maver fucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 742
- Πόντοι
- 81
κατ εμε αδικο αυτο που εγινε στον dewars..να επιληφθουν οι διαχειριστες..
Κώστα επειδή εισαι νέος στην πιάτσα δεν γνωρίζεις την συνεισφορά του @DEWARSS στο νήμα και γενικά στο site. Ο άνθρωπος είναι απλά πολύ καλό παλικάρι και για την ακρίβεια του είμαι υποχρεωμένος που δίχως κανένα κέρδος με βοήθησε σε μια δυσκολη στιγμή που είχα. Τώρα ο καυστικος του λόγος που ενόχλησε κάποιους σε σύντομο χρονικό διάστημα οδήγησε σε περιορισμό για διερεύνηση και ελπίζω ολόψυχα να τελειώσει σύντομα.Μάλλον για να έφαγε μαζεμένες αναφορές, το παιδί που τόσο πολύ υπερασπίζεστε δεν θα μιλάει και τόσο όμορφα προφανώς.
Πίσω από τις λέξεις κρύβεται Ο... ή πλυθυντικος Οι....Αν έγινε όντως το παραπάνω μπαν που αναφέρει ο συνάδελφος illuzion ένα σάιτ που λέγεται μπουρδέλα κινήθηκε με εντελώς φλωρικο τρόπο.. διαφωνώ κάθετα με ότι έγινε.. καταρχήν δεν είναι θέμα ενημέρωσης έτσι κι αλλιώς οι ίδιες και οι ίδιες είναι τις ξέρουμε από έξω όλες... Αλλά έτσι σπάει μια παρέα που κάναμε τον χαβαλε μας συν και τις απόψεις που ανταλλάσαμε για τον συγκεκριμένο τομέα.. ελπίζω να επιλυθεί αμέσως αυτό το πρόβλημα να αποδοθεί κάτι πιο δίκαιο
Εγώ κατάλαβα ότι πρόκειται για μεγάλη μπουχεσα πίσω από το προφίλ σου ....οπότε δεν αξίζεις ούτε σημασία να σου δίνουν... Ειρωνία και υφακι....ψευτομαγκαΑ και για να μην ξεχάσω και τον Ταυλανδο, δείτε λιγο τι έστειλα και σε αυτόν το Σάββατο. Για να δείτε το ποιος είναι ο ευγενικός και το ποιος είναι ο ειρωνας. Για να μη σπαμαρω εδώ, του έστειλα προσωπικό μήνυμα και αντί να απαντήσει, καθόταν και κορόιδευε μαζί με τον φίλο του εδώ. Για ποιο λόγο; Προφανώς για να σας το παίξουν μάγκες και καλοί. Δείτε το μήνυμα που του έστειλα. Το στέλνω και αυτό σε σκρινσοτ. Εννοείται δεν απάντησε ποτε. Είχε πιο σοβαρά πράγματα να κάνει, όπως να κοροϊδέψει και να στέλνει φωτογραφίες και να πιάνει στο στόμα του την κοπέλα που ειχα. Καμαρώστε τον και αυτόν. Και δείτε ποσό ευγενικά του έστειλα. Ας τους ξεβρακώσω μια και καλή γιατί πολύ το τράβηξαν.
Είσαι λίγος ...αλλά δε φταις εσύ ...ΤΟΣΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΌΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ !Και ποιος σου είπε ότι επιδιώκω την σημασία τη δίκη σου ή των άλλων; Πληροφορίες μπήκα να πάρω όπως κάνω παντα. Αλλα μάλλον κάποιοι πιατσοβιοι εδώ στη Θεσσαλονικη είστε πολύ μάγκες. Δεν πειράζει. Από τη μύτη πιάνονται κατι τέτοιοι. Καληνύχτα.
Φιλε μου εγινε οτι εγινε...ειπωθηκε οτι ειπωθηκε...μην το συνεχιζεις ομως με ειρωνικα σχολια κ τα σχετικα. Ακομη κ αν ειχες κ συ τα δικια σου ετσι τα χανεις.Αχχχχ κακό που μας βρήκε. Ναι βέβαια μονο αυτός ενημερώνει. Όλοι οι υπόλοιποι μπαίνουμε εδώ μέσα για να μαλώνουμε και να βρίζουμε. Την επόμενη φορά να μάθει να μιλάει και να είναι ευγενικός όταν καποιος ρωτάει κατι εν άγνοια του. Είναι τυχαίο που μάλωσα μαζί του; Αν ήταν να μαλώσω, θα μάλωνα με όλους. Ίσα ίσα, που όλους τους αλλους τους ευχαρίστησα για την γνώση τους χωρίς ειρωνείες και λοιπά. Και αυτήν την καραμέλα με τις μανες κάπου ελεος. Να μην έπιανε στο στόμα του την αραββωνιαστικια μου για να μην τα άκουγε. Και η λέξη αραββωνιαστικια ιερή είναι. Δεν σε είδα εκει να παιρνεις θέση Ταυλανδε. Πες του να μη στεναχωριέται και να μη το πηρε κατάκαρδα. Θα μαζέψουμε υπογραφές να του ξανά ανοίξουμε τον λογαριασμό. Τέτοιες εξυπνάδες που έλεγε, είναι κρίμα να χαθούν από το νήμα.
Είμαι σίγουρος ρε κοπρε ότι μικρός όταν ήσουν είχες φάει πολύ ξύλο για να συμπεριφέρεσαι έτσι ... κοπρόσκυλοΤο κόπρε είναι στην ηθική τη δίκη σου ή του Ντιου;;;; Μάλλον στη δίκη σου. Ευγενικό σε βρίσκω.
Είσαι σίγουρος ότι μιλάς για την Σβέντα; Δεν κολλάει τίποτα από αυτά.Σβεντα 150 μια φορά μια ώρα χωρίς αναλ χωρίς 69 πίπα με προφυλακτικό .... νομίζω αν αλλάξει λίγο πολιτική δηλαδή η μία φορά γίνουν δύο τουλάχιστον αυτό τότε δεν συμφέρει