maver fucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 776
- Πόντοι
- 81
Oχι δεν την μπερδεψα..ξερω ποια ειναι..ναι η αλβανιδα ειναι εντέλως διαφορετικη πρωι αν την δεις συμφωνω Μαλλον εσυ θα την παντρευτεις με τα λεγομενα σου την γουσταρεις πολυ...σε εσκορτ σιγουρα εχει καλυτερες..της πιατσας γκομενα να εχει τοσο καλη αποδοση ιδιος βουλγαρα(οι βουλγαρες ειναι οι ξεπετες του αιωνα που πας να της γαμησεις κ κοιτανε το κινητο η μιλανε με τον νταβα τους και σε ξεπετανε στο λεπτο ) σε ξενοδοχειο δεν το πιστευω μονο αν παω μαζι της πραμα αδυνατο διοτι εχει φαει ακυρο απο εμενα με τις μλκιες που εκανε..τεσπα δεν ασχοληθω αλλο με την κοπελα πολυ διαφημιση επεσε ασχοληθηκαμε 5 σελιδες για αυτην..παμε παρακατω..στην πιατσα τα πραματα ειναι συγκεκριμενα δοκιμαζεις και βλεπεις εχουν γραφει απειρα σχολια ψαχνεις τις σελιδες βλεπεις τι αξιζει και τι οχι ολα ειναι γραμμενα για ολες..δεν θα ασχοληθω αλλο..ας γεμισει με ενημερωση το φορουμ..καλη συνεχειαΦίλε μαβερ ξέρω τη Σβεντα λίγο καιρό,σίγουρα λιγοτερο από σένα,αλλά έχω πάει κάποιες φορές μαζί της και στην καβατζα και σε ξενοδοχειο και εχω μιλήσει μαζί της αρκετά.Δεν την εχω δει πρωι, άβαφη,φυσικά αλλα νομίζω ότι κάθε γυναίκα είναι διαφορετικη όταν τη δεις πρωί πρωί.Εκτος αν εσύ σκεφτεσαι να την παντρευτείς και σε ενδιαφέρει το πως είναι το πρωί.Εμεις νομιζω ψωνίζουμε το ποσό όμορφη μπορεί να γίνει,όχι το τι είναι πραγματικα.Αλλωστε και την Αλβανιδα που την έχω δει στην καθημερινότητα της δεν μου άρεσε και δυσκολεύτηκα να την αναγνωρίσω.Οσο για τα παιδιά που αναφέρεις απ ότι μου έχει πει έχει ένα μόνο παιδί.Μηπως την μπέρδεψες με καμμια άλλη από τις κοπέλες που έχουν πολλά παιδια;Σχετικά με τα ακαποτα που αναφέρεις αυτά είναι παρελθον και γίνονταν περισσότερο λόγω άγνοιας.Τωρα που την εχουν ενημερωσει για τους κινδύνους δεν το κάνει πια.Αλλωστε κι εγώ ζήτησα πιπα ακαποτη αλλα μου αρνήθηκε.Δε με χάλασε όμως πολύ αυτό γιατί όταν βλέπεις αυτά τα υπέροχα πράσινα μάτια να σου ρουφάνε τον πουτσο τα ξεχνάς ολα.Τελος όσον αφορά τα μουνια ανώτερης κλασης που αναφέρεις δεν νομίζω ότι υπάρχει στην πιάτσα καμμια καλύτερη απ τη Σβεντα και στην εμφάνιση και στις υπηρεσίες.Αν εσύ έχεις άλλη ιδέα περιμένω να μου προτείνεις κάποιες καλύτερες έστω και σε pm αν δεν θέλεις να μιλήσεις δημοσίως.Απο την άλλη αν μιλάς για εσκορτ θα σου πω ότι λογω και καποιας οικονομικης ανεσης μεχρι τώρα κυρίως είχα ασχοληθεί μ αυτόν τον τομεα και εχω αρκετά μεγάλη εμπειρία με εσκορτ,μεγαλύτερη απ αυτήν που έχω στην πιάτσα.Ε λοιπόν η Σβεντα ειναι ανώτερη από τις περισσότερες απ αυτές και το λέω αυτο με πλήρη επίγνωση των λεγομενων μου.Παντα φιλικά ολ αυτά.
Τελευταία τροποποίηση: