Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Πετυχα κ μια Ελληνιδα???? μελαχρινη αδυνατη στο παρκο απεναντι απο το οσε απο δραμα ειπε με κατι νυχια μισο μετρο. την πηρε κανεις? Καλη φανηκε... 1.30 - 2 εγιναν αυτα

ναι φίλε όντως είναι ελληνίδα και είναι και απο δράμα την εχω πάρει 2 φορες...είναι πολύ καλή απελευθερωμενη...και τις 2 φορές τα έδωσε όλα...εγκρίνω...

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ποσα παιρνει οι δραμινοι ρε μαγκακια.

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
2 τραβεστι παντοσ που κανουν πιατσα μετα την διασταυρωση στην 26ησ σασ τισ σιστινο ανεπυφιλακτα ειναι πολυ καλεσ.μιλαμε για την κελλυ την ξανθια,και την φιονα την σγουρομμαλλα.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ναι φίλε όντως είναι ελληνίδα και είναι και απο δράμα την εχω πάρει 2 φορες...είναι πολύ καλή απελευθερωμενη...και τις 2 φορές τα έδωσε όλα...εγκρίνω...

Πάρκο απέναντι από ΟΣΕ εννοείς πάνω στην Μοναστηρίου;

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Και γω δεν καταλαβα ακριβως ποιο παρκο εννοεις

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ναι δεν λετε ομος που ακριβώς είναι??

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
βόλτα από 01:45 έως 02:30 αρκετά τραβέλια, κανένα μουνί...

Εκείνο το club πάνω στην στροφή της Κωλέττη μέτα το φανάρι με την Δυτική Είσοδο δίπλα στο Media Markt που ανοίγει μόνο κάθε Σάββατο, τί παίζει ακριιβώς...το 90% ήταν ρωσοποντιακές φάτσες...

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
sta ktel ths albanias...ligo mprosta kai ligo pio piso...

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
δηλαδή πάνω στην Γιαννιτσών εννοείς...

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Νικο,μια ψηλη μελαχρινη εννοεισ με ισιο μαλλι που φοραει συνηθως μποτεσ?τι ωρα βγαινει?

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
nai αυτη ειναι...και χθες την ειδα ανεβαινε και εγνατια...δλδ γιαννιτσων στα κτελ αλβανιας και εγνατια...στο ιδιο υψος

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Σκεφτομαι αν τη παρω!! Οταν λες τα εδωσε ολα?? Τι εννοεις? Παντως την εχω πετυχει κα κυρες ωρες 4+ Ειναι η μονη που καθεται μεχρι αργα!! Στο ΟΣΕ μεσα παιζει τπτ?? Που και που εχω δει να βγαινουν μερικα καλα! Γυρω στη 1 οποτε να βγηκαν απο  λεωφορειο ειναι λιγο δυσκολο!!

george_thess

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
etoile?? Καπως ετσι νομιζο! Κ εγω εχω αυτην την απορια! Σαββατο εχω πετυχει απειρα αμαξια, ολα πειραγμενα- καγγουρικα (ελπιζω να μην προσβληθει κανενας!) Παντως μια φορα πετυχα κ φασαρια εκει ολοι αλλοδαποι πρων ανατολικου μπλοκ

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ναι αυτό....ανοίγει μόνο Σάββατο και σκάνε κάτι μάπες γεωργιανοί με καγκουρεμένα....

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ρε φίλε στον ΟΣΕ το είχα ψάξει και εγώ γιατί είχα ακούσει παιλότερα ότι παίζαν πουτάνες στις τουαλέτες αλλά δεν έχω πετύχει ποτέ κάτι...και έχει και συνέχεια security και μπάτσους...πάντα όμως βλέπω το βράδυ κάτι τελειωμένα ξεκωλάκια να γυροφέρνουν....

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Mετά απο (ομολογουμένως) αρκετή προσπάθεια κατάφερα να προλάβω να πάρω σειρά για το ομορφο μελαχρινό ρωσσιδάκι (???) που βγαίνει στη Γιαννιτσών σχεδόν κάθε βράδυ με τα δύο μπάζα φίλες (μια ξανθιά μέτρια και ένα θεόμπαζο)... 
Πήρε ένα 50άρικο για κάτι απλό στο αμάξι και με πήγε στην καβάντζα της που ήταν λίγο πρίν τα κτελ... Ήταν σχετικά ψηλή, αρκετά όμορφη για Γιαννιτσών, νεαρή με πολύ ωραίο κορμί (τέλειος σφιχτός κώλος, νορμάλ στήθος, "προπονημένη" θα την έλεγα, αντίθετα με άλλες πατσόλες) και με σέξυ ντύσιμο με ιδιαίτερα εφαρμοστά ρούχα που αναδείκνυαν τις καμπύλες της και μπότες... 
Αν και σχεδόν πάντα τα πάω καλά με τις κοπέλες του "χώρου", την συγκεκριμένη δεν της έπαιρνες κουβέντα, ήταν πολύ απόμακρη, αδιάφορη, λες και της σκότωσες τη μάνα (και δεν της έδωσες και το 50ευρω)... 
Το γεγονός ότι έβγαλε τη μια μπότα και το ένα μπατζάκι απο το παντελόνι ενώ το άλλο μπατζάκι συνέχισε να το φοράει (προφανώς για οικονομία χρόνου) το παραβλεπω... Όπως παραβλέπω ότι βγάζοντας τη μία μπότα όπως προείπα, φορούσε απο κάτω άσπρη αθλητική κάλτσα (ναι απο εκείνες με τις ρακέτες στο πλάι)... Τέλος παραβλέπω ότι με την άλλη μπότα της πάτησε παντού, στο ταμπλό του αυτοκινήτου, στην πόρτα, στο κάθισμα... 
Τέλοσπάντων, λέω αφου πλερουά το 50ευρω, ας το αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα γίνεται... Αφού λοιπόν τσιμπάει το καφετί, την ώρα που γδυνόταν κάνει το εξής εκπληκτικό... Βγάζει μια καπότα και μου τη δίνει στο χέρι να την βάλω μόνος μου στη σταφίδα...!! Με κούφανε, αλλά λέω ας το καταπιώ και αυτό, μπορεί να στρώσει στη συνέχεια και ξεκινάω να βάλω με κάποιο τρόπο την καπότα στο θηρίο που κοιμόταν... Με τα πολλά την βάζω και αρχίζει μια υποτυπώδη πίπα για κανα-δυο λεπτά... Έπειτα, ρίχνει το κάθισμα πίσω, ξαπλώνει και λέω ήρθε η ώρα να βγάλει τα λεφτά του το κορίτσι... Αμ δε...!! Πρέπει να είχε να πλύνει τα δόντια της καμιά βδομάδα (εκτός αν τα πλένει, αλλά είχε να φάει καμιά βδομάδα)... Έκανα και εγώ λοιπόν για κανα-δυο λεπτά πως πηδούσα προσπαθώντας ταυτόχρονα να κρατάω την αναπνοή μου, αλλά κόντεψα να σκάσω... Της λέω λοιπόν αν μπορεί να γυρίσει στα τέσσερα, μου λέει οκ, ο κώλος της τέλειος, σφιχτός και ψηλά, οπότε την σφυροκόπησα και τελείωσα έτσι μετά απο λίγο...
Για όσους έχουν απορία, ναι, στο τέλος είπε καληνύχτα... 
Ωραία κοπέλα, αλλά όχι 50ευρο, ούτε 20ευρο δεν άξιζε δυστυχώς...

Europunk

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
Παιδιά Αυτη απο την Δράμα που κάνει πιάτσα ? Πολύ μπερδεμένα τα λέτε..Πως είναι ? Κτλ...

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
πολυ αναλυτικη η περιγραφη σου ARIS αλλά με μπέρδεψεσ...σε ποια κοπέλα αναφέρεσε?δεν εννοιείς την δραμινή?που βγαίνει αυτή η ρωσσίδα, και τι ώρες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom