Νέα

Πουτάνες στο Ηράκλειο Κρήτης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα elamesa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 329
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Daskalis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες.
Έχω ένα θέματα κι. Είμαι στο Ηράκλειο για μερικές μέρες και έχω σηκωμαρες.
Που μαζεύονται οι πουτανες εδω;Δε θέλω μαυρουκες γιατί δν μ αρέσουν.Είδα κάτι μαυρουκες ψωφιες στον παραλιακό κ μου είπαν ότι είναι της Ριτσας.Κάτι σε πιο άσπρο που θα βρω;

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
[quote author=Δασκαλης  link=topic=28487.msg6953569#msg6953569 date=1462498568]
Καλησπέρα παίδες.
Έχω ένα θέματα κι. Είμαι στο Ηράκλειο για μερικές μέρες και έχω σηκωμαρες.
Που μαζεύονται οι πουτανες εδω;Δε θέλω μαυρουκες γιατί δν μ αρέσουν.Είδα κάτι μαυρουκες ψωφιες στον παραλιακό κ μου είπαν ότι είναι της Ριτσας.Κάτι σε πιο άσπρο που θα βρω;
[/quote]Βαλε ενα ασπρο γαντι και δωστου :jerking: :jerking: :jerking:Κρατα τα λεφτα να εκτονωθεις οταν φυγεις απο κρητη,εκτος αν εισαι καλός στο καμακι και βρεις καμμια βολικιά τουριστρια

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
1
Πολλα τα λεφτα πατριωτη

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Βαλε ενα ασπρο γαντι και δωστου :jerking: :jerking: :jerking:Κρατα τα λεφτα να εκτονωθεις οταν φυγεις απο κρητη,εκτος αν εισαι καλός στο καμακι και βρεις καμμια βολικιά τουριστρια
...και τα μαύρα γάντια με το σταυρό καλά είναι για αυτή τη δουλειά...κάνουν και αντίθεση...χαχαχα

MG-42

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
47
Πόντοι
11
Την εχει γαμησει ποτε κανεις αυτη την Σιμονα???Τοσο χαλια ειναι:??

manosgousgounos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2015
Κριτικές
2
Like
116
Πόντοι
0
η Simona είναι μια ειδική περίπτωση από σωματάκι είναι ότι δείχνει στις φωτό το πρόσωπο κάπως καλύτερο αν και προσωπικά με χάλασε λιγο.Από συμπεριφορά είναι να την πετύχεις στις κάλες της.Επίσης μιλάει πολύ οπότε αν είναι βάλτε της φιμοτρω!απο διάθεση παιδιά μην περιμένετε να προσπαθήσει και πολύ για πάνω από 1 γυρο..στο τεχνικό κομμάτι πίπα μέτρια και γενικά είχε καλά στησιματα.Παρολα αυτά δεν νομίζω ότι αξίζει να την προτιμήσετε.Αν είχε καλύτερη συμπεριφορά πιστεύω ότι θα ήταν μια καλή περίπτωση(δείχνει ότι το κάνει και από αγγαρεία έτσι μου φάνηκε...)

Daskalis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Για Ρέθυμνο....
Πιο πιθανό είναι να χτυπήσεις φοιτήτρια πάρα να πας στις πουτανες....
Στο Ρέθυμνο που κρυβονται;

MG-42

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
47
Πόντοι
11
Δειτε εδω το εχει σκασει μυτη αυτες τις μερες στο Ηρακλειο!!!Βγαλτε τα λεφτα απο τα σεντουκια και τα στρωματα και τρεχατε...

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Δειτε εδω το εχει σκασει μυτη αυτες τις μερες στο Ηρακλειο!!!Βγαλτε τα λεφτα απο τα σεντουκια και τα στρωματα και τρεχατε...

Ω,να σου γαμήσω,μια καραβιά μουνιά μαζεμένη.Πςςς της λαοπροσκυνησεως στην αστορια παλι!

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ρε πουστη μου,εντόπισα τωρα 2 περιπτωσεις που δουλευουν σε στουντιο στην Αθηνα και τουραρουν επαρχια με τα διπλά λεφτα.Να μην εχουμε ενα μαγαζι της προκοπής να δουλεψουν... :headbang:

nimo70

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2016
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
1
:huh: Για δωσε περισσοτερα info??και κατι αλλο ξερει κανεις τι παιζει με αμμουδαρα?

dose pono kali mou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια παιζει τιποτα καλο στο ηρακλειο η παπαρια? ξερει καποιος να μας δωσει τα φωτα του?

dose pono kali mou

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
αδερφε πηγες με την ρωσιδουλα να μας πεις εντυπωσεις?

stratarxis

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπεριζω λοιπον την παρεα και ναι πηγα στο εν λογο ρωσιδακι φιλε μου...μετρια φατσα αλλα εχει ενα κωλαρακι λουκουμι και το δινει κιολας για οσους ειναι λατρεις της μερεντουλας...στο ψητο λοιπον χρεωνει 60 ευρω τη μια φορα κ 80 την ωρα.εγω τιμησα τη μια φορα κ πληρωσα 60.Γυρω στα 35 μελαχροινη πεντακαθαρη μοσχομυριζε και πολυ καυλιαρα ηφαιστειο θα ελεγα χαλαρη και χωρις βιασυνες γαμιοταν σαν τρελο μες στη καυλα το κοριτσι..και αν γουσταρει κιολας η πιπα ενοειτε ακαποτο με μπολικα ζουμακια.....ηρθε λοιπον η ωρα του αδειασματος με την καυλα στα 4...σιγουρα θα το ξανα τιμησω μεχρι να φυγει...τωρα απ οτι μου ειπε θα ερθει κ αλλη κοπελα μαζι της αλλα δεν θα κατσουν πολυ γιατι δεν εχει καθολου δουλεια και της ειπα οτι μου φαινετε περιεργο γιατι ολοι λεμε οτι γενικα το Ηρακλειο δεν εχει τπτ απο κοπελες η απαντηση της ηταν οτι ολοι περνουν τηλεφωνα και μονο μπλα μπλα και πολλα παζαρια που σε αλλες επαρχιακες πολεις δεν κανουν τοσο.. :wanker:ελπιζω να βοηθησα μαγκιτες....

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom