Επισκέπτης
όχι μη!!!!τοτε θα πάψω να σου σπάω τα νεύρα
όχι μη!!!!τοτε θα πάψω να σου σπάω τα νεύρα
Στειλτονα στο αλλο thread μαζι με τον μικρο.Για τιμωρια.ο αντμιν δεν ασχολειται μαζι μου . εσυ πάλι όλη την ωρα
[size=20pt]Παπαζόλ[/size],από τους στυλοβάτες αλκοολικούς του site.
[size=40pt]Πώς τολμάς να μην με ξέρεις;;;[/size]
Έχω καθίσει στον πάγκο τα τελευταία 4 χρόνια και ανακτώ δυνάμεις.περνάς κανά μάθημα τύπε; Ιούνης μπήκε
σωστα. λοιπον οποιος τον εχει μικρο να φυγειΣτειλτονα στο αλλο thread μαζι με τον μικρο.Για τιμωρια.
Έχω καθίσει στον πάγκο τα τελευταία 4 χρόνια και ανακτώ δυνάμεις.
Τί εννοείς ''μικρό'';σωστα. λοιπον οποιος τον εχει μικρο να φυγει
Όταν είσαι στον πάγκο δεν σε πιάνει.τύπε μήπως σε πιάσει ο νόμος για τους αιώνιους φοιτητές;
τοτε θα πάψω να σου σπάω τα νεύρα
Αβραμακο παρε την παρεα σου και πηγαινε στου ψυρρη να περασεις ομορφα ...
Ειναι πολυ ωραια η αποκρια οταν υπαρχει και αναλογη παρεα ....
Χαβαλε και πλακα......
Να ξεφευγουμε απο την ρουτινα της καθημερινοτητας που μας πνιγει καθε μερα κι απο λιγο....
Μην τα ισοπεδωνεις ολα..... ;)
Υπάρχει η προοπτική να γίνει Κασσιδιάρης! Που το πας αυτό;Ποιες προοπτικες μπορει να βλεπει μια γκομενα στον ανεργο φοιτιτη γεωπονικης που δουλευει σε ντιλιβερι
Ο Κασιδιαρης ομως οπως φενετε εχει γαμησει τα καλυτερα μουνια! Τοσο μυαλο ειχαν βεβαια οι γκομενες αυτες που μονο και μονο που ηταν ''ματσο'' και επεικερος στην δημοσιοτητα εκατσαν και τις πιδηξε..Υπάρχει η προοπτική να γίνει Κασσιδιάρης! Που το πας αυτό;
Δεν ξέρω αν δουλευε ντελιβερι ο συγκεκριμένος.
Ο Κασιδιάρης βγάζει κάτι το βρουτάλ και γω καθόμουν να με πηδήξειΟ Κασιδιαρης ομως οπως φενετε εχει γαμησει τα καλυτερα μουνια! Τοσο μυαλο ειχαν βεβαια οι γκομενες αυτες που μονο και μονο που ηταν ''ματσο'' και επεικερος στην δημοσιοτητα εκατσαν και τις πιδηξε..
Γαμουσε αλλα οχι τοπ μοντελ,αθλητριες και επιχειρηματιες.Αυτες αν δεν τον ηξερε ουτε η μανα του δε θα γυρναγαν ποτε να τον κοιταξουν.Εχεις δει πολλες διασημες να πηδιουντε πουθεναδες?Ο Κασιδιάρης βγάζει κάτι το βρουτάλ και γω καθόμουν να με πηδήξει
Λες παλιά να μην γαμούσε δηλαδή;
Epic post τυπε..απλα epic...υποβαλω τα σεβη μουΟ Κασιδιάρης βγάζει κάτι το βρουτάλ και γω καθόμουν να με πηδήξει
Bεβαίως.Γαμουσε αλλα οχι τοπ μοντελ,αθλητριες και επιχειρηματιες.Αυτες αν δεν τον ηξερε ουτε η μανα του δε θα γυρναγαν ποτε να τον κοιταξουν.Εχεις δει πολλες διασημες να πηδιουντε πουθεναδες?
λες ο Κας να την ειχε φερμαρει οταν ηρθε Ελλαδα η γρετζω ???Bεβαίως.
Δες την Μαντόνα π.χ. που αλλάζει τα 20-25χρόνα μοντελά με την σειρά και είναι 50ρα.
Ο Κάσι μόνο Ελληνίδες ,είναι εθνικόφρων.λες ο Κας να την ειχε φερμαρει οταν ηρθε Ελλαδα η γρετζω ???
Αλλαζει ΜΟΝΤΕΛΑ οχι πουθεναδες.Εχεια διαφορα.Για να τους γνωριζει σε ιδιους κυκλους θα γυρνανε.Ο κασιδιαρης ο μηδεν που θα γνωριζε τετεια μουνια και σιγα μη καθονταν να τον κοιταξουν.Απο μπρουταλ τυπους τιγκα η αθηνα γιατι να καθονταν σε αυτον?Bεβαίως.
Δες την Μαντόνα π.χ. που αλλάζει τα 20-25χρόνα μοντελά με την σειρά και είναι 50ρα.