Mετά απο (ομολογουμένως) αρκετή προσπάθεια κατάφερα να προλάβω να πάρω σειρά για το ομορφο μελαχρινό ρωσσιδάκι (???) που βγαίνει στη Γιαννιτσών σχεδόν κάθε βράδυ με τα δύο μπάζα φίλες (μια ξανθιά μέτρια και ένα θεόμπαζο)...
Πήρε ένα 50άρικο για κάτι απλό στο αμάξι και με πήγε στην καβάντζα της που ήταν λίγο πρίν τα κτελ... Ήταν σχετικά ψηλή, αρκετά όμορφη για Γιαννιτσών, νεαρή με πολύ ωραίο κορμί (τέλειος σφιχτός κώλος, νορμάλ στήθος, "προπονημένη" θα την έλεγα, αντίθετα με άλλες πατσόλες) και με σέξυ ντύσιμο με ιδιαίτερα εφαρμοστά ρούχα που αναδείκνυαν τις καμπύλες της και μπότες...
Αν και σχεδόν πάντα τα πάω καλά με τις κοπέλες του "χώρου", την συγκεκριμένη δεν της έπαιρνες κουβέντα, ήταν πολύ απόμακρη, αδιάφορη, λες και της σκότωσες τη μάνα (και δεν της έδωσες και το 50ευρω)...
Το γεγονός ότι έβγαλε τη μια μπότα και το ένα μπατζάκι απο το παντελόνι ενώ το άλλο μπατζάκι συνέχισε να το φοράει (προφανώς για οικονομία χρόνου) το παραβλεπω... Όπως παραβλέπω ότι βγάζοντας τη μία μπότα όπως προείπα, φορούσε απο κάτω άσπρη αθλητική κάλτσα (ναι απο εκείνες με τις ρακέτες στο πλάι)... Τέλος παραβλέπω ότι με την άλλη μπότα της πάτησε παντού, στο ταμπλό του αυτοκινήτου, στην πόρτα, στο κάθισμα...
Τέλοσπάντων, λέω αφου πλερουά το 50ευρω, ας το αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα γίνεται... Αφού λοιπόν τσιμπάει το καφετί, την ώρα που γδυνόταν κάνει το εξής εκπληκτικό... Βγάζει μια καπότα και μου τη δίνει στο χέρι να την βάλω μόνος μου στη σταφίδα...!! Με κούφανε, αλλά λέω ας το καταπιώ και αυτό, μπορεί να στρώσει στη συνέχεια και ξεκινάω να βάλω με κάποιο τρόπο την καπότα στο θηρίο που κοιμόταν... Με τα πολλά την βάζω και αρχίζει μια υποτυπώδη πίπα για κανα-δυο λεπτά... Έπειτα, ρίχνει το κάθισμα πίσω, ξαπλώνει και λέω ήρθε η ώρα να βγάλει τα λεφτά του το κορίτσι... Αμ δε...!! Πρέπει να είχε να πλύνει τα δόντια της καμιά βδομάδα (εκτός αν τα πλένει, αλλά είχε να φάει καμιά βδομάδα)... Έκανα και εγώ λοιπόν για κανα-δυο λεπτά πως πηδούσα προσπαθώντας ταυτόχρονα να κρατάω την αναπνοή μου, αλλά κόντεψα να σκάσω... Της λέω λοιπόν αν μπορεί να γυρίσει στα τέσσερα, μου λέει οκ, ο κώλος της τέλειος, σφιχτός και ψηλά, οπότε την σφυροκόπησα και τελείωσα έτσι μετά απο λίγο...
Για όσους έχουν απορία, ναι, στο τέλος είπε καληνύχτα...
Ωραία κοπέλα, αλλά όχι 50ευρο, ούτε 20ευρο δεν άξιζε δυστυχώς...