Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.692
Πόντοι
201
Μόνο μαύρα έβαλα, και μάλωνα με τον κόσμο. Εεε λέω δεν με περάσουν για Ιουλία?
Αν κρατουσες κινητο και επαιζες εγω θα σ εδινα ενα ταλιρακι για πιπα παντως γιατι θα μου τη θυμιζες πολυ...

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.526
Πόντοι
456
Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις τόσο αργά φίλε μου σαν συνταξιούχος σαν μερικούς μαλακες που πάνε και στην μέση του δρόμου με 20 και ειδικά όταν βλέπω να πιατσαρουν με Ν στο πίσω τζάμι.
Μόλις δούνε μουνι απλά κοκαλωνουν το αμάξι χωρίς αλαρμ ή φλας τίποτα ,είναι ικανοί να βάλουν και όπισθεν. Μετά πάνε και στέκονται με αλαρμ στην διχάλα που στην ουσία είναι κάτι σαν διασταύρωση και γαμανε όλοι την κυκλοφορία μήπως και πάρουν σειρά στην Νταίζη ,είπαμε ας βάλει ένα καναπέ κάτω από την πινακίδα να κάθονται τουλάχιστον .
Πιάνεις την Γιαννιτσών από την αρχή βάζεις τρίτη και πας σταθερά ,αν δεις το φανάρι του τουντει να ανάβει κόκκινο χαμηλώνεις ταχύτητα και πας πιο αργά για να περάσεις κατευθείαν με πράσινο ,άμα σε πιάσει και σταματήσεις θα σε πρηξουν τα αρχιδια οι μαύρες ..
Ουγκ Ε ,πίπα έλα πάμε ..
Πίπα ,γκαμισι έλα ..μτς μτς ,έλα!
Ου ,Ε πάμε ;έλα φσσστ
Ελλλα παμε,πολυ παχυ το "λ"

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Αν κρατουσες κινητο και επαιζες εγω θα σ εδινα ενα ταλιρακι για πιπα παντως γιατι θα μου τη θυμιζες πολυ...
Σωστός ο παίχτης! Το ξέχασα ρε συ το κινητό, μου έκανε πίπα και διάβαζε messenger, μια φορά που την πήρα, όργιο.....

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Η Σία έχει κανείς αρκετές Εμφανίσεις στα μπουρδέλα με 40€ το απλό και 50 το γυμνό τσιμπούκι.μονο αυτά τα δύο προγράμματα έχει. Πηγαίνει και Αθήνα συχνα
Γνωρίζεις σε ποιο ρδελο τραβιέται? Επειδή διαβάζω καθημερινά την μπουρδέλο κατάσταση και δεν έχει αναφερθεί κάτι. Και να σου πω αλήθεια θα γουσταρα ένα ακα από Σία.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.692
Πόντοι
201
Σωστός ο παίχτης! Το ξέχασα ρε συ το κινητό, μου έκανε πίπα και διάβαζε messenger, μια φορά που την πήρα, όργιο.....
Εγω εδινα πιπα στη χειλου και εβλεπε βιντεακι..τι να λεμε

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
3.950
Πόντοι
1.436
Γνωρίζεις σε ποιο ρδελο τραβιέται? Επειδή διαβάζω καθημερινά την μπουρδέλο κατάσταση και δεν έχει αναφερθεί κάτι. Και να σου πω αλήθεια θα γουσταρα ένα ακα από Σία.
Την είχα πετύχει στο Studio Efi, Φρίξου 15, νυχτερινή βάρδια, πριν πολύ πολύ καιρό όμως.

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Την είχα πετύχει στο Studio Efi, Φρίξου 15, νυχτερινή βάρδια, πριν πολύ πολύ καιρό όμως.
Καλημέρα, το είχα διαβάσει τότε. Όταν την είχα ρωτήσει μου είχε πει ότι πήγε για μια μέρα για εξυπηρέτηση σε μια φίλη της. Μετά ξαναεμφανίστηκε ακόμα μια φορά στο ξύλινο που είχε πει ένας συναγωνιστης.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.194
Πόντοι
201
Δεν ξέρω ,εμένα προσωπικά και στην πιάτσα μου βγάζει μια ξινιλα γιατί το παίζει πολύ γκόμενα .ζητούσε 30 ακατεβατα και έπαιρνα ακριβώς δίπλα της την Άλβα με 20
Είναι ασυγκρίτως καλύτερη όμως φίλε Dew. Καμία σχέση. Ούτε βιασύνες ούτε τίποτα.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Ναι αυτό το ξέρω ,το υφακι δεν μου αρέσει .
Την έχω συναντήσει παρά πολλές φορές, ποτέ δεν με ρώτησε "αργείς?" , όπως η μαλακω η Αλβα. Ίσα ίσα έκανε στωική υπομονή.

aristotelissaristote

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Την έχω συναντήσει παρά πολλές φορές, ποτέ δεν με ρώτησε "αργείς?" , όπως η μαλακω η Αλβα. Ίσα ίσα έκανε στωική υπομονή.
Η Αλβανίδα μονο σε πίπα κομπρεσερ μπορεί να μας ξηλώσει τον πούτσο!

medimpan

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
34
Πόντοι
0
Σήμερα η Λίζα η γύφτισσα η αδερφή της Μαρίας στυλο με νέο λουκ

medimpan

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
34
Πόντοι
0
Άλλαξε χρώμα μαλλί απ' ότι φαίνεται έχει μια σχετική κίνηση έχει οπαδούς μάλλον

medimpan

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
34
Πόντοι
0
Την έχει πάρει κανείς στο χώρο της να μας πει τι παίζει;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Η Μαρία στίλο είναι γύφτισσα ρε παιδιά και δεν το κατάλαβα;
Από πρώτη εντύπωση όχι αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω με ακρίβεια.
Μην δίνεις και πολύ σημασία .
Έχω λίγες μέρες να βγω για ενημερωση και μπαίνω και διαβάζω αυτές τις μαλακίες .
Άλλαξε μαλλί και γίνεται χαμός ...άλλαξε ρούχα ο Μανωλιός...
Τι χαμός μπορεί να γίνει με την όρκα;
Όλο παπαριές χωρίς καμία ενημέρωση.

medimpan

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
34
Πόντοι
0
Από πρώτη εντύπωση όχι αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω με ακρίβεια.
Μην δίνεις και πολύ σημασία .
Έχω λίγες μέρες να βγω για ενημερωση και μπαίνω και διαβάζω αυτές τις μαλακίες .
Άλλαξε μαλλί και γίνεται χαμός ...άλλαξε ρούχα ο Μανωλιός...
Τι χαμός μπορεί να γίνει με την όρκα;
Όλο παπαριές χωρίς καμία ενημέρωση.
Η Λίζα είναι αδερφή της Μαρίας και ναι είναι γυφτισσες όσο για για το χαμό δεν είπα κάτι τέτοιο είπα απλά ότι είχε μια σχετική κίνηση, άλλωστε γούστα είναι αυτά κάτι που δεν αρέσει σε μας σε άλλους μπορεί να αρέσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom