που λέει ο συναγωνιστής, και το ρολόι μου έλεγε 00:43 και δεν είχε ψυχή... μόνη εξαίρεση μία μελαχρινή με πράσινο μίνι φόρεμα που αν δεν πήγαινε για πιάτσα... τότε κάποιος θα περνούσε πολύ καλό βράδυ... αλλά δεν σταμάτησε πουθενά!

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
η αντιγωνη ειναι με το νισσαν μικρα

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
παιδες,πριν μισο χρονο εκει κοντα καναν πιατσα κ 3-4 μαυρες.τις θυμαται κανενας?δεν ελεγαν πολλα αλλα μαλλον δεν τις αφηναν τα τραβελια να κατεβουν γιαννιτσων.

Ναι ρε man, τις θυμάμαι εγώ...δεν ήταν και πολύ καλές αλλά απλά έτσι άξιζε να δοκίμαζες μια φορά για το διαφορετικό...είδα και εγώ προχτές τους 2 gay μάυρους...περνούσα και ο ένας μου έκλεισε το μάτι....ρε λες;  :uglystupid:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ναι ρε man, τις θυμάμαι εγώ...δεν ήταν και πολύ καλές αλλά απλά έτσι άξιζε να δοκίμαζες μια φορά για το διαφορετικό...είδα και εγώ προχτές τους 2 gay μάυρους...περνούσα και ο ένας μου έκλεισε το μάτι....ρε λες;  :uglystupid:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλα θα περασεις κουφαλα αν τους παρεις κ τους δυο μαζι :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
915
Πόντοι
4.535
Από σημερινή βόλτα περί της 23:00... Σημειώσατε Χ

1 "παλίκαρος" - 1 ζάκι - 1 γυφτάκι...

Στη στάση απέναντι από την Πυροσβεστική στην αρχή μία μαύρη μετά εξαφανίστηκε. Μάλλον για την εξαφάνιση φταίει ότι την δεύτερη φορά προπορευόταν όχημα της ΕΛ.ΑΣ...

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
679
Πόντοι
366
περασα απο τον παλαιο σταθμό...
πριν τις ρουμανες ητανε η ουγγαρέζα...
πολυ καλόοοοο  :dancing: :dancing:
για  :fuck2: :fuck2: ειναι
εφυγε γυρω στις 12...και μετα εσκασε στο ιδιο μερος μια ξανθιά!!!
δεν σταματησα ομως...

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια μολις γυρισα απο τσαρκα.Γενικα πολυ νεκρα.
Στην 26ης τιποτα ουτε μια.Εκει στο τετραγωνο του οπαπ το καλο το μωρο με το smart 60 αμαξι και 80 σπιτι(εκεινη τι παιζει την εχει παρει κανεις?) πιο κατω το μπαζο με το κορολα.
Πισω απο το city gate το κοκκινο cinquecento 30 αμαξι.
Πανω στη μοναστηριου 2 μαυρακια γυναικες 50 στο αμαξι.
Και τα γνωστα πρεζακια.
Τιποτα κανα μισαωρο γυρισα και την εκανα.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
αυτήν με το Smart την έχω πάρει εγώ, είναι εγχειρησμένη και έχει μουνί.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
679
Πόντοι
366
βολτα σημερα στις 2:30 στο τελος της γιαννιτσων πιο κατω απο την τραπεζα, στην γωνια πολυ καλο μωρο...
ηθελε 80€. στο σπητι μονο...πρεπει να ειταν αλβανακι..!!

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
1
αυτη που λες ηταν στην αρχη της γιαννιτσών όπως μπαίνουμε με το αυτοκίνητο?στα πρακτορεία της αλβανίας?γιατι και εκεί ηταν μια μαζι με την τσατσά της(η τσατσά έβγαζε πριν λίγο καιρό το νταρντανοτραβέλι στη γιαννιτσών λίγο πιο κάτω απο τα  υπόλοιπα τραβέλια) και λέει μόνο σε σπίτι ή στο Καψής (άκουσων άκουσωνω μόνο στο καψής) 80€..γενικότερα μεχρει και τις 5 που εκοψα καναδυο βόλτες δεν είχε τπτ...μια ξανθια ηλίθια με πιασίματα 40€ στην αρχή...παρακάτω ενα καινούριο κοριτσι με ξυρισμένο κεφάλι...φαίνεται πολύ πουτάνα,.....και δεν ξερω τι παίζει...απέναντι ενα ξανθό με κοντό μαλλάκι τυφλα σουρωμένο απο τις μπύρες ...λεει ...θα ξεκινησω απο 50€.τελικα μπαίνει στο αμαξι για ευνοητους λόγους...και αρχίζει το παζάρι...τελικά την τσάντισα (χαχαχαχαχ)και εφυγε....ωραίο προωπάκι και ωραίο κωλαράκι με μικρό στήθος...παρακάτω γιαννιτσων κωλέττη οι γνωστες σαβουρόγριες και τα γνωστά τραβέλια...

απογοητευση....ουτε στα μπρουρδελα ουτε στις πιάτσες....έλεος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom