Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Ρε σεις μπαναριστικε ο todorisk και στο νήμα είναι μουγγό πλέον, καμμία βόλτα δεν έκανε κανένας συνάδελφος?

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.485
Πόντοι
746
Ρε σεις μπαναριστικε ο todorisk και στο νήμα είναι μουγγό πλέον, καμμία βόλτα δεν έκανε κανένας συνάδελφος?
Χωρις Σβεζντα δεν υπαρχει πιατσα. Οποτε βολτα δεν.... Υ.Γ. Ας με συγχωρησει το κοριτσι μου!

diMakisss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα την παρέα νέο μέλος εδώ …!!! Ζούσα Θεσσαλονίκη μέχρι το 22 ύστερα έφυγα και γύρισα πρόσφατα!!! Τότε θυμάμαι είχα ένα στάνταρακι για πίπα ένα τσιγκανακι με μακριά ράστα και τουρλοτο κωλαρακι . Μικροκαμομενο . Φοβερή πίπα . Γύρισα τα Χριστούγεννα και πέρασα 10 φορές και δεν την πέτυχα . Βαλεντίνα μου είχε πει .
Υπάρχει πουθενά αυτή η ψυχή ;

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.356
Πόντοι
1.056
Αγάπησε ο καημένος υπερβολικά και το νήμα το είχε κάνει εξομολογητηριο.

χαχαχαχα έφαγε μπαν απο το νημα, η γενικότερα απο το bou? Πρέπει να εχεις κάνει πολύ γερή μαλάκια για να φας γενικά ban

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Έκανα εγώ τώρα το απόγευμα γύρω στις 6...
Μάνα Σόνιας και Σόνια απέναντι από το ερείπιο...
Άλλο ένα ξανθό συμπαθητικό κορίτσι στο ίδιο σημείο,χοντροκωλα που δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί...

Πιο πάνω δεξιά στο καφέ η πολύ μαυριδερη γύφτισσα και πρεζου μάλλον και απέναντι στους κάδους άλλη μια στο ίδιο στυλ.
Και στην Χλόης απέναντι στη στάση η χοντρή ξανθιά Βουλγάρα Έλενα που είχα καιρό να δώ και ακόμα μια χοντρή μαζί της.

7-8 γυναίκες δηλαδή εκείνη την ώρα ,Μοναστηρίου τίποτα όσες φορές και αν πέρασα ... ήταν λίγο νωρίς μάλλον

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Καλησπέρα την παρέα νέο μέλος εδώ …!!! Ζούσα Θεσσαλονίκη μέχρι το 22 ύστερα έφυγα και γύρισα πρόσφατα!!! Τότε θυμάμαι είχα ένα στάνταρακι για πίπα ένα τσιγκανακι με μακριά ράστα και τουρλοτο κωλαρακι . Μικροκαμομενο . Φοβερή πίπα . Γύρισα τα Χριστούγεννα και πέρασα 10 φορές και δεν την πέτυχα . Βαλεντίνα μου είχε πει .
Υπάρχει πουθενά αυτή η ψυχή ;
Ψιλοβγαινει αν ψάξεις και τώρα... αλλά πλέον δεν λέγεται Χρυσοβαλάντω αλλά Amy from Dendropotamos !

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Η Στεφανία που ήταν στην χλόης με την Βάσια ,η φίλη δηλαδή της τσιμπουκοχειλους δουλεύει στο ξιλινο το στούντιο που ήταν παλιά η Νατάσα η Ρωσίδα δίπλα στο Βέγκας .
Με λίγα λόγια τα στούντιο μας τρώνε τα κορίτσια,τόση απελπισία έπεσε ;
Μένει να γυρίσει και η τσιμπουκοχειλου και να μας την μαντρωσουν και αυτή .

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Η Στεφανία που ήταν στην χλόης με την Βάσια ,η φίλη δηλαδή της τσιμπουκοχειλους δουλεύει στο ξιλινο το στούντιο που ήταν παλιά η Νατάσα η Ρωσίδα δίπλα στο Βέγκας .
Μάλλον αδελφέ, επειδή πιστεύω οι νταβαδες τα κανονίζουν αυτά, είδαν καλύτερη κονομα στα ρδελα με πιο σταθερή ροή πελατών και την κανόνισαν. Στο φινάλε να υπάρχει ροή ρευστού είναι το ζητούμενο.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Μάλλον αδελφέ, επειδή πιστεύω οι νταβαδες τα κανονίζουν αυτά, είδαν καλύτερη κονομα στα ρδελα με πιο σταθερή ροή πελατών και την κανόνισαν. Στο φινάλε να υπάρχει ροή ρευστού είναι το ζητούμενο.
Θα φανεί αν δεν γυρίσει πάλι σε λίγο καιρό στην πιάτσα .
Άμα αρχίσουν να μας παίρνουν και εκεί τις πιατσοβιες δεν θα μείνει τίποτα .
Ήδη είναι πολύ πεσμένα.

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.782
Πόντοι
201
Μη λες τετοια ρε φιλε να χαρεις...ελπιζω να μην εισαι σκατοστομος κατσικοποδαρος....αντε μην αρχισω και διατυμπανιζω και εγω τον ερωτα μου με το λαρυγγι της Τζανικας...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Μη λες τετοια ρε φιλε να χαρεις...ελπιζω να μην εισαι σκατοστομος κατσικοποδαρος....αντε μην αρχισω και διατυμπανιζω και εγω τον ερωτα μου με το λαρυγγι της Τζανικας...
Για αυτήν πάντως αλήθεια σου λέω την είδα με τα μάτια μου δεν το άκουσα από κάπου

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.782
Πόντοι
201
Για αυτήν πάντως αλήθεια σου λέω την είδα με τα μάτια μου δεν το άκουσα από κάπου
Δεν αμφιβαλλω σε οσα λες....απλα με αυτο το τροπο πιστευω θα ερθει η εποχη των παγετωνων στην οδομας και θα μεινουν πρεζονια....βεβαια η πιατσα ειναι το πιο δυναμικο περιβαλλον και παντα γεματη εκπληξεις..ειδωμεν...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Δεν αμφιβαλλω σε οσα λες....απλα με αυτο το τροπο πιστευω θα ερθει η εποχη των παγετωνων στην οδομας και θα μεινουν πρεζονια....βεβαια η πιατσα ειναι το πιο δυναμικο περιβαλλον και παντα γεματη εκπληξεις..ειδωμεν...
Δεν παίζει αυτό .
Το έχω ξανά πει ,όσες φορές και να δοκιμάσουν στο μπουρδέλο πάλι πιάτσα θα καταλήξουν.
Πιο γρήγορο χρήμα και πιο ξεκούραστο ,ένα χύσιμο στα όρθια και καθαρό 20ρικο στην τσέπη .
Ενώ το μπουρδέλο έχει τρεχούμενα έξοδα τα οποία αφαιρούνται από την πουτανα,στην ουσία αυτά που της μένουν στην τσέπη γαμιεται για λιγότερα και πρέπει να κάνει και τα γούστα του καθενός στο κρεβάτι .

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
Σε αυτό δούλευε και η Σία πριν λίγο καιρό...το μπουρδέλο της πιάτσας έγινε.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.004
Πόντοι
456
Είναι ένας νταβας με ένα μαύρο πολυτελες μερσεντεζ μαζί με ένα φιλαράκι του που τις μαζεύει από πιάτσα. Όσες μπορεί βέβαια. Εννοείται ότι πάνε και οι γυφτο Βούλγαροι νταβαδες να ζητήσουν δουλειά. Επισης το life πρώην vis 69 μάλλον ανήκει σε βουλγορο. Στην αρχή το άνοιξε η Μαρινα (πιατσα - πράσινο. Νικ. Ουρανόυ) δουλευε. Ετσι έμαθα τουλάχιστον. Πετραδάκι πετραδάκι το έστηνε ο άντρας νταβας της. Μπορει να ανήκει σε άλλον τωρα

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.004
Πόντοι
456
Πιατσα κ δελα τα τελευταία 5 χρόνια πάνε πακέτο πιο έντονα. Σία, Μαρινα και καλα ρουμανα, Χριστηνα φίλη της Μαρινας στο godiva, Μαρία βουλγαρα, μια νταρντανα που μονίμως είναι έγκυος. Ρουμπι αγγλίδα. Λυδια ελληνιδα. Σίγουρα ξεχνάω κάποιες.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.356
Πόντοι
1.056
Είναι ένας νταβας με ένα μαύρο πολυτελες μερσεντεζ μαζί με ένα φιλαράκι του που τις μαζεύει από πιάτσα. Όσες μπορεί βέβαια. Εννοείται ότι πάνε και οι γυφτο Βούλγαροι νταβαδες να ζητήσουν δουλειά. Επισης το life πρώην vis 69 μάλλον ανήκει σε βουλγορο. Στην αρχή το άνοιξε η Μαρινα (πιατσα - πράσινο. Νικ. Ουρανόυ) δουλευε. Ετσι έμαθα τουλάχιστον. Πετραδάκι πετραδάκι το έστηνε ο άντρας νταβας της. Μπορει να ανήκει σε άλλον τωρα

Δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο χρειάζονται τέτοιους τύπους? Δηλαδή για πιο λόγο πάνε οι π@υτανες και δίνουν όλο τους το μεροκάματο σε αυτούς? Τι τους προσφέρουν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom