Λοιπόν μόλις τελείωσε μια βόλτα στην οδό. Πρώτες βόλτες στις 19:00 στάση για καφέ και οι επόμενες στις 20:15. Δεν υπάρχει η ποικιλία και η ένταση που υπήρχε παλιότερα.
Πρώτος ο οικοδόμος τρανς, η Αλβα με λευκό σορτζ την οποία και πέτυχα μόνο μια φορά, ήταν συνεχώς φορτωμένη.
Πριν το πόστο της Σιας 2 τυπαδες έξω από το μίνι μάρκετ μάλωναν, τους είδα σε 3 βόλτες με ανεβασμένο τον τόνο της φωνής τους χωρίς να πέσουν ψιλες. Η Σία άφαντη, έχουμε κανένα νέο της?
Ιουλία στα μαύρα με κολάν, το οποίο δεν έδειχνε και ωραίο πάνω της.
Χλόης άδεια εντελώς, πιο κάτω στο κινέζικο dahai η μία χοντρή μόνη της.
Απέναντι πριν το στενό της Πειραιώς η ξανθιά η μεγάλη ( Ιωάννα νομίζω το όνομα της) και η Σόνια και μια Μαρία ξανθιά Βουλγάρα που ζητούσε ένα 20ρικο.
Ντανιελα την οποία πέτυχα μια φορά μόνο και πάμε στην αγαπημένη μου διχάλα.....
Ένα πρεζόνια μελαχρινό και σε μία μου μόνο βόλτα είδα ποια??
Την Νταίζη μιλφ που μιλούσε σε ένα αμάξι και απέναντι ένας μόλις την είδε έβγαλε αλαρμ και περίμενε, στις υπόλοιπες βόλτες έβλεπα συνεχώς 2 και τρία αμάξια να περιμένουν.
Μοναστηριού απέναντι από τα 4all πλέον αμέσως μετά το φανάρι με κατεύθυνση προς κέντρο το γερμανοβουλγαρακι και μια ακόμα. Σε όλες μου τις βόλτες εκεί στημένες, τόσο στο φτύσιμο τις έχετε?
Δεν είδα Σύλβια και τις συμπεθέρες.
Πήρα γερμανοβουλγαρακι, είναι σταθερή αξία το άτιμο, ευδιάθετη με την ωραία πίπα της και γαμησακι μέσα στο αμάξι. Δεν είπε ούτε ένα όχι ή μη. Δεν λέω τι της έκανα επειδή θα με κράζει ο
@DEWARSS.