Νέα

Πουτάνες στο Ηράκλειο Κρήτης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα elamesa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 329
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Η φωτο στην κατω αγγελια ειναι σιγουρα fake

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Τσάρκα απόψε στο ρομαντικό ηρακλειο  :P .Μεγάλη κινητικοτητα στο χοτελ απεναντι απο το carefour στην αμμουδαρα.Κατα τις 1 τρια τεμαχια φορτωθηκαν απο συναγωνιστες.Τα 2 εξω απο το ξενοδοχειο,το 1 παρακατω σε ενα μαγαζί με ειδη καθαρισμου.Μιλάμε για το μωρό,ψηλό,μελαχρινό,με μια ασπρη παντελόνα.Σταματησα αλλα με προλαβε συναγωνιστης με ασπρο ραλλί(κωλόφαρδε).Συνεχίζω Δειλινά,ανοιξε λέει κ εχει 2 βαρδιες,10 το πρωί με 7 το βραδυ και 7 το βραδυ εως αργάμιση.Η κορασίδα με καστανόξανθο μαλλί,αδύνατη με μεγαλα φαινομενικά πεπόνια.Βέβαια με τα καινουρια σουτιέν αντε βγαλε ακρη.Εμφανώς αγχωμένη,έτρεχε απο το ενα δωματιο στο άλλο.Ξανά κάθοδος στο carefour,δύο τεμαχια,ενα ξεφορτωθηκε στην εισοδο και αλλη μια που κρυβότανε στο στενακι του carefour,που παει προς το καινουριο car wash.Αφήνω συναγωνιστή να προσπερασει και σταματαω ενα αυτοκίνητο πιο πίσω.Με το που περναω πισω του κ στεκομαι να της μιλήσω ο άλλος καρφώνει όπισθεν και ερχεται καρφι να τρακαρουμε,κόβω αριστερα κ παω να φυγω κ έρχεται άλλος απο την παπανδρέου και μπαινει καρφί να προλάβει την πουτανα.Ρε πεινάλες θα σκοτωθούμε γαμώ ναούμ.Και σιγά την πουτάνα δηλ. ελλεϊνίδα σαρανταρα που κρυβόταν στα σκοταδια για να μην φαινεται η μαπα της.Επίσης να αναφερω οτι δυσκολευομαι να ξεχωρισω τις πουτανες απο τις κριτικιές πια.Στην παραλιακή γινόταν της ξεβρακωτης...
Υ.Γ:Στο Αστερι απ' έξω καθόντουσαν δύο κονσοματρίς μια παχουλή βουλγάρα κ μια γιαγιά κλασσική απο ρόδο με κοντό μαλλί που συμπληρώνει τα πορνοενσημα για να βγει στη συνταξη

V1968

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μπραβο σου που ενημερωνης τον κοσμο εδω μεσα να μην πηγαινουμε στα τυφλα.Μηπως μπορεις νου πεις σε πμ που ειναι ο παππους εχω ψαξει 2 με 3 φορες κι δεν
τον βρηκα

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Like
174
Πόντοι
1
Μπράβο ρε φίλε ... επιτέλους μια καλή πληροφορία ...
και απο τι ώρα ξεκινάει στο Carrefour το πανηγύρι ?

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Πέρασμα απόψε στις 1.30 απο carefour.Μία μιλφάρα εφτιαχνε το μαλλί με λακ στον παραδρομο του carefour απεναντι απο τα ΑΤΜ.Ελληνίδα σίγουρα αλλά δεν νομίζω Κρητικιά,γύρω στα 35,με ευμεγεθεις μαστικές καμπυλότητες,ξανθωπή με extension ως τη πλάτη χαμηλά.Δεν ξέρω αν ειναι η ίδια που ειχα συναντησει την προηγούμενη φορά γιατί αυτή τη φορα ήταν πιο ξεψαρωμένη,την προηγούμενη στεκόταν πίσω απο το αυτοκίνητο κ δεν πλησίαζε.40 ευρώ το κόμιστρο για "παρέα" στο αυτοκίνητο και 60 στο χώρο της.Βέβαια εγώ στο αμάξι της δεν χωραω αλλά μου λέει βγαίνουμε κι απ' έξω.Πολύ ακρίβεια ρε παιδιά,τέτοιες γυναίκες στην Αθήνα παρακαλάνε να της γαμίσει κανείς κ εδώ τις χρυσώνουμε...

OP
OP
elamesa

elamesa

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
36
Πόντοι
16
Πέρασμα απόψε στις 1.30 απο carefour.Μία μιλφάρα εφτιαχνε το μαλλί με λακ στον παραδρομο του carefour απεναντι απο τα ΑΤΜ.Ελληνίδα σίγουρα αλλά δεν νομίζω Κρητικιά,γύρω στα 35,με ευμεγεθεις μαστικές καμπυλότητες,ξανθωπή με extension ως τη πλάτη χαμηλά.Δεν ξέρω αν ειναι η ίδια που ειχα συναντησει την προηγούμενη φορά γιατί αυτή τη φορα ήταν πιο ξεψαρωμένη,την προηγούμενη στεκόταν πίσω απο το αυτοκίνητο κ δεν πλησίαζε.40 ευρώ το κόμιστρο για "παρέα" στο αυτοκίνητο και 60 στο χώρο της.Βέβαια εγώ στο αμάξι της δεν χωραω αλλά μου λέει βγαίνουμε κι απ' έξω.Πολύ ακρίβεια ρε παιδιά,τέτοιες γυναίκες στην Αθήνα παρακαλάνε να της γαμίσει κανείς κ εδώ τις χρυσώνουμε...
ολα αυτα τι ωρα συμβενουν εκει?!!!

V1968

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φιλος προχθες στη χερσονησο ειδε μωρο με καυτο σορτς λευκο τζιν ξενη τις εκανε καμακι και του λεει 50 στα αγγλικα ξερεις κανεις τιποτα? Ειναι καινουργεια πιατσα?

pavlosrdxrdx

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μυστες καλησπερα.το lovelist στο ηρακλειο εχει γεμισει αγγελιες και απο οτι καταλαβαινω πρεπει να υπαρχει ενα ειδος γραφειου πισω απο καποιες συγκεκριμενες αγγελιες.ξερουμε τπτ;;

kakamale1

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα και απο μενα.ποιος θα μου στειλει που ειναι ο παππους και τι παιζει εκει μεσα?παιρνεις ποτο και αν θες πας με καποια???ευχαριστω

letsaros

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ CAREFOUR ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ 50ΑΡΑ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.
ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΑ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ...ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΝΩΡΙΣ.
ΕΨΑΞΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟ ΒΑR ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ..ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ !!
ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ....

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Φιλος προχθες στη χερσονησο ειδε μωρο με καυτο σορτς λευκο τζιν ξενη τις εκανε καμακι και του λεει 50 στα αγγλικα ξερεις κανεις τιποτα? Ειναι καινουργεια πιατσα?
Καταρχήν ειχα μερες να μπω στο σαϊτ,σορρυ μαγκες,δεν απαξιώνω κανενα,αλλα μετα την τελευταια καταδρομική στα Χανιά ήθελα μερες να συνελθω.Φίλος,στην χερσονισσο ειδα κ γω μια τυπισα να κινειται ψιλούποπτα,αλλα ημουν με γυναικες στην παρεα κ δεν μπορουσα να κανω τιποτα.Αυτη που ειδα εγω ήταν κοντα στον καινουριο φουρνο του νυκταρη,ξανθια με φορεμα,καμμιά εικοσιπενταριά χρονών.Εξω απο ενα κλειστο μαγαζι με γουνες απεναντι απο τα ταξί.Αλλά μετα φευγοντας για μάλια την ειδα να λογομαχει με ενα ξενο που καθοτανε σε κατι παγκακια παραδίπλα,οπότε μαλλον ακυρο αλλα θα εχω το νου μου.
ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ CAREFOUR ΚΑΤΑ ΤΙΣ 12 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ 50ΑΡΑ ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ.
ΣΗΜΕΡΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΑ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ...ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΝΩΡΙΣ.
ΕΨΑΞΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟ ΒΑR ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ..ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ !!
ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ....
Αυτη που λες μια γρεντζο,πανω απο 60 χρονων χαλαρα,εγω σταματησα για πλακα κ μου λεει €20,πήγα να την ρωτησω,αν θα μου δώσει τα εικοσι για να την πηδηξω αλλα συγκρατηθηκα.Το Αστερι ειναι λιγο πιο κατω διπλα στο βενζιναδικο της shell,αλλά πρεπει λέει να γινεις θαμωνας για να παρεις τηλεφωνο για εξω.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Καταρχήν ειχα μερες να μπω στο σαϊτ, μετα την τελευταια καταδρομική στα Χανιά ήθελα μερες να συνελθω
Σε φαγανε οι μαυρουλες, ηθελες μαυρη ηδονη πρωινιατικα  :boobies: :zfuck: .
Ήτανε πολυ σκληρες, εκανα και εγω μερες να συνελθω απο τη μαυρη σαρκα, μιας και δεν ειμαι και φανατικος  :grin:

letsaros

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΑΝΑ....ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟ ΓΙΑ LAMOUR ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ 5 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΣΤΑ ΞΕΝΕΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΗ ΡΙΤΣΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ...ΠΗΓΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...ΤΡΕΛΟ ΜΠΑΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ...2 ΜΑΥΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ.
ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΑΡΤΕΜΙΣ Η ΓΚΑΡΣΟΝΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ....ΜΟΥ ΠΑΣΑΡΕ ΕΝΑ ΜΙΛΦ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ...ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΕ ΜΕΛΑΓΑ ΒΥΖΙΑ...30 ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ 12 ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΗΣ...ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ...ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ 2 ΞΑΝΘΙΑ ΜΙΛΦ ...ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΨΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΡΑΒΕΛΙ...ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΟ ΜΠΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ..

Η ΕΛΕΝΗ ΤΟ ΜΙΛΦ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΑΙΡΝΕΙ 30 ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ 40 ΜΕ 50..
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΚΕΙ?

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Σε φαγανε οι μαυρουλες, ηθελες μαυρη ηδονη πρωινιατικα  :boobies: :zfuck: .
Ήτανε πολυ σκληρες, εκανα και εγω μερες να συνελθω απο τη μαυρη σαρκα, μιας και δεν ειμαι και φανατικος  :grin:
Απο τα ξενυχτια και τα περα δωθε βρε.Τι να κλασουνε οι μαυρες???btw η δικια μου τρελιαρα στο μαγαζί,αλλά ψόφια στο κρεβατι.Λοιπόν στο θέμα μας,φόρτωμα απόψε milfονιου(αρτεμις) γυρω στα 35,εξω απο τα carrefour.Εχει ενα μαυρο opel astra και παρκαρει στο στενο στο πλαι του carrefour.Φοραγε ενα μαυρο κορμακι κ μια τζιν φούστα οποτε στα σκοταδια πρεπει να πλησιασετε για να την δειτε.Λίγο σκιαχτηκα στην αρχη γιατι εχει μυτουλα ιδιαιτερη,λέω μην ειναι κανας τραβελος αλλα κομπλε.30 ευρω στο αμαξι κ 70?!?!? στο χωρο της λεει.Πήγαμε σε μια καβατζα παρακατω παραλια,διπλα σε ενα beach bar,για test drive.Την ιδρωνει την φανελα το κοριτσι...απο μενα,εγκρίνεται!!!
Y.Γ:Μετα το περας της συνεδριας μου εδωσε και το τηλεφωνο για να την βρισκω πιο ευκολα.

letsaros

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΑΝΑ....ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΧΤΕΣ ΜΕ ΦΙΛΟ ΓΙΑ LAMOUR ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ 5 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΣΤΑ ΞΕΝΕΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΤΑ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΗ ΡΙΤΣΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΤΙΑ...ΠΗΓΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...ΤΡΕΛΟ ΜΠΑΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ...2 ΜΑΥΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ.
ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΑΡΤΕΜΙΣ Η ΓΚΑΡΣΟΝΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ....ΜΟΥ ΠΑΣΑΡΕ ΕΝΑ ΜΙΛΦ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ...ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΜΕ ΜΕΛΑΓΑ ΒΥΖΙΑ...30 ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ 12 ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΗΣ...ΤΗΝ ΤΙΜΗΣΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ..
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ...ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ 2 ΞΑΝΘΙΑ ΜΙΛΦ ...ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΨΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΡΑΒΕΛΙ...ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΟ ΜΠΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟ..

Η ΕΛΕΝΗ ΤΟ ΜΙΛΦ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΜΟΥ ΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΑΙΡΝΕΙ 30 ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ 40 ΜΕ 50..
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΚΕΙ?

ncentrino

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αν θέλεις :) στύλε μου με πμ το κιν της

Stories

Νέο!

Stories