Ζμπούτσαμ
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Τις νομικάριες τις πηδούσαν γεωπονικάριοι αφού..μονο οι νομικαριοι μενουν με το πουλι στο χερι
Τις νομικάριες τις πηδούσαν γεωπονικάριοι αφού..μονο οι νομικαριοι μενουν με το πουλι στο χερι
Είναι φήμη,δεν ξέρω αν ισχύει και είπα να επιβεβαιώσω.Διακριτικότατος εισαι ρε πούστη
εγω με γεωπόνο δεν εχω παειΤις νομικάριες τις πηδούσαν γεωπονικάριοι αφού..
Γνωστούς;
Δεν είσαι και συ με δικά σου κτήματα όπου καλλιεργείς βιολογικά και έτσι;
Γνωστούς;
Δεν είσαι και συ με δικά σου κτήματα όπου καλλιεργείς βιολογικά και έτσι;
Εμεις ρε παιδια που δεν ειμαστε μορφομενα παλικαρια δηλαδη δεν εχουμε ελπιζα να γαμησουμε τιποτα που να τελειωνει σε ''αριες''???
Με δικό του κρασάκι και τα πάντα,βγάζει δε τα διπλά από τον τραβοτρόμπα.ο αναρχοαπλυτος εχει κτηματα;
Εμεις ρε παιδια που δεν ειμαστε μορφομενα παλικαρια δηλαδη δεν εχουμε ελπιζα να γαμησουμε τιποτα που να τελειωνει σε ''αριες''???
Εγω θελω μορφομενες με φλωκια στα γυαλια και χυσοκολημενες σελιδες στο αστικο δικαιο!εσεις εχετε πιο πολλες
Με τον σταμούλη είπαμε να πάρουμε από κοινού ένα ταξί και θα γαμάμε εντός και εκτός αυτούΤύπε οι αμόρφωτοι γαμάνε περισσότερο, τα 'χει πει κι ο λάκης άλλωστε για τους ξαπλωστράδες στη μύκονο
εγω με γεωπόνο δεν εχω παει
Με τον σταμούλη είπαμε να πάρουμε από κοινού ένα ταξί και θα γαμάμε εντός και εκτός αυτού
Καλέ είστε καλώς εσείς,πως δεν σας είχα εκτιμήσει τόσο καιρό.Δεν θα θεώρησε το "έδαφος" σας γόνιμο, φαίνεται.
Άντρες είναι και οι ταξιτζήδες...Όντως οι ταξιτζήδες γαμάνε αβερτα
...στα λόγια
Πότε θα μάθεις ορθογραφία ρε σταμούλη;Το θεμα δεν ειναι ποσες γαμας ρε μαγκες,το θεμα ειναι ποιες γαμας.Και ποσες απο αυτες καθοντε[size=15pt]αι[/size] να τις ξαναγαμησεις...
Τις πασιονάριες τύπε!Εμεις ρε παιδια που δεν ειμαστε μορφομενα παλικαρια δηλαδη δεν εχουμε ελπιζα να γαμησουμε τιποτα που να τελειωνει σε ''αριες''???
Εχω συνηθησει στο office που τα διορθωνει μονο του.Επισης βαριεμαι να βαζω τονους παιζει και αυτο το ρολο του.Μη με ξαναπειτε ''σταμουλη'' ρε τι να κανω να σας δειξω το αφμ μου???Πότε θα μάθεις ορθογραφία ρε σταμούλη;