Απάντηση από @dewarrs
πριν 29 λεπτά
Προσθήκη σελιδοδείκτη
Έχετε γαμησει όλο το άλλο νήμα και έχετε μπερδέψει όλες τις πουτανες τις Γιαννιτσών! Και ακόμα δεν μπορώ να μπω ! Κάντε κάτι να αρθεί ο περιορισμός!
Ο
@Illuzion πολύ σωστά παρέθεσε τις φωτό ,η πρώτη είναι η Νταίζη η Βουλγάρα και η δεύτερη η Σύλβια η αλβανίδα .
Το γερμανοβουλγαρακι λέγεται και αυτό Νταίζη .
Επίσης έχουμε και την Νταίζη Μιλφ στην διχάλα .
Αυτή που μίλησε ο φίλος προχθές και μπέρδεψε όλο το νήμα ,είναι αυτή που κυνηγούσα σε όλη την μοναστηριού στην προχθεσινή μου βόλτα και πήγαινε ζικ Ζακ σαν τον λαγό .
Άμα προσέχετε στο μάθημα και στην ενημέρωση δεν θα γίνονται αυτά τα μπερδέματα.
Η περιβόητη Σύλβια λοιπόν που έγινε 3 σελίδες ιστορία ,είναι η πετιτ Βουλγάρα που από μακριά μοιάζει μικρή αλλά δεν είναι .
Είναι αυτή που συνήθως στέκεται με την Ντανιέλα τελευταία αλλα επειδή λείπει το γερμανοβουλγαρακι,η μικρή Νταίζη βρήκε ευκαιρία και ανέβηκε στο πόστο της .
Τις έχω ξανά δει και μαζί εκεί .
Επίσης κάποιες φορές σταματάει και μιλάει και με την παρέα της Βάσιας στην χλόης .
Η μεσαία Νταίζη με το τατού στο μπούτι και σκινι είναι από τις συμπεθερες και βγαίνει μόνο στον δαβανο .
Η μιλφ είπαμε μόνο διχάλα .
Ελπίζω να λύθηκε το θέμα .
Παρακαλώ πολύ τον φίλο
@Illuzion να κατέβουν οι φωτογραφίες γιατί έχουμε και πολλούς μαλακες που παρακολουθούν το νήμα και πάνε και τα δείχνουν και απευθείας στις πουτανες για να το παίξουν αγαπητικοι.
Επίσης παρακαλώ πολύ να αντιγραφεί και να παρατεθεί το μύνημα μου στο άλλο νήμα για να το δουν όλοι και να μην έχουμε άλλες πέντε σελίδες