You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.485
- Πόντοι
- 746
Χωρις Σβεζντα δεν υπαρχει πιατσα. Οποτε βολτα δεν.... Υ.Γ. Ας με συγχωρησει το κοριτσι μου!Ρε σεις μπαναριστικε ο todorisk και στο νήμα είναι μουγγό πλέον, καμμία βόλτα δεν έκανε κανένας συνάδελφος?
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.356
- Πόντοι
- 1.056
Ρε σεις μπαναριστικε ο todorisk και στο νήμα είναι μουγγό πλέον, καμμία βόλτα δεν έκανε κανένας συνάδελφος?
τι έκανε ο τύπος και έφαγε ban?
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.343
- Πόντοι
- 446
Αγάπησε ο καημένος υπερβολικά και το νήμα το είχε κάνει εξομολογητηριο.τι έκανε ο τύπος και έφαγε ban?
Καλησπέρα την παρέα νέο μέλος εδώ …!!! Ζούσα Θεσσαλονίκη μέχρι το 22 ύστερα έφυγα και γύρισα πρόσφατα!!! Τότε θυμάμαι είχα ένα στάνταρακι για πίπα ένα τσιγκανακι με μακριά ράστα και τουρλοτο κωλαρακι . Μικροκαμομενο . Φοβερή πίπα . Γύρισα τα Χριστούγεννα και πέρασα 10 φορές και δεν την πέτυχα . Βαλεντίνα μου είχε πει .
Υπάρχει πουθενά αυτή η ψυχή ;
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.356
- Πόντοι
- 1.056
Αγάπησε ο καημένος υπερβολικά και το νήμα το είχε κάνει εξομολογητηριο.
χαχαχαχα έφαγε μπαν απο το νημα, η γενικότερα απο το bou? Πρέπει να εχεις κάνει πολύ γερή μαλάκια για να φας γενικά ban
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Έκανα εγώ τώρα το απόγευμα γύρω στις 6...Ρε σεις μπαναριστικε ο todorisk και στο νήμα είναι μουγγό πλέον, καμμία βόλτα δεν έκανε κανένας συνάδελφος?
Μάνα Σόνιας και Σόνια απέναντι από το ερείπιο...
Άλλο ένα ξανθό συμπαθητικό κορίτσι στο ίδιο σημείο,χοντροκωλα που δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί...
Πιο πάνω δεξιά στο καφέ η πολύ μαυριδερη γύφτισσα και πρεζου μάλλον και απέναντι στους κάδους άλλη μια στο ίδιο στυλ.
Και στην Χλόης απέναντι στη στάση η χοντρή ξανθιά Βουλγάρα Έλενα που είχα καιρό να δώ και ακόμα μια χοντρή μαζί της.
7-8 γυναίκες δηλαδή εκείνη την ώρα ,Μοναστηρίου τίποτα όσες φορές και αν πέρασα ... ήταν λίγο νωρίς μάλλον
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Ψιλοβγαινει αν ψάξεις και τώρα... αλλά πλέον δεν λέγεται Χρυσοβαλάντω αλλά Amy from Dendropotamos !Καλησπέρα την παρέα νέο μέλος εδώ …!!! Ζούσα Θεσσαλονίκη μέχρι το 22 ύστερα έφυγα και γύρισα πρόσφατα!!! Τότε θυμάμαι είχα ένα στάνταρακι για πίπα ένα τσιγκανακι με μακριά ράστα και τουρλοτο κωλαρακι . Μικροκαμομενο . Φοβερή πίπα . Γύρισα τα Χριστούγεννα και πέρασα 10 φορές και δεν την πέτυχα . Βαλεντίνα μου είχε πει .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.917
- Πόντοι
- 3.796
Η Στεφανία που ήταν στην χλόης με την Βάσια ,η φίλη δηλαδή της τσιμπουκοχειλους δουλεύει στο ξιλινο το στούντιο που ήταν παλιά η Νατάσα η Ρωσίδα δίπλα στο Βέγκας .
Με λίγα λόγια τα στούντιο μας τρώνε τα κορίτσια,τόση απελπισία έπεσε ;
Μένει να γυρίσει και η τσιμπουκοχειλου και να μας την μαντρωσουν και αυτή .
Dimis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 4.343
- Πόντοι
- 446
Μάλλον αδελφέ, επειδή πιστεύω οι νταβαδες τα κανονίζουν αυτά, είδαν καλύτερη κονομα στα ρδελα με πιο σταθερή ροή πελατών και την κανόνισαν. Στο φινάλε να υπάρχει ροή ρευστού είναι το ζητούμενο.Η Στεφανία που ήταν στην χλόης με την Βάσια ,η φίλη δηλαδή της τσιμπουκοχειλους δουλεύει στο ξιλινο το στούντιο που ήταν παλιά η Νατάσα η Ρωσίδα δίπλα στο Βέγκας .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.917
- Πόντοι
- 3.796
Θα φανεί αν δεν γυρίσει πάλι σε λίγο καιρό στην πιάτσα .Μάλλον αδελφέ, επειδή πιστεύω οι νταβαδες τα κανονίζουν αυτά, είδαν καλύτερη κονομα στα ρδελα με πιο σταθερή ροή πελατών και την κανόνισαν. Στο φινάλε να υπάρχει ροή ρευστού είναι το ζητούμενο.
Άμα αρχίσουν να μας παίρνουν και εκεί τις πιατσοβιες δεν θα μείνει τίποτα .
Ήδη είναι πολύ πεσμένα.
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 1.782
- Πόντοι
- 201
Μη λες τετοια ρε φιλε να χαρεις...ελπιζω να μην εισαι σκατοστομος κατσικοποδαρος....αντε μην αρχισω και διατυμπανιζω και εγω τον ερωτα μου με το λαρυγγι της Τζανικας...Η Στεφανία που ήταν στην χλόης με την Βάσια ,η φίλη δηλαδή της τσιμπουκοχειλους δουλεύει στο ξιλινο το στούντιο που ήταν παλιά η Νατάσα η Ρωσίδα δίπλα στο Βέγκας .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.917
- Πόντοι
- 3.796
Για αυτήν πάντως αλήθεια σου λέω την είδα με τα μάτια μου δεν το άκουσα από κάπουΜη λες τετοια ρε φιλε να χαρεις...ελπιζω να μην εισαι σκατοστομος κατσικοποδαρος....αντε μην αρχισω και διατυμπανιζω και εγω τον ερωτα μου με το λαρυγγι της Τζανικας...
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 1.782
- Πόντοι
- 201
Δεν αμφιβαλλω σε οσα λες....απλα με αυτο το τροπο πιστευω θα ερθει η εποχη των παγετωνων στην οδομας και θα μεινουν πρεζονια....βεβαια η πιατσα ειναι το πιο δυναμικο περιβαλλον και παντα γεματη εκπληξεις..ειδωμεν...Για αυτήν πάντως αλήθεια σου λέω την είδα με τα μάτια μου δεν το άκουσα από κάπου
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.917
- Πόντοι
- 3.796
Δεν παίζει αυτό .Δεν αμφιβαλλω σε οσα λες....απλα με αυτο το τροπο πιστευω θα ερθει η εποχη των παγετωνων στην οδομας και θα μεινουν πρεζονια....βεβαια η πιατσα ειναι το πιο δυναμικο περιβαλλον και παντα γεματη εκπληξεις..ειδωμεν...
Το έχω ξανά πει ,όσες φορές και να δοκιμάσουν στο μπουρδέλο πάλι πιάτσα θα καταλήξουν.
Πιο γρήγορο χρήμα και πιο ξεκούραστο ,ένα χύσιμο στα όρθια και καθαρό 20ρικο στην τσέπη .
Ενώ το μπουρδέλο έχει τρεχούμενα έξοδα τα οποία αφαιρούνται από την πουτανα,στην ουσία αυτά που της μένουν στην τσέπη γαμιεται για λιγότερα και πρέπει να κάνει και τα γούστα του καθενός στο κρεβάτι .
Σε αυτό δούλευε και η Σία πριν λίγο καιρό...το μπουρδέλο της πιάτσας έγινε.Η Στεφανία που ήταν στην χλόης με την Βάσια ,η φίλη δηλαδή της τσιμπουκοχειλους δουλεύει στο ξιλινο το στούντιο που ήταν παλιά η Νατάσα η Ρωσίδα δίπλα στο Βέγκας .
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.485
- Πόντοι
- 746
Αν οι υπηρεσιες της ειναι οπως της πιατσας...θα γυρισει...συντομα!
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.004
- Πόντοι
- 456
Είναι ένας νταβας με ένα μαύρο πολυτελες μερσεντεζ μαζί με ένα φιλαράκι του που τις μαζεύει από πιάτσα. Όσες μπορεί βέβαια. Εννοείται ότι πάνε και οι γυφτο Βούλγαροι νταβαδες να ζητήσουν δουλειά. Επισης το life πρώην vis 69 μάλλον ανήκει σε βουλγορο. Στην αρχή το άνοιξε η Μαρινα (πιατσα - πράσινο. Νικ. Ουρανόυ) δουλευε. Ετσι έμαθα τουλάχιστον. Πετραδάκι πετραδάκι το έστηνε ο άντρας νταβας της. Μπορει να ανήκει σε άλλον τωρα
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.004
- Πόντοι
- 456
Πιατσα κ δελα τα τελευταία 5 χρόνια πάνε πακέτο πιο έντονα. Σία, Μαρινα και καλα ρουμανα, Χριστηνα φίλη της Μαρινας στο godiva, Μαρία βουλγαρα, μια νταρντανα που μονίμως είναι έγκυος. Ρουμπι αγγλίδα. Λυδια ελληνιδα. Σίγουρα ξεχνάω κάποιες.
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.356
- Πόντοι
- 1.056
Είναι ένας νταβας με ένα μαύρο πολυτελες μερσεντεζ μαζί με ένα φιλαράκι του που τις μαζεύει από πιάτσα. Όσες μπορεί βέβαια. Εννοείται ότι πάνε και οι γυφτο Βούλγαροι νταβαδες να ζητήσουν δουλειά. Επισης το life πρώην vis 69 μάλλον ανήκει σε βουλγορο. Στην αρχή το άνοιξε η Μαρινα (πιατσα - πράσινο. Νικ. Ουρανόυ) δουλευε. Ετσι έμαθα τουλάχιστον. Πετραδάκι πετραδάκι το έστηνε ο άντρας νταβας της. Μπορει να ανήκει σε άλλον τωρα
Δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο χρειάζονται τέτοιους τύπους? Δηλαδή για πιο λόγο πάνε οι π@υτανες και δίνουν όλο τους το μεροκάματο σε αυτούς? Τι τους προσφέρουν?