Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αφου ολοι δουλεουν τετοια εποχη ρε μαγκες,σκανε τετοια εποχη να κονομησουνε και να κανουν τσαμπα διακοπες.Καθονται μεχρι να της βαρεθει ο σπονσορας πυρφορος που της εφερε βασικα...ας ξαναρθουν το χειμωνα,τωρα εχουμε τουριστακια.Καλησπεριζω λοιπον την παρεα και ναι πηγα στο εν λογο ρωσιδακι φιλε μου...μετρια φατσα αλλα εχει ενα κωλαρακι λουκουμι και το δινει κιολας για οσους ειναι λατρεις της μερεντουλας...στο ψητο λοιπον χρεωνει 60 ευρω τη μια φορα κ 80 την ωρα.εγω τιμησα τη μια φορα κ πληρωσα 60.Γυρω στα 35 μελαχροινη πεντακαθαρη μοσχομυριζε και πολυ καυλιαρα ηφαιστειο θα ελεγα χαλαρη και χωρις βιασυνες γαμιοταν σαν τρελο μες στη καυλα το κοριτσι..και αν γουσταρει κιολας η πιπα ενοειτε ακαποτο με μπολικα ζουμακια.....ηρθε λοιπον η ωρα του αδειασματος με την καυλα στα 4...σιγουρα θα το ξανα τιμησω μεχρι να φυγει...τωρα απ οτι μου ειπε θα ερθει κ αλλη κοπελα μαζι της αλλα δεν θα κατσουν πολυ γιατι δεν εχει καθολου δουλεια και της ειπα οτι μου φαινετε περιεργο γιατι ολοι λεμε οτι γενικα το Ηρακλειο δεν εχει τπτ απο κοπελες η απαντηση της ηταν οτι ολοι περνουν τηλεφωνα και μονο μπλα μπλα και πολλα παζαρια που σε αλλες επαρχιακες πολεις δεν κανουν τοσο.. ελπιζω να βοηθησα μαγκιτες....
Για μια μετρια 35αρα τα λεφτα ειναι απελπιστικα πολλα,ας παει στα χανια που ειναι λεφταδες.Το ηρακλειο ενα καρο μαγαζια εχει για τους γνωστες,απλα θελει υπομονη κι επιμονη.Πες της κοπελας οτι αν δεν ριξει τιμες ή να εμπολουτισει υπηρεσιες θα πεινασει στην ελλαδα,αν και το ξερει ηδη αλλιως δεν θα ερχοτανε.Π.χ 60 ευρω για μια ωρα με δυο μπαλακια ειναι fair price.καλησπεριζω και παλι φιλοι μου...Δεν ξερω για δεν μπορω να στειλω p.m.σε καποια ατομα που εστειλαν.θεωρω οτι για τα δεδομενα του Ηρακλειου αξιζει...απο βυζακι μετριο και κορμι μια χαρα εκτος απο κατι ψιλοραγαδες στη κοιλια που πρεπει να προσεξεις για να δεις....σε κορμι ειναι μια χαρα κατα τη γνωμη μου..τωρα φιλε μου masonry δεν ξερω για το χειμωνα η καλοκαιρι εμενα μ ειπε οτι ερχεται 3 χρονια εδω(στην κρητη)και οτι το μονο μερος που δεν κανουν παζαρια ειναι τα χανια γι αυτο μου πε οτι θα καθισει λιγο..τωρα λεπτομερειες δεν ξερω...ομως οση ωρα ημουν εκει πριν ξεκινησουμε στο τηλ το πρωτο που τη ρωτουσαν ηταν τα λεφτα...και της εξηγησα οτι ολη η χωρα εχει κλωνιστει απο την κριση.(ετσι κ αλιως δεν με ενδιαφερει)παντως κριμα ρε παιδια να μην εχει τπτ κοτζαμ Ηρακλειο...
Και που τις βαζει 20 γυναικες ρε,στρατοπεδο εχει; 20 γυναικες μπορει να φερνει ολο το χρονο,μαστορα,αλλα μπαινεις μονο συστημενος δυστυχως :'(Ήμουν στο νησί πριν 10 μέρες περίπου,αλλά ήμουν στα Μάλια.Εκεί μου λέγαν για μια Μαριάννα που υπάρχει στο Ηράκλειο και έχει 20 γυναίκες,δυστυχώς δεν μπόρεσα-πρόλαβα να πάω,ξέρει κανείς αν υπάρχει αυτή η Μαριάννα;
Και που τις βαζει 20 γυναικες ρε,στρατοπεδο εχει; 20 γυναικες μπορει να φερνει ολο το χρονο,μαστορα,αλλα μπαινεις μονο συστημενος δυστυχως :'(