Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.609
- Πόντοι
- 12.756
Ρε μαλακα σκασε πια, διαρκης καταναλωση bites ανευ λογου.
ειναι στις γονιμες μερες του
Ρε μαλακα σκασε πια, διαρκης καταναλωση bites ανευ λογου.
Κοίτα να δεις φαντασιώσεις που έχετε οι πούστηδες... :o :o :oθα σου ανοιξω το κωλο σαν μπουγατσα κρεμα και θα στον γεμισω με την αχνη ζαχαρη μου
Να μία:Μαγκες μην τσακωνεστε.υπαρχουν πορνες για ολα τα βαλαντια
ειναι στις γονιμες μερες του
Ενταξει, πες μας τωρα οτι σε χαλασε που εχεις το διασημοτερο θρεντ των ημερων.
Εσύ χύνεις κόκα.θα σου ανοιξω το κωλο σαν μπουγατσα κρεμα και θα στον γεμισω με την αχνη ζαχαρη μου
Ψάχνεις να καταλάβεις τί γίνεται στο μυαλό ενός πούστη;Εσύ χύνεις κόκα.
Ψάχνεις να καταλάβεις τί γίνεται στο μυαλό ενός πούστη;
Αν ήθελα θα σου έπαιρνα συνέντευξη.Ψάχνεις να καταλάβεις τί γίνεται στο μυαλό ενός πούστη;
Μη χυνετε την κοκα.Ειναι ακριβη.Εσύ χύνεις κόκα.
Αν ήθελα θα σου έπαιρνα συνέντευξη.
Κοίτα συλλογή που έχει η πουστάρα...ελα παπαζολακο , μπανανα
εγω κανω μονο σοβαρα θρεντ οπως το "μου αρεσει να γλείφω πουτσες ειναι κακο" κτλΧμ let me think. Μπαίνεις στο bou πιωμένη ανοίγεις ένα ηλίθιο thread γράφεις κάτι ανάλογο ότι σου συνέβη με ένα μαλάκα ας πούμε και από κάτω επί 90 σελίδες κάνουν quote το πρώτο πόστ και ρωτάνε το ίδιο και το ίδιο πράμα ή θα λένε είσαι μαλάκας δεν την γάμησες (αυτό που συμβαίνει στην περίπτωση μου δηλαδή, αυτό που γράφουν) χωρίς να έχουν διαβάσει τι παίζει (όχι ότι θα έπρεπε αλλά λέμε τώρα) ή που θα γράφουν άσχετα δικά τους για το όλο θέμα, πράματα που στην ουσία έχουν χιλιοειπωθεί και σε ξαναρωτάω είναι ή δεν είναι χαζό.
Υ.γ το να γράφεις αυτό: "Και μετα αναρωτιέσαι γιατι η γκόμενα δεν ασχολήθηκε". Κατά κάποιο τρόπο επιβεβαιώνει τον τίτλο του thread παρότι παραδέχομαι ότι είναι εσφαλμένος chears.
Κοίτα συλλογή που έχει η πουστάρα...
Εσύ την έβαλεςτετοια βαζεις και εχεις τρελανει τον μεμο
και απο νωντοτυπος εγινε πουστροπαιδο και αυτος
Εσύ την έβαλες
εγω κανω μονο σοβαρα θρεντ οπως το "μου αρεσει να γλείφω πουτσες ειναι κακο" κτλ
Υ.Γ τα κατα κάποιον τρόπο να τα βάλεις εκει που ξες λένε στο χωριο μου..
Και "τι θα ντυθειτε τις αποκριες"εγω κανω μονο σοβαρα θρεντ οπως το "μου αρεσει να γλείφω πουτσες ειναι κακο" κτλ
Μόνος σου καρφώθηκες άστο δεν το σώζειςσε τσούζει η κωλαρα σου που βγαλαμε τα μυστικα σου στην φορα
Αυτό δεν το δα,έχεις link?Και "τι θα ντυθειτε τις αποκριες"