Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν είναι τυχαίο φίλε και η κουτσή Μαρία χαχα.Καλά ρε ... πόσες Μαρίες του επαγγέλματος έχουμε ...?
Μαρία αμμουδάρα , Μαρία Γάζι ,Μαρία Μίνως , Μαρία Τεχνοπολις ... έχω χάσει την μπάλα ...
παντως η Μαρια Αμμουδαρα ειναι φοβερη στις υπηρεσιες της, βεβαια να ειναι ετοιμος οποιος παει και για την περιγραφη του αγωνα τωρα βαζουμε μαντηλακια, τωρα βαζουμε σπρει, σχολια για την πιστοποιηση του σπρει, πρωτη φορα μου ετυχε τοπικο ντερμου με σχολιασμο και VAR....Δεν είναι τυχαίο φίλε και η κουτσή Μαρία χαχα.
Πάντως τόση καθαριότητα φίλε δεν υπάρχει εγώ την πρώτη φορά σκάλωσα λίγο χαχα αλλά είναι πολύ καλήπαντως η Μαρια Αμμουδαρα ειναι φοβερη στις υπηρεσιες της, βεβαια να ειναι ετοιμος οποιος παει και για την περιγραφη του αγωνα τωρα βαζουμε μαντηλακια, τωρα βαζουμε σπρει, σχολια για την πιστοποιηση του σπρει, πρωτη φορα μου ετυχε τοπικο ντερμου με σχολιασμο και VAR....
παντως η Μαρια Αμμουδαρα ειναι φοβερη στις υπηρεσιες της, βεβαια να ειναι ετοιμος οποιος παει και για την περιγραφη του αγωνα τωρα βαζουμε μαντηλακια, τωρα βαζουμε σπρει, σχολια για την πιστοποιηση του σπρει, πρωτη φορα μου ετυχε τοπικο ντερμου με σχολιασμο και VAR....
Αυτό με το λιπαντικό δεν μπορώ να το καταλάβω, μωρή μουνί γαμάμε όχι κώλο!!! Εσύ κλαις 35 εγώ πέρυσι 180 σε city tour σε κάθε αλλαγή στάσης λιπαντικό συν ότι συνεννόηση με google translate γιατί ήτα ρωσίδα και δεν ήξερε ούτε αγγλικά!!!προχθες εκανα μια βολτα μεσημεράκι και παραλια και τα 2 κλειστα, ξερουμε γιατι; οποτε πηγα αινικολιωτη και ηταν η λαουρα...το παλικαρη απο πανω τα λεει πολυ σωστα...η τυπισσα πολυ παράξενη γαμιετε με τα χιλια βασανα το λιπαντικό που βαζει λογικα στα 3 πηδήματα θα θελει καινουργιο και βασικα κλαίω τα 35...απο εμφανιση δεν την λες και χαλια εχει τα παχακια της αλλα εμενα μου αρεσει ετσι η γυναικα...αλλα ρε παιδια πραγματικα δεν ξερει να γαμιετε και οκ παει στο διαολο αυτο...εχει τρελες παραξενιες οσο δεν παει...αν εχετε κανενα νεο απο παραλια στειλτε κανενα μήνυμα ρε παιδια
Λαχειο, τραβας και αν κερδισεις.....τιποτα δεν εχω στα κιταπια μου και δεν σκοπευω να κανω καταδρομικες με την Τζενη να ερχεται στο νησιΚαλως σας βρήκα!!!
Πληροφορίες για εδώ κανείς?? -->
Καλημέρα φίλε καλό μήνα μια χαρά τα είπες. Άλλωστε καμιά φορά παίζει και η χημεία λίγο ρόλο και να μην είσαι και κάφρος. Σε εμφάνιση η Ρόξυ είναι η πιο όμορφη μετά όμως από τα ωραία μωρά της Ξένιας που φέρνει κατά διαστήματα. Από υπηρεσίες πολύ ακριβά και ποιότητα μέτρια πράματα. Άντε να δούμε πότε θα ανέβει το Ηράκλειο
πια ειναι η δοξα; πες μας περισσοτερες λεπτομερειεςΓεια σας παιδια!!να σας ρωτήσω μήπως ξέρετε την Δόξα και τι παίζει με αυτήν; ασχολείται με eyelashes