You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Τεό βλέπεις ότι σου μιλάμε ωραία ,κούρασες πραγματικά .σου είπα τι να κάνεις για να μην γαμας εδώ το νήμα .Γιατί λες τέτοια πράγματα;
Ερωτεύτηκα δεν αλλαξοπίστησα.
Η άνοιξε ένα δικό σου να μιλάς για την Σβεντα ή πάνε στο εφεδρικό και μην ζαλίζεις τον κόσμο εδώ μέσα .
Καλός ο χαβαλες αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι και η υπομονή έχει όρια .
Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε μια εβδομάδα με την πιο ξεφτίλα πουτανα που έχει πάρει ακαποτα όλο το Πακιστάν και από τις δύο τρύπες και κατάπινε χυσια μπινεδων.
Ακόμα και οι παντόφλες της γιατί με αυτές πιατσαρει το καλοκαίρι έχουν 50 σμν πάνω από το ερείπιο που γαμιεται .
Σοβαρεψου σε παρακαλώ και άλλαξε νήμα ή χαλάρωσε .
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 1.692
- Πόντοι
- 201
Αν εκανες τη Νταιζη θα σου εφερνα καφε....Είπα να κάνω την Ιουλία μιας και βρέθηκα στην περιοχή, περίμενα μήπως σκάσει μύτη ο @DEWARSS αλλά τίποτα...
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Οχ οχ ..άντε πάλιMonadikosss καριολης είσαι ρε φίλος!!! Εκεί να με πειράζεις όλη την ώρα. Αλλά έδειξα χαρακτήρα την τελευταία φορά που ήμουν κάτω και να σου πω την αλήθεια το γιυσταρισα το μικρό.
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Χεχεχε σιγά το σαμιαμιδι ρε σύ. Αυτά τα γυφτακια φίλος σου λένε καλημέρα και έξω είναι νύχτα!Οχ οχ ..άντε πάλι
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Εγώ το ξέρω ,εσύ πότε θα το μάθεις.Χεχεχε σιγά το σαμιαμιδι ρε σύ. Αυτά τα γυφτακια φίλος σου λένε καλημέρα και έξω είναι νύχτα!
Σε διαβάζει τώρα και η Νταίζη μιλφ και θα σκέφτεται πάει ο Γιάννης μας τον έφαγε η Νταίζη από "Σόφια" (γελάνε και οι καποτες στην καβατζα )
Πρωτευουσιανα δηλώνει το μικρό ..όπως και οι περισσότερες άλλωστε.
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 1.692
- Πόντοι
- 201
Εκλαψα μαγκες...η Νταιζη μπαινει και διαβαζει αραγε?
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.337
- Πόντοι
- 446
Όχι ρε συ, ξέρει ότι υπάρχει αλλά δεν μπαίνει.Εκλαψα μαγκες...η Νταιζη μπαινει και διαβαζει αραγε?
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Έχεις δει τον νταβα από το γερμανοβουλγαρακι;
Ενας τέτοιος τύπος είναι εκεί κοντά της η απέναντι της πάντα με ένα μπουφάν με γούνινη κουκούλα ..και το γερμανοβουλγαρακι στη φωτό .
Όλες διαβάζουν το νήμα και όσες δεν ξέρουν μια χαρά τρέχουν οι αγαπουληδες και τους τα δείχνουν .έχει αναφερθεί πολλές φορές παλιότερα.
Ενας τέτοιος τύπος είναι εκεί κοντά της η απέναντι της πάντα με ένα μπουφάν με γούνινη κουκούλα ..και το γερμανοβουλγαρακι στη φωτό .
Όλες διαβάζουν το νήμα και όσες δεν ξέρουν μια χαρά τρέχουν οι αγαπουληδες και τους τα δείχνουν .έχει αναφερθεί πολλές φορές παλιότερα.
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 746
Ωχ ωχ ωχMonadikosss καριολης είσαι ρε φίλος!!! Εκεί να με πειράζεις όλη την ώρα. Αλλά έδειξα χαρακτήρα την τελευταία φορά που ήμουν κάτω και να σου πω την αλήθεια το γιυσταρισα το μικρό.
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 746
Πριν διαβασω το μηνυμα σου εγραψα τα ωχ ωχ ωχ...Οχ οχ ..άντε πάλι
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.946
- Πόντοι
- 1.436
Φόρεσες και περούκα μήπως;Είπα να κάνω την Ιουλία μιας και βρέθηκα στην περιοχή, περίμενα μήπως σκάσει μύτη ο @DEWARSS αλλά τίποτα...
maver fucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 740
- Πόντοι
- 81
Ειλικρινα σταματησε το αυτο οκ ειπες τον πονο σου σε ακουσαμε..Ολα στην ζωη μπορουν να συμβουν το δεχομαι..Απο εκει και περα δεν μας ενδιαφερει τι θα κανεις ειναι ανουσιο να γραφεις εδω..Παρε ενα φιλαρακο σου βγες εξω και πειτε τα..Εχεις καταντησει βαρος στο φορουμ εχουμε χαλασει ολο το νημα..Δεν καταλαβαίνω γιατί εσύ ειδικά ενοχλείσαι τόσο πολύ.
Κανείς άλλος δεν μου επιτίθεται με τέτοιο μένος.
Μήπως υπάρχουν προσωπικοί λόγοι γι αυτό.
Απ όσο θυμάμαι απ τα γραπτά σου ήσουν καλός πελάτης της Σβέντα κι εσύ.
Μάλιστα κάπου αναφέρεις και προσωπικές συζητήσεις σου με τη Σβέντα,για τον πρώην της,για το παιδί,για τα προβλήματα της και άλλα.
Δείχνεις να την ξέρεις καλά.
Έκανα μήπως καμία ζημιά;
Αυτοεκτίμηση για τον εαυτό μου έχω,μεγάλη ιδέα δεν έχω γι αυτόν.
Στα πλαίσια του καλοπροαίρετου χαβαλέ λοιπόν αποδέχομαι το ρόλο του χαζού που αγάπησε μια πουτάνα και αυτοσαρκάζομαι.
Εμένα με βοηθάει,εσύ αν ενοχλείσαι μη με διαβάζεις.
Όσο για τα μπάζα και τα σουρωτήρια,ναι πιστεύω ότι οι περισσότερες στη Γιαννιτσών είναι για τα μπάζα και τα σουρωτήρια δουλεύουν και στα κρυφά και τότε η αποκάλυψη είναι ισοπεδωτικη.
Όπως εμείς κοιτάμε ξένες γυναίκες έτσι κι αυτές κοιτάνε άλλους άντρες.
Τουλάχιστον εγώ ξέρω το παρελθόν της και το αποδέχομαι.
Αν αυτό σε ενοχλεί, εμένα δεν με απασχολεί καθόλου.
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω.
Όλοι έχουμε κάνει λάθη στη ζωη μας.
Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τιμωρούμαστε εσαεί γι αυτά.
Από άγνοια και με την παρότρυνση του πρώην άντρα της, έκανε πράγματα στο παρελθόν που δεν έπρεπε.
Μου έχει εξομολογηθεί ότι δεν ήξερε τους κινδύνους, πέραν της εγκυμοσύνης.
Μικρό κορίτσι κι αγράμματο ήταν,εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους.
Εδώ και καιρό όμως που ενημερώθηκε για τον κίνδυνο τα είχε κόψει όλα.
Τώρα αν στα πλαίσια του υφέρποντος ρατσισμού, της επιρίψουμε και ευθύνες για μη φυλετική διάκριση, τότε έδεσε το γλυκό.
Ας τη λιθοβολίσουμε λοιπόν.
Κι ας κοιμηθούμε ήσυχοι ότι όλες οι άλλες που πηγαίνουμε ούτε ακάποτα κάνουν, ούτε με Πακιστανούς πάνε.
Αφού εξουδετερώσαμε τη Σβέντα, δεν κινδυνεύουν πλέον τα χρηστά μας ήθη.
Θοδωρή όπως καταλαβαίνεις έχω πήξει στη δουλειά (κάθισμα) άρα η επόμενη συνεδρία είσαι εσύ. Στο επόμενο ποστ, ως ένα μικρό διάλειμμα, θα αναλύσω την περίπτωση σου με ένα σεντονι που θα φτάνει από εδώ που είμαι ως τη Γιαννιτσών. Θα τα πούμε όλα, αργότερα. Βάστα γερά.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Τζομακα από εσένα δέχομαι να λύσεις τα ψυχολογικά του ,περιμένουμε την ανάλυση.Θοδωρή όπως καταλαβαίνεις έχω πήξει στη δουλειά (κάθισμα) άρα η επόμενη συνεδρία είσαι εσύ. Στο επόμενο ποστ, ως ένα μικρό διάλειμμα, θα αναλύσω την περίπτωση σου με ένα σεντονι που θα φτάνει από εδώ που είμαι ως τη Γιαννιτσών. Θα τα πούμε όλα, αργότερα. Βάστα γερά.
Είμαι σίγουρος ότι μετά από αυτό θα πάει σίγουρα να παραδωθεί μόνος του .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η παπάς είναι ή ο ευλογητός,Πραγματικά πηδα.
Από τον τρόπο που μιλάει την έχει μελετήσει καλά την διαθήκη