αυτες στην 26ης ειναι τραβελια φιλε....σε ενδιαφερουν?Χθες τσαρκα 1.00-1.30
Στη γιανιτσων κλασικη εικονα το smart στη γωνια απο το τετραγωνο του οπαπ απο τη μεσα πλευρα το μπαζο με ενα corolla νομιζω και επι της γιανιτσων μερικα γκομενακια.
Τωρα θελω τη βοηθεια σας....
Στην 26ης αρχη ενα μπλε smart και παραδιπλα μια χωρις αυτοκινητο με κοκκινη μινι φουστα και ξανθο φουντοτο μαλλι και τα δυο πολυ καλα μωρα δεν μπορεσα να σταματησω επειδη ειχε πολυ κινηση εκεινη την ωρα.Ποιες ειναι αυτες ρε παιδια?????????
Εκανα αναστροφη αλλα τις ειχανε φορτωσει.
Μετα ηταν η Σονια εκει με το μπλε polo...αυτη τι λεει ρε παιδια την εχει φορτωσει κανενας????
Thanks απο τωρα..........
Αυτα απο χθες γενικα πεσμενη η κινηση ή εγω βγαινω πολυ νωρις.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
μια χαρα φιλε μου,εσυ?deker τι λεει ολα καλα ?
ολα καλα.μια χαρα φιλε μου,εσυ?
ξερεις αμα τα ρουμανακια περνουν παρτουζα?θελω να φορτωσω καμια με εναν φιλο,αμα εχεις να προτεινεις και καμια αλλη καλος δεν μιλαω συγκεκριμενα μονο για αυτες.
δεν κανουν παρτουζα στο δρομο φιλε εκτος κ αν τις πεισετε να τις παρετε σε ξενοδοχειο αλλα θα σας βγει κανενα 250αρι μαζι με το δωματιο κ δεν αξιζει τον κοποολα καλα.
ξερεις αμα τα ρουμανακια περνουν παρτουζα?θελω να φορτωσω καμια με εναν φιλο,αμα εχεις να προτεινεις και καμια αλλη καλος δεν μιλαω συγκεκριμενα μονο για αυτες.
ντεκερ εισαι καθηγητης ρε φιλε.ελεγχεις την πιατσα τελικα.δεν κανουν παρτουζα στο δρομο φιλε εκτος κ αν τις πεισετε να τις παρετε σε ξενοδοχειο αλλα θα σας βγει κανενα 250αρι μαζι με το δωματιο κ δεν αξιζει τον κοπο
αμα ειναι να δωσω 250 πρεπει να γαμαω και τις 3 και τον νταβα μαζι,πλακα μας κανουν.και δεν παω σε στουντιο καλητερα.δεν κανουν παρτουζα στο δρομο φιλε εκτος κ αν τις πεισετε να τις παρετε σε ξενοδοχειο αλλα θα σας βγει κανενα 250αρι μαζι με το δωματιο κ δεν αξιζει τον κοπο
λες να τις μανατζαρει?ντεκερ εισαι καθηγητης ρε φιλε.ελεγχεις την πιατσα τελικα.
μην το γελαςλες να τις μανατζαρει?
λες να με φωναζουνε κ εμενα καθηγητη?μεγαλη μου τιμη φιλεντεκερ εισαι καθηγητης ρε φιλε.ελεγχεις την πιατσα τελικα.
αντε παρ τες στο πλευρο σου μεγαλε ντεκερ ειναι μικρα ακομα αυριο μεθαυριο με εσενα μανατζερ θα κανουν καριερα,κατι σαν τον ψινακη θα εισαι.ελπιζω να μην αφηνεις μαλλι..μην το γελας
μουσια ναι,μαλλυ οχι....σαν ανθρωπος του νεατερνταλ κοντεβω να γινω,για να δειχνω πιο αγριος γιατι σαν νταβας πρεπει να το εχω....αντε παρ τες στο πλευρο σου μεγαλε ντεκερ ειναι μικρα ακομα αυριο μεθαυριο με εσενα μανατζερ θα κανουν καριερα,κατι σαν τον ψινακη θα εισαι.ελπιζω να μην αφηνεις μαλλι..
<<ο ντεκερ ο νταβας>> ετσι θα σε φωναζουν οι πουτανες ρε.μουσια ναι,μαλλυ οχι....σαν ανθρωπος του νεατερνταλ κοντεβω να γινω,για να δειχνω πιο αγριος γιατι σαν νταβας πρεπει να το εχω....
γιατι να αφησεις μουσι?μουσια ναι,μαλλυ οχι....σαν ανθρωπος του νεατερνταλ κοντεβω να γινω,για να δειχνω πιο αγριος γιατι σαν νταβας πρεπει να το εχω....
πρεπει να εισαι πρωτοπορος,αμα ειναι να βγεις σαν λετσος εξω ετσι ειναι ολοι οι νταβαδες εσυ πρεπει να κανεις την διαφορα.
οχι ρε συ,βαρβατιλα κ αγιος ο θεοςγιατι να αφησεις μουσι?
πρεπει να εισαι πρωτοπορος,αμα ειναι να βγεις σαν λετσος εξω ετσι ειναι ολοι οι νταβαδες εσυ πρεπει να κανεις την διαφορα.
στην επομενη τσαρκα ετσι θα λεω στο καθε μπουρδελο....<<ο ντεκερ ο νταβας>> ετσι θα σε φωναζουν οι πουτανες ρε.
<<ο ντεκερ ο νταβας>> ετσι θα σε φωναζουν οι πουτανες ρε.
θα τις πηγαινεις και βολτα
κοιτα στο τελος πως πληρωνει το λογαριασμοσιγα μην τις βγαζω βολτα...πρωι μεσημερι βραδυ δουλεια κ οταν εχουν ρεπο θα πηδαω εγω
το εχω δει παλιοτερα....καλοοοοοκοιτα στο τελος πως πληρωνει το λογαριασμο