Εγώ θέλω να κάνω μια πολύ σοβαρή ερώτηση, που σε αρκετούς θα φανεί τόσο γελοία, που μπορεί να δεχτώ χλεύη.
Πως μπορείτε και βλέπετε -οδηγώντας- τόσες λεπτομέρειες;;; Έχω περάσει βράδυ από Γιαννιτσών και έβλεπα μόνο σιλουέτες που περπατούσαν ή περιμένανε στο πεζοδρόμιο. Και πήγαινα με 40!!!
Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις τόσο αργά φίλε μου σαν συνταξιούχος σαν μερικούς μαλακες που πάνε και στην μέση του δρόμου με 20 και ειδικά όταν βλέπω να πιατσαρουν με Ν στο πίσω τζάμι.
Μόλις δούνε μουνι απλά κοκαλωνουν το αμάξι χωρίς αλαρμ ή φλας τίποτα ,είναι ικανοί να βάλουν και όπισθεν. Μετά πάνε και στέκονται με αλαρμ στην διχάλα που στην ουσία είναι κάτι σαν διασταύρωση και γαμανε όλοι την κυκλοφορία μήπως και πάρουν σειρά στην Νταίζη ,είπαμε ας βάλει ένα καναπέ κάτω από την πινακίδα να κάθονται τουλάχιστον .
Πιάνεις την Γιαννιτσών από την αρχή βάζεις τρίτη και πας σταθερά ,αν δεις το φανάρι του τουντει να ανάβει κόκκινο χαμηλώνεις ταχύτητα και πας πιο αργά για να περάσεις κατευθείαν με πράσινο ,άμα σε πιάσει και σταματήσεις θα σε πρηξουν τα αρχιδια οι μαύρες ..
Ουγκ Ε ,πίπα έλα πάμε ..
Πίπα ,γκαμισι έλα ..μτς μτς ,έλα!
Ου ,Ε πάμε ;έλα φσσστ