Είσαι σίγουρος? Γιατί νομίζω η Σύλβια πρέπει να ρίχνει μια δεκαετία την αδελφή τηςΗ Συλβια κ το Γερμανό βουλγαρακι είναι δίδυμες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.964
- Πόντοι
- 456
Με τρολαρεις εε;;Είσαι σίγουρος? Γιατί νομίζω η Σύλβια πρέπει να ρίχνει μια δεκαετία την αδελφή της
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.964
- Πόντοι
- 456
Και όχι δεν της έχω φίλες απλά έχω τα προφίλ από τις περισσότερες. Και όχι δεν έχω τηλέφωνο. Γιαυτο σταματήστε κάποιοι να στέλνεται πμ συνέχεια. Ξέρετε εσείςΜου φαίνεται θα κανω άλμπουμ με φωτογραφικό υλικό κ με ονόματα αλλά μπορεί να παραβιαζω κανονες.
maver fucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 740
- Πόντοι
- 81
ναι δαβανοπουλο η απεναντι στην τραπεζαΑυτή η σαύρα Σίβλια βγαίνει στην μοναστηριου;
maver fucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 740
- Πόντοι
- 81
Ναι εχεις δικιο ο γραπτος λογος μπερδευεται εγω τα γραφω νομιζοντας θα τα καταλαβεις..Αν τα λεγαμε απο κοντα δεν θα ειχαμε θεμα..Θα διεκρινιζω αλλη φορα προς αποφυγη μπερδεματων..Γιατι μετα θα γινει παρεξηγηση και δεν εχω τετοια προθεση ουτε να γεμιζουμε το νημα με σχολια ασχετα..Ότι ναναι πραγματικά
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.466
- Πόντοι
- 7.095
Η Σύλβια και το γερμανοβουλγαρακι είναι το ίδιο προσωποΗ Συλβια κ το Γερμανό βουλγαρακι είναι δίδυμες
Όντως ?Η με τρολαρεις τώρα?Η Σύλβια και το γερμανοβουλγαρακι είναι το ίδιο προσωπο
Νταίζη είναι η αδελφή της Σύλβιας? Εγώ αυτό ξέρω...Η Νταίζη τώρα είναι Βουλγαρία νομίζω την επόμενη εβδομάδα θα έρθειΝταιζη απο δαβανοπουλο;70 ευρω απο 100ε που ηθελε σε ξενοδοχειο εκει κοντα με εγλειψε μεχρι και κωλο βαθειά γτην εηκειψα 10 λεπτα μαγκες τα ειδα ολα.εξαφανιστηκε ομως..
Ρε φίλος συγνώμη κιόλας αλλά τώρα για τις κολοτρυπες μας θα λέμε εδώ?Μαγκα μου με εφτυσε δυο φορες την κωλλοτρυπα μου πολύ σάλιο !και εγλειψε πολύ βαθιά τα είδα όλα,
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.964
- Πόντοι
- 456
Δεν πήγε σε σένα φίλε maver. Στο πουλί πηγαινεΝαι εχεις δικιο ο γραπτος λογος μπερδευεται εγω τα γραφω νομιζοντας θα τα καταλαβεις..Αν τα λεγαμε απο κοντα δεν θα ειχαμε θεμα..Θα διεκρινιζω αλλη φορα προς αποφυγη μπερδεματων..Γιατι μετα θα γινει παρεξηγηση και δεν εχω τετοια προθεση ουτε να γεμιζουμε το νημα με σχολια ασχετα..
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.964
- Πόντοι
- 456
Εσύ μάλλον σε άλλη διάσταση ζεις.Απο γαμησι κανει δυνατό
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.967
- Πόντοι
- 1.436
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.964
- Πόντοι
- 456
Φίλε Ντιου δες αν παραβιαζω κανονες για φωτογραφικό υλικό. Κάτι θα ξέρεις. Γτ πάλι διαβαζω από 2 πουλιά πράγματα που σε λίγο θα αναλογιστω αν έχω δει η έχω γαμησει της ίδιες κατά φαντασία και όχι στην πραγματικότητα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάτσε κάνε υπομονή θα διαβάσεις πολλά μαργαριτάρια
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.964
- Πόντοι
- 456
Εσύ δεν θα έπρεπε να αναρωτιέσαι αλλά όλοι οι υπόλοιποιΌντως ?Η με τρολαρεις τώρα?
Οκ αδελφέ ... τώρα με βοήθεια φίλου το ξεμπερδεψα το κουβάρι.... Λοιπόν άκου και εσύ για να μην τα μπερδεύεις... είναι η Σύλβια που έχει αδελφή την Νταίζη την πιτσιρίκα που εγώ δεν την έχω δει και υπάρχει και η Νταίζη το Γερμανοβουλγαρακι που λέμε αλλά δεν είναι το ίδιο πρόσωπο η Σύλβια δηλαδή που είπε ποίο πάνω ένας μιστηςΕσύ δεν θα έπρεπε να αναρωτιέσαι αλλά όλοι οι υπόλοιποι
Ελπίζω να μην εννοείς εμένα γιατί εγώ σου μιλάω όμορφα ... πουλιά και λοιποί χαρακτηρισμοί σε άλλους όχι σε εμένα...και όντως ψάξε αυτό που έγραψα ποίο πάνω και τότε τα λέμε ξανάΦίλε Ντιου δες αν παραβιαζω κανονες για φωτογραφικό υλικό. Κάτι θα ξέρεις. Γτ πάλι διαβαζω από 2 πουλιά πράγματα που σε λίγο θα αναλογιστω αν έχω δει η έχω γαμησει της ίδιες κατά φαντασία και όχι στην πραγματικότητα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάτσε κάνε υπομονή θα διαβάσεις πολλά μαργαριτάρια
Όχι. Έχουν τον ίδιο παππού.Η Σύλβια και το γερμανοβουλγαρακι είναι το ίδιο προσωπο
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.864
- Πόντοι
- 4.766
Τι
Τι γράφεις ρε φίλε τώρα?? Κάνε αίτημα να σου σβήσουν όλα τα μηνύματα γιατί δεν γίνεται να γράφεις τέτοιες ασυναρτησίες!Οκ αδελφέ ... τώρα με βοήθεια φίλου το ξεμπερδεψα το κουβάρι.... Λοιπόν άκου και εσύ για να μην τα μπερδεύεις... είναι η Σύλβια που έχει αδελφή την Νταίζη την πιτσιρίκα που εγώ δεν την έχω δει και υπάρχει και η Νταίζη το Γερμανοβουλγαρακι που λέμε αλλά δεν είναι το ίδιο πρόσωπο η Σύλβια δηλαδή που είπε ποίο πάνω ένας μιστης