Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τυποι πριν χρονια μια πατσαβουρα (η αληθεια ειναι οτι ειναι Θεικο μωρο και το ξερει) μου την εσπασε και της εριξα το απιστευτο βρισιμο.
Μετα απο 2-3 χρονια κανει τηλεφωνικη εμφανιση και μου λεει οτι την πληγωσα!
Δεν την απαξιωσα (αν και επρεπε) και της μιλησα φυσιολογικα περιμενοντας να το κλεισει.
Τις τελευταιες εβδομαδες ερχεται με το αμαξι της και παρκαρει μπροστα απο το σπιτι μου.
Την εχω δει απο το σπιτι μου τυχαια πολλες φορες να ειναι στημενη απο κατω.
Δεν ξερω τι μπορει να θελει μετα απο τοσα χρονια αλλα φοβαμαι οτι καποια στιγμη θα βρεθουμε τετ α τετ και θα πρεπει να την αντιμετωπισω
Τι κανω...  ?
Υποψην:
Δεν την γουσταρω  !!!
Δεν θα κολλησω !!!
Δεν γουσταρω ουτε να την Γαμησω !!!
Μου ειναι αδιαφορη !!!!
Μακρυά τύπε. Μου έχουν τύχη κάτι "καμ μπακ" από μεριάς τους και μιλάμε τικυμία εν κρανίο οι τύπισες. Στη καλήτερη περίπτωσ χάσιμο χρόνου.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Κατανοητό το δράμα σας, κ. Πίπη.
Ωστόσο ο ιστότοπος αυτός έχει ως περιεχόμενο το πως θα επιτύχουμε μία συνουσία και όχι πως θα την αποφύγουμε.
Ναι τύπε, αλλά μη μας το κόψει στη πιπα.... :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τυποι πριν χρονια μια πατσαβουρα (η αληθεια ειναι οτι ειναι Θεικο μωρο και το ξερει) μου την εσπασε και της εριξα το απιστευτο βρισιμο.

Δεν την απαξιωσα (αν και επρεπε) και της μιλησα φυσιολογικα περιμενοντας να το κλεισει.

Τις τελευταιες εβδομαδες ερχεται με το αμαξι της και παρκαρει μπροστα απο το σπιτι μου.
Δεν ξερω τι μπορει να θελει μετα απο τοσα χρονια αλλα φοβαμαι οτι καποια στιγμη θα βρεθουμε τετ α τετ και θα πρεπει να την αντιμετωπισω

Τι κανω...  ?

Υποψην:
Δεν την γουσταρω  !!!
Δεν θα κολλησω !!!
Μου ειναι αδιαφορη !!!!
δως της μια πιπα  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Στην επιθεση φιλε! Οι πατσαβουρες κανουν τις καλυτερες πιπες! :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Τι κανω...  ?

Υποψην:
Δεν την γουσταρω  !!!
Δεν θα κολλησω !!!
Μου ειναι αδιαφορη !!!!

καλα ρε φοβασαι μια γκομενα? αν σε πλησιασει και δε θες να της μιλησεις πες της 'ξου ρε'. τι διαολο να φοβηθεις

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
αυτα ειναι ευκολα ρε τυπε. ασφαλως θα ειναι σε επαγρυπνιση να μπλοκαρει επιθεσεις
Μπορει να του την παισει κανονικα και εκει που τον εχει μπουκωσει να του τον κανει μια χαψια.Δεν ειναι για να παιζεις με αυτα.... :S :S :S

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Μπορει να του την παισει κανονικα και εκει που τον εχει μπουκωσει να του τον κανει μια χαψια.Δεν ειναι για να παιζεις με αυτα.... :S :S :S
Αυτό λέω κι εγώ τύπε, δεν ειναι να'χεις εμπιστοσύνη... :-

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αυτό λέω κι εγώ τύπε, δεν ειναι να'χεις εμπιστοσύνη... :-
Φιλε ποιο επικυνδινο και εκδικητικο πλασμα απο τη γυναικα δεν υπαρχει πουθενα.Οποιος δε φοβαται την εκδικηση της γυναικας ζει στα συννεφα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Φιλε ποιο επικυνδινο και εκδικητικο πλασμα απο τη γυναικα δεν υπαρχει πουθενα.Οποιος δε φοβαται την εκδικηση της γυναικας ζει στα συννεφα...
με τον φόβο μας να ζείτε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom