Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μαγκες μην τσακωνεστε.υπαρχουν πορνες για ολα τα βαλαντια

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ενταξει, πες μας τωρα οτι σε χαλασε που εχεις το διασημοτερο θρεντ των ημερων.

Μπα απλά όπως είπε ο άλλος ότι το παίζω άντρας πίσω από μια οθόνη έτσι και αυτοί με κρίνουν πίσω από μια οθόνη.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.609
Πόντοι
12.756
Ψάχνεις να καταλάβεις τί γίνεται στο μυαλό ενός πούστη; :think:

ελα παπαζολακο , μπανανα

cheap-Man-Sexy-Suit-half-See-through-milk-fiber-underwear-body-wear-Sale-E441-Blue-Wholesale.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Χμ let me think. Μπαίνεις στο bou πιωμένη ανοίγεις ένα ηλίθιο thread γράφεις κάτι ανάλογο ότι σου συνέβη με ένα μαλάκα ας πούμε και από κάτω επί 90 σελίδες κάνουν quote το πρώτο πόστ και ρωτάνε το ίδιο και το ίδιο πράμα ή θα λένε είσαι μαλάκας δεν την γάμησες (αυτό που συμβαίνει στην περίπτωση μου δηλαδή, αυτό που γράφουν) χωρίς να έχουν διαβάσει τι παίζει (όχι ότι θα έπρεπε αλλά λέμε τώρα) ή που θα γράφουν άσχετα δικά τους για το όλο θέμα, πράματα που στην ουσία έχουν χιλιοειπωθεί και σε ξαναρωτάω είναι ή δεν είναι χαζό.

Υ.γ το να γράφεις αυτό: "Και μετα αναρωτιέσαι γιατι η γκόμενα δεν ασχολήθηκε". Κατά κάποιο τρόπο επιβεβαιώνει τον τίτλο του thread παρότι παραδέχομαι ότι είναι εσφαλμένος chears.
εγω κανω μονο σοβαρα θρεντ οπως το "μου αρεσει να γλείφω πουτσες ειναι κακο" κτλ  

Υ.Γ τα κατα κάποιον τρόπο να τα βάλεις εκει που ξες λένε στο χωριο μου..   :grin:

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
εγω κανω μονο σοβαρα θρεντ οπως το "μου αρεσει να γλείφω πουτσες ειναι κακο" κτλ  

Υ.Γ τα κατα κάποιον τρόπο να τα βάλεις εκει που ξες λένε στο χωριο μου..   :grin:

Ωραία μαζί σου. Καλά κάνεις. Γιατί πρέπει να σε κατακρίνει κάποιος για ότι thread κάνεις; Έστω κιαν το thread ήταν χαζό. Ειδικά από την στιγμή που δεν έχει διαβάσει καν τι έχεις γράψει.

Y.γ στο Υ.γ σου ήταν χτύπημα κάτω από την μέση αυτό και το ξέρεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom