Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αλλαζει ΜΟΝΤΕΛΑ οχι πουθεναδες.Εχεια διαφορα.Για να τους γνωριζει σε ιδιους κυκλους θα γυρνανε.Ο κασιδιαρης ο μηδεν που θα γνωριζε τετεια μουνια και σιγα μη καθονταν να τον κοιταξουν.Απο μπρουταλ τυπους τιγκα η αθηνα γιατι να καθονταν σε αυτον?
Ρε τύπε τα μοντέλα που γαμάνε την Μαντόνα είναι πουθενάδες,δηλαδή άπαξ και είσαι μοντέλο είσαι και κάποιος;

Αλλά και οι επώνυμες με τις ανώνυμες τί διαφορά έχουν,όμορφες ανώνυμες δεν υπάρχουν; :think: :think: :think:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ρε τύπε τα μοντέλα που γαμάνε την Μαντόνα είναι πουθενάδες,δηλαδή άπαξ και είσαι μοντέλο είσαι και κάποιος;

Αλλά και οι επώνυμες με τις ανώνυμες τί διαφορά έχουν,όμορφες ανώνυμες δεν υπάρχουν; :think: :think: :think:
Ναι ρε φιλε μη παρεξηγεις οπως το εννοω.Εγω γεννικα θεωρω τη δουλεια των μοντελων για ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ειτε ειναι για αντρες ειτε για γυναικες.Αυτο που εννοω ειναι οτι οι ψωνισμενες επονυμες τυπισες δεν θα γαμηθουν,τουλαχιστον στα φανερα με καποιον εντελως ανωνημο που δε τον ξερει κανεις γιατι και καλα χαλανε την ''επωνημη'' φημη τους.Καμια διαφορα δεν εχουν.Απλα ετσι πιστευω οτι σκευτοντε αυτοι οι ανθρωποι.Δεν ειμαι και σιγουρος 100% γιατι δε με κυνηγανε καθε μερα οι παπαρατσι  :P

Επισκέπτης
Ναι ρε φιλε μη παρεξηγεις οπως το εννοω.Εγω γεννικα θεωρω τη δουλεια των μοντελων για ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ειτε ειναι για αντρες ειτε για γυναικες.Αυτο που εννοω ειναι οτι οι ψωνισμενες επονυμες τυπισες [size=15pt]δεν θα γαμηθουν,τουλαχιστον στα φανερα[/size] με καποιον εντελως ανωνημο που δε τον ξερει κανεις γιατι και καλα χαλανε την ''επωνημη'' φημη τους.Καμια διαφορα δεν εχουν.Απλα ετσι πιστευω οτι σκευτοντε αυτοι οι ανθρωποι.Δεν ειμαι και σιγουρος 100% γιατι δε με κυνηγανε καθε μερα οι παπαρατσι  :P
Αν γαμηθεί στα κρυφά και όχι στα φανερά δεν μετράει;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αν γαμηθεί στα κρυφά και όχι στα φανερά δεν μετράει;
Μετραει αλλα εγω ειπα πως το σκευτοντε.Παρολα αυτα ακομα πιστευω οτι τον κασιριαρη δε θα γυρναγε καμια απο αυτες να τον κοτιαξει αν δεν ηταν βουλευτης και μαλιστα μεσα στην επικαιροτητα.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ο Κασιδιαρης ομως οπως φενετε εχει γαμησει τα καλυτερα μουνια! Τοσο μυαλο ειχαν βεβαια οι γκομενες αυτες που μονο και μονο που ηταν ''ματσο'' και επεικερος στην δημοσιοτητα εκατσαν και τις πιδηξε..
Το θέμα ειναι ως φοιτητής Γεωπονκής τι πήδαγε.
Το έγραψα πριν στην ερώτηση για το "ποια θα πάει με έναν φοιτητή της Γεωπονικής που δουλεύει ντελιβερι και τι προοπτικες θα βλέπει σε έναν τέτοιο"

Επισκέπτης
Το θέμα ειναι ως φοιτητής Γεωπονκής τι πήδαγε.
Το έγραψα πριν στην ερώτηση για το "ποια θα πάει με έναν φοιτητή της Γεωπονικής που δουλεύει ντελιβερι και τι προοπτικες θα βλέπει σε έναν τέτοιο"
Υπάρχει και η προοπτική της στιγμής...της καύλας.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Παντως ακομη κ προσφατα πηδαγε αγνωστες φοιτητριες...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Σιγουρα πηδαει και αγνωστες φοιτιτριες και σιγουρα καποιες κοπελες θα τον πρωτιμανε.Εγω ρε παιδια λεω για 3 ''σχεσεις''΄που και καλα ειχε και βγηκαν στη δημοσιοτητα,δεν πιστευω οτι αυτες οι γυναικες θα του καθονταν ποτε αν δεν ηταν διασημος και βουλευτης.Η καυλα της στιγμης υπαρχει αλλα οκ δεν ειναι ο κασιριαρης και το απολυτο αρσενικο ρε τυπε...σιγουρα αυτες θα ειχαν και αλλες καλυτερες προτασεις απο τον κασιριαδη.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τυποι πριν χρονια μια πατσαβουρα (η αληθεια ειναι οτι ειναι Θεικο μωρο και το ξερει) μου την εσπασε και της εριξα το απιστευτο βρισιμο.

Μετα απο 2-3 χρονια κανει τηλεφωνικη εμφανιση και μου λεει οτι την πληγωσα!
Δεν την απαξιωσα (αν και επρεπε) και της μιλησα φυσιολογικα περιμενοντας να το κλεισει.

Τις τελευταιες εβδομαδες ερχεται με το αμαξι της και παρκαρει μπροστα απο το σπιτι μου.
Την εχω δει απο το σπιτι μου τυχαια πολλες φορες να ειναι στημενη απο κατω.
Δεν ξερω τι μπορει να θελει μετα απο τοσα χρονια αλλα φοβαμαι οτι καποια στιγμη θα βρεθουμε τετ α τετ και θα πρεπει να την αντιμετωπισω

Τι κανω...  ?

Υποψην:
Δεν την γουσταρω  !!!
Δεν θα κολλησω !!!
Δεν γουσταρω ουτε να την Γαμησω !!!
Μου ειναι αδιαφορη !!!!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.959
Πόντοι
1.406
Τυποι πριν χρονια μια πατσαβουρα (η αληθεια ειναι οτι ειναι Θεικο μωρο και το ξερει) μου την εσπασε και της εριξα το απιστευτο βρισιμο.

Δεν την απαξιωσα (αν και επρεπε) και της μιλησα φυσιολογικα περιμενοντας να το κλεισει.

Τις τελευταιες εβδομαδες ερχεται με το αμαξι της και παρκαρει μπροστα απο το σπιτι μου.
Δεν ξερω τι μπορει να θελει μετα απο τοσα χρονια αλλα φοβαμαι οτι καποια στιγμη θα βρεθουμε τετ α τετ και θα πρεπει να την αντιμετωπισω

Τι κανω...  ?

Υποψην:
Δεν την γουσταρω  !!!
Δεν θα κολλησω !!!
Μου ειναι αδιαφορη !!!!
Βασικα να εχεις το νου σου γιατι ανθρωπος που γυρναει απο το πουθενα μετα απο χρονια να σου ζητησει το λογο για ενα βρισιμο,και σου τη στηνεται και κατω απο το σπιτι,σιγουρα δεν ειναι στα καλα του και ενδεχεται να ειναι και επικινδυνος...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Βασικα να εχεις το νου σου γιατι ανθρωπος που γυρναει απο το πουθενα μετα απο χρονια να σου ζητησει το λογο για ενα βρισιμο,και σου τη στηνεται και κατω απο το σπιτι,σιγουρα δεν ειναι στα καλα του και ενδεχεται να ειναι και επικινδυνος...

Συμφωνω και ισχυει !!!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
οπως ειπες ειναι.δεν ξερεις.εγω ομως ξερω.βλεπει προοπτικες να γινει πλουσιος ο αντρας.προσδοκα το χρημα

Αν το χρήμα σε έναν άντρα είναι περισσότερο απο όσο καλή είναι η ψωλή του, θα πάει για αυτό.

Αν η ψωλή του είναι καλύτερη, θα πάει για αυτήν.

Σε κάθε περίπτωση, η καλή ψωλή είναι καλύτερη απο το πολύ χρήμα. Βλέπε πλούσιες milf που ξεκωλιάζονται ή παντρεμένες 30άρες που τα έχουν όλα και στήνουν το κωλάντερο τους σε άσχετους τύπους απο εδώ και απο εκεί.

Με λίγα λόγια : Είσαι άσχετος, ηττοπαθής, υποτακτικός.

το θεμα ειναι η γκομενα να τον παιρνει απο πισω και οχι ποιος θα τρεχει απο πισω :grin:

Τάληρο η κωλότρυπα τάληρο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Τι κανω...  ?

Υποψην:
Δεν την γουσταρω  !!!
Δεν θα κολλησω !!!
Μου ειναι αδιαφορη !!!!

Εδώ έχουμε πληρώσει για φόλες ρε τύπε, ένα καλό μουνί που σκάει κάτω απο το σπίτι σου δε θα μαγκώσεις;

Το μαγκώνεις, το ξεφτιλίζεις στο γαμήσι και τελειώνει η υπόθεση. Γιατί κολλάς; Δεν θα την παντρευτείς, σιγά.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

Τι κανω...  ?

Υποψην:
Δεν την γουσταρω  !!!
Δεν θα κολλησω !!!
Μου ειναι αδιαφορη !!!!
Καλα σου λενε να προσεχεις φιλε,ακομα και κατι να θελει η λογικη θα ηταν να σου στειλει κανα μυνημα οχι να παει να στηνετε κατω απο το σπιτι σου.Εγω στη θεση σου θα εβγαινα και θα την εδιωχνα την πρωτη φορα και αν το ξανακανε θα της εκανα καταγκελια.Οσο για τα αλλα που λενε για καριολες και στα αρχιδια μας...δεν υπαρχει αντρας στη γη που δεν την εχει πατησει η θα την πατησει η και τα δυο απο γκομενες.Οποιος λεει εμενα δε με ξεγελανε και τετεια η τα λεει επειδη δεν ξερει η τα λεει επειδη την εχει πατησει παρα πολυ ασχημα.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Κατανοητό το δράμα σας, κ. Πίπη.
Ωστόσο ο ιστότοπος αυτός έχει ως περιεχόμενο το πως θα επιτύχουμε μία συνουσία και όχι πως θα την αποφύγουμε.

Τι κανω...  ?

Υποψην:
Δεν την γουσταρω  !!!
Δεν θα κολλησω !!!
Μου ειναι αδιαφορη !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom