Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σιγα μην σε ακουμπησω βρε βρωμιαρη , βιντεο θα τραβαω εγω και θα το ανεβασω εδω να σε χαρουν τα μελη , τιμημενη θα βγεις αμεσως  :2on1: :2on1: :2on1:
Α θα βάλεις άλλον και εσύ θα βλέπεις και θα την παίζεις; :boobies:

Δηλαδή ούτε να γαμήσεις δεν μπορείς ε; :2funny: :2funny:

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Μικρε δεν σε εβρισα και ουτε θα το κανω.Απλα σκεφτηκα οτι αφου ο αλλος δεν μπορει να σταματησει την μαλακια,ας βρει μια γκομενα να την γαμαει και ασ φαει καψουρα οπως εσυ.Και αφου εσυ την γαμησες την δικια σου και εφυγε,ας αρχισεις την μαλακια χωρις ομως να φθασεις στο σημειο του αλλου.

Υ.Γ Και οσο για τα σχολια σου χαλαρωσε.Μην γινεσαι αντρας πισω απο ενα pc.Υπαρχουν και αλλοι τροποι για να επιβεβαιωθεις.Ρωτα και την φιλη σου κατι θα κερδισεις.

Το σκέφτηκα με το έγραψα σαφώς έχει μεγάλη απόσταση. Έπρεπε να καταλάβω εγώ τι εννοείς; Στο ένα thread μπαίνει ο ένας πιωμένος και γράφει τις μαλακίες του (εγώ) και στο άλλο ο τύπος πιστεύει ότι θα κάψει τα εγκεφαλικά του κύτταρα ή θα τυφλωθεί επειδή έχει κάνει το πουλί του λάστιχο.

Υ.γ δεν το παιξα άντρας lol.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ναι προφανώς. Γιατί όταν επί 90 σελίδες πρέπει να εξηγώ στον κάθε μαλάκα που ρωτάει τι παίχτηκε είναι χαζό. Καλώς η κακώς έγινε αυτό το thread κτλ κτλ. Το να μπαίνει ο άλλος να διαβάζει το πρώτο ποστ και να γράφει τις πίπες του είναι χαζό. Ακόμα και pm μου στέλνουν wtf?  :idiot:

Ε βεβαια οι αλλοι που ασχολουνται μαζι σου ειναι χαζοι. Και μετα αναρωτιέσαι γιατι η γκόμενα δεν ασχολήθηκε.

Υ.Γ αν ξαναβρισεις τον αργκαχαλ θα δεχθεις ραντευου θανάτου απο την επιλεκτη ομαδα του μπου και θα παρεις τον πουλο :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Α θα βάλεις άλλον και εσύ θα βλέπεις και θα την παίζεις; :boobies:

Δηλαδή ούτε να γαμήσεις δεν μπορείς ε; :2funny: :2funny:

η αληθεια ειναι οτι θα δυσκολευτω να βρω Πακιστανο που θα πεσει τοσο χαμηλα για να σε γαμησει , θα μου στοιχίσει μια περιουσια ..

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Τεσπα καθε ΣΚ υπαρχουν 10 ατομα τουλάχιστον  που βγαινουν ραντεβου και τελικα μενουν μπουκαλα και αλλοι 1000 που τους ζηλευουν γιατι τουλαχιστον αυτοι περασαν την νυχτα με μια κοπελα και οχι με την μπακουροπαρεα να κανουν τα ιδια και τα ίδια .

Τεσπα κακως ανοιχθηκε το θεμα , θα μπορουσε να ηταν ενα απλο ποστ  στις "ελειηνιδες" και ακομα χειροτερα συνεχιζεται ενα εντελως derailed thread

images

Αυτό ακριβώς προσπαθώ να πω τόση ώρα.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ε βεβαια οι αλλοι που ασχολουνται μαζι σου ειναι χαζοι. Και μετα αναρωτιέσαι γιατι η γκόμενα δεν ασχολήθηκε.

Υ.Γ αν ξαναβρισεις τον αργκαχαλ θα δεχθεις ραντευου θανάτου απο την επιλεκτη ομαδα του μπου και θα παρεις τον πουλο :birdman:
Θελω την αποψη σου αν τα 2 thread πρεπει να γινουν ενα.Τι λες δεν θα κερδισουν και οι 2?

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6

Χμ let me think. Μπαίνεις στο bou πιωμένη ανοίγεις ένα ηλίθιο thread γράφεις κάτι ανάλογο ότι σου συνέβη με ένα μαλάκα ας πούμε και από κάτω επί 90 σελίδες κάνουν quote το πρώτο πόστ και ρωτάνε το ίδιο και το ίδιο πράμα ή θα λένε είσαι μαλάκας δεν την γάμησες (αυτό που συμβαίνει στην περίπτωση μου δηλαδή, αυτό που γράφουν) χωρίς να έχουν διαβάσει τι παίζει (όχι ότι θα έπρεπε αλλά λέμε τώρα) ή που θα γράφουν άσχετα δικά τους για το όλο θέμα, πράματα που στην ουσία έχουν χιλιοειπωθεί και σε ξαναρωτάω είναι ή δεν είναι χαζό.

Υ.γ το να γράφεις αυτό: "Και μετα αναρωτιέσαι γιατι η γκόμενα δεν ασχολήθηκε". Κατά κάποιο τρόπο επιβεβαιώνει τον τίτλο του thread παρότι παραδέχομαι ότι είναι εσφαλμένος chears.

Επισκέπτης
Πουστρίγγο νιπλ εσύ είσαι πουτάνα στην ψυχή ή μόνο στον κώλο; :boobies: :boobies: :boobies:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Χμ let me think. Μπαίνεις στο bou πιωμένη ανοίγεις ένα ηλίθιο thread γράφεις κάτι ανάλογο ότι σου συνέβη με ένα μαλάκα ας πούμε και από κάτω επί 90 σελίδες κάνουν quote το πρώτο πόστ και ρωτάνε το ίδιο και το ίδιο πράμα ή θα λένε είσαι μαλάκας δεν την γάμησες (αυτό που συμβαίνει στην περίπτωση μου δηλαδή, αυτό που γράφουν) χωρίς να έχουν διαβάσει τι παίζει (όχι ότι θα έπρεπε αλλά λέμε τώρα) ή που θα γράφουν άσχετα δικά τους για το όλο θέμα, πράματα που στην ουσία έχουν χιλιοειπωθεί και σε ξαναρωτάω είναι ή δεν είναι χαζό.

Υ.γ το να γράφεις αυτό: "Και μετα αναρωτιέσαι γιατι η γκόμενα δεν ασχολήθηκε". Κατά κάποιο τρόπο επιβεβαιώνει τον τίτλο του thread παρότι παραδέχομαι ότι είναι εσφαλμένος chears.
Ενταξει, πες μας τωρα οτι σε χαλασε που εχεις το διασημοτερο θρεντ των ημερων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom