Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Μάλλον για να έφαγε μαζεμένες αναφορές, το παιδί που τόσο πολύ υπερασπίζεστε δεν θα μιλάει και τόσο όμορφα προφανώς.
Κώστα επειδή εισαι νέος στην πιάτσα δεν γνωρίζεις την συνεισφορά του @DEWARSS στο νήμα και γενικά στο site. Ο άνθρωπος είναι απλά πολύ καλό παλικάρι και για την ακρίβεια του είμαι υποχρεωμένος που δίχως κανένα κέρδος με βοήθησε σε μια δυσκολη στιγμή που είχα. Τώρα ο καυστικος του λόγος που ενόχλησε κάποιους σε σύντομο χρονικό διάστημα οδήγησε σε περιορισμό για διερεύνηση και ελπίζω ολόψυχα να τελειώσει σύντομα.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.966
Πόντοι
456
Αν έγινε όντως το παραπάνω μπαν που αναφέρει ο συνάδελφος illuzion ένα σάιτ που λέγεται μπουρδέλα κινήθηκε με εντελώς φλωρικο τρόπο.. διαφωνώ κάθετα με ότι έγινε.. καταρχήν δεν είναι θέμα ενημέρωσης έτσι κι αλλιώς οι ίδιες και οι ίδιες είναι τις ξέρουμε από έξω όλες... Αλλά έτσι σπάει μια παρέα που κάναμε τον χαβαλε μας συν και τις απόψεις που ανταλλάσαμε για τον συγκεκριμένο τομέα.. ελπίζω να επιλυθεί αμέσως αυτό το πρόβλημα να αποδοθεί κάτι πιο δίκαιο
Πίσω από τις λέξεις κρύβεται Ο... ή πλυθυντικος Οι....
Κατευθυνομενω κ συνενοημενω

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Α και για να μην ξεχάσω και τον Ταυλανδο, δείτε λιγο τι έστειλα και σε αυτόν το Σάββατο. Για να δείτε το ποιος είναι ο ευγενικός και το ποιος είναι ο ειρωνας. Για να μη σπαμαρω εδώ, του έστειλα προσωπικό μήνυμα και αντί να απαντήσει, καθόταν και κορόιδευε μαζί με τον φίλο του εδώ. Για ποιο λόγο; Προφανώς για να σας το παίξουν μάγκες και καλοί. Δείτε το μήνυμα που του έστειλα. Το στέλνω και αυτό σε σκρινσοτ. Εννοείται δεν απάντησε ποτε. Είχε πιο σοβαρά πράγματα να κάνει, όπως να κοροϊδέψει και να στέλνει φωτογραφίες και να πιάνει στο στόμα του την κοπέλα που ειχα. Καμαρώστε τον και αυτόν. Και δείτε ποσό ευγενικά του έστειλα. Ας τους ξεβρακώσω μια και καλή γιατί πολύ το τράβηξαν.
Εγώ κατάλαβα ότι πρόκειται για μεγάλη μπουχεσα πίσω από το προφίλ σου ....οπότε δεν αξίζεις ούτε σημασία να σου δίνουν... Ειρωνία και υφακι....ψευτομαγκα

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Και ποιος σου είπε ότι επιδιώκω την σημασία τη δίκη σου ή των άλλων; Πληροφορίες μπήκα να πάρω όπως κάνω παντα. Αλλα μάλλον κάποιοι πιατσοβιοι εδώ στη Θεσσαλονικη είστε πολύ μάγκες. Δεν πειράζει. Από τη μύτη πιάνονται κατι τέτοιοι. Καληνύχτα.
Είσαι λίγος ...αλλά δε φταις εσύ ...ΤΟΣΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΌΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ !
Τόση είναι η ηθική σου ,μιλάς για μάνες και το παίζεις ύστερα υπεράνω...Δεν αξίζεις τίποτα...κοπρε!

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Αχχχχ κακό που μας βρήκε. Ναι βέβαια μονο αυτός ενημερώνει. Όλοι οι υπόλοιποι μπαίνουμε εδώ μέσα για να μαλώνουμε και να βρίζουμε. Την επόμενη φορά να μάθει να μιλάει και να είναι ευγενικός όταν καποιος ρωτάει κατι εν άγνοια του. Είναι τυχαίο που μάλωσα μαζί του; Αν ήταν να μαλώσω, θα μάλωνα με όλους. Ίσα ίσα, που όλους τους αλλους τους ευχαρίστησα για την γνώση τους χωρίς ειρωνείες και λοιπά. Και αυτήν την καραμέλα με τις μανες κάπου ελεος. Να μην έπιανε στο στόμα του την αραββωνιαστικια μου για να μην τα άκουγε. Και η λέξη αραββωνιαστικια ιερή είναι. Δεν σε είδα εκει να παιρνεις θέση Ταυλανδε. Πες του να μη στεναχωριέται και να μη το πηρε κατάκαρδα. Θα μαζέψουμε υπογραφές να του ξανά ανοίξουμε τον λογαριασμό. Τέτοιες εξυπνάδες που έλεγε, είναι κρίμα να χαθούν από το νήμα.
Φιλε μου εγινε οτι εγινε...ειπωθηκε οτι ειπωθηκε...μην το συνεχιζεις ομως με ειρωνικα σχολια κ τα σχετικα. Ακομη κ αν ειχες κ συ τα δικια σου ετσι τα χανεις.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.966
Πόντοι
456
Περιμένω ένα ακόμα προφίλ να μπει στην συζήτηση....
Λέω εγώ τώρα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ένα προφίλ από το πρόσφατο παρελθόν.....

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.966
Πόντοι
456
Ένα προφίλ που μπήκε για λίγο... Και έφυγε γρηγορα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ένα προφίλ που τα έκανε μαντάρα κ τρολαρισε κ πουλούσε τρελίτσες κ "έξυπνα" σχολια

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.966
Πόντοι
456
Που είσαι πουλάκι μου που είσαι ψυχούλα εσύ. Ελα ελα μη φοβάσαι...

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Α, εσύ δεν συμμαζευεσαι βλέπω...
Τελείωνε.
Ban-αρισες τον dew και ακομα κελαηδας; Δηλαδή δεν κατάλαβα,που αποσκοπείς; τι θες;
Κύριοι, αυτή κατάσταση δεν είναι.
@DEWARSS το σχόλιο μου ναι, ήταν ουδέτερο, αλλά δυστυχώς ο παραλήπτης το εξέλαβε ως υποστηρικτικό κι εσείς ως επιθετικό.
Λάθος.
Όσον αφορά το αν και πότε έχω κάνει εγώ ενημέρωση η όχι, μην το κρίνετε ελαφρά τη καρδία. Δεν είμαστε όλοι από τη Θεσσαλονίκη, εγώ πχ είμαι 200 χλμ μακριά, έρχομαι μια στο 3μηνο οπότε ναι, δεν γνωρίζω ούτε ονόματα ούτε καταστάσεις.
Μπαίνω για την αλητεία (η τη γοητεία αν θέλετε) και γουστάρω και ζηλεύω (με την καλή έννοια)
Όμως το να τσιμπατε και να δίνετε χώρο στον κάθε ένα μικρό ή μεγάλο μαλάκα, σας μειώνει και χαλάει το κλίμα.
Σόρρυ για το κατεβατο.
Τα σέβη μου

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.966
Πόντοι
456
Ακόμα ρε. Ελα σε περιμενουμε

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.966
Πόντοι
456
John255.... ΔΕΥΡΟ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟΝ Kwst26!!

Τελευταία τροποποίηση:

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
Το κόπρε είναι στην ηθική τη δίκη σου ή του Ντιου;;;; Μάλλον στη δίκη σου. Ευγενικό σε βρίσκω.
Είμαι σίγουρος ρε κοπρε ότι μικρός όταν ήσουν είχες φάει πολύ ξύλο για να συμπεριφέρεσαι έτσι ... κοπρόσκυλο

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
495
Πόντοι
21
Ο Ντιου είναι από τα ηγετικά και τα πιο ενεργά μέλη εδώ μέσα με σαφή και λεπτομερή ενημέρωση …Αν είναι δυνατόν…Διώξτε τον φελλό τον 13Χ2

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.984
Πόντοι
726
@antisthenis αγαπητέ πρέπει να παρέμβεις...γίνεται της Πόπης εδώ μέσα ....αν είναι δυνατόν να μπαναρονται άτομα με τόσο μεγάλη προσφορά στο bou...

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
@antisthenis μπορείς να ελέγξεις σε παρακαλώ το ban που κάνατε στον @DEWARSS ? Ο συνάδελφος είναι από τους πιο σημαντικούς και αγαπητούς του εδω νήματος, με την μέγιστη συνεισφορά, σας κρατάει το νήμα ζωντανό εδώ και χρόνια!

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.710
Πόντοι
201
Η πιατσα και καθε λιθαρακι και ολοι ωφειλουμε στον Dewars και σε ακομα μερικα μελη που πλεον δεν ειναι ενεργα τοσο αλλα μας εχουν δωσει πληροφοριες για τα παντα στη πιατσα...θεωρω προσωπικα αδικο το οτι εγινε και θα παρακαλεσω θερμα να ανακληθει..ειμαστε εδω για να μοιραστουμε εμπειριες και να ψωλαρουμε με χαβαλε.....κριμα και παλι κριμα σε αυτο που εγινε και ελπιζω οι τονοι να πεσουν συντομα και να επανελθουμε..συναδελφοι γαμηστε τα μουνια οχι το μεταξυ μας.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.966
Πόντοι
456
Μπορεί επίσης μετά το μπαν που πρέπει αυτός να φάει ο Kwst26 δλδη εεε, συγνωμη, εννοώ ο John255 να ζητηση ένα συγνώμη έτσι για το τυπικό. Το ναχαμαι να λέγαμε έστω.

Nikos00@

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2023
Like
730
Πόντοι
81
Άδικο για τον Ντιου σίγουρα μεγάλη η συνεισφορά του εδώ όμως σε ένα καυγά δεν φταίει μόνο ένας οπότε καλύτερα να μην ψάξουμε να βρούμε ποιός φταίει ...όταν είπα εγώ ότι κάπου δώστε ένα τέλος χωρίς να μου πέφτει λόγος όμως αν θέλετε να μαλώνετε μπορείτε να το κάνετε και με pm....Το ότι είναι βασικό κομμάτι ο Ντιου εδώ είναι δεδομένο σίγουρα είναι λάθος να τον μπαναρουν όμως λίγο να χαλαρώσει και αυτός όπως και όλοι μας

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.194
Πόντοι
201
Σβεντα 150 μια φορά μια ώρα χωρίς αναλ χωρίς 69 πίπα με προφυλακτικό .... νομίζω αν αλλάξει λίγο πολιτική δηλαδή η μία φορά γίνουν δύο τουλάχιστον αυτό τότε δεν συμφέρει
Είσαι σίγουρος ότι μιλάς για την Σβέντα; Δεν κολλάει τίποτα από αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom