Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τι στορι θες,,,,,ηταν με το θεμα που ανοιξε ο αλλος ο μαλακοπιτουρας ο λακης σχετικα με τα τσιμπουκοχειλα της wild rose....
ειχατε μαζευτει ολες οι νυχτεριδες και προσπαθουσατε να μας πεισετε οτι στον εξω κοσμο σας την πεφτουν και νορμαλ ατομα περα απο πρεζακια φυματικους της ομονοιας.....(βεβαια τωρα που το σκεφτομαι,πεισατε τον αλεξ... :grin: :grin: :grin: )

ε και τι θες. Να κομματιασουμε την φημη μας στο μπου; δεν εισαι καλα μου φαινεται :tits2:

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
το παλικαράκι αφου το έπαιξε μάγκας και άνετος με όποια γκόμενα πηδούσε έφαγε, όπως καταλαβα, σκάλωμα με την εν λόγω. Η τύπισσα είναι κουλ ομως ετσι ο νεος με την πρωτη δυσκολιουλα της πλάκας φρίκαρε και νομιζε οτι ζουσε τον ερωτα της ζωης του που τον εγκατέλειψε. Μιλαμε για νηπαγωγείο φάση που δείχνει και την ανωριμότητα που επικρατει. Δεν φτάνουν ομως ολα αυτα αλλα την καψουρα του έσπευσε να την χαρακτηρισει πουτάνα. κελεπούρι ο νεος.

Ώπα Σίγκμουντ ηρέμησε.

Δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς. Τον πηρε τηλ αυτος της εκανε κανα κλαψομουνικο παράπονο και τον ρωτησε αυτη αν ξενερωσε; κάτι που θεωρω φυσιολογικο; η μονη της τον πηρε και τον ρωτουσε αν ξενερωσε. Εγω ετσι οπως τον βλεπω τον τυπο μας μαλλον το πρωτο εγινε και της εκανε γκρινιες.. απο αυτες τις ελλεηνιδικες ξερεις..

Αυτή πήρε τηλ, αυτή είπε sorry, αυτή με ρώτησε αν ξενέρωσα. Ίσως θα ήταν καλύτερο να συνεχίσετε να μιλάτε για τον κύβο. Η απλά να μην απαντάω και εγώ κάθε φορά που κάνετε μια ερώτηση που την έχω απαντήσει ήδη γύρω στις 350 φορές.

Επισκέπτης
Ώπα Σίγκμουντ ηρέμησε.

διορθώνω, Βίκυ:

URL]]

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.339
Πόντοι
5.006
ε και τι θες. Να κομματιασουμε την φημη μας στο μπου; δεν εισαι καλα μου φαινεται :tits2:
ποια φημη σας........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ανοιξε μωρη καμπια ενα θεμα να ζητας βοηθεια και εμεις θα προθυμοποιηθουμε...θα σου στειλουμε κανα ευρω να παρεις καινουριο δονητη ή θα πληρωσουμε κανα πακιστανο που εχει να κανει ερωτα 15 χρονια (απο τοτε που πηδηξε για πρωτη φορα μια κατσικα) να ερθει να στον φορμαρει...
ξερουμε σε τι απελπιστικη κατασταση εχετε φτασει ολες οι σαυρες του σαιτ απο την αγαμια..μην μας τσαμπουνατε μαλακιες με τη φημη σας....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
[/quote

α δεν ξερω. Εγω παιχνιδιζω με ολους. ειμαι παχνιδιαρα, ειναι στην φυση μου και βεβαια στο τελος με φτυνουν ολοι. θα κανω καποτε ενα θρεντ γιαυτο
[/quote]

Κι αλλο θρεντ???? Ελεοs ......... :grin: :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.339
Πόντοι
5.006
Ώπα Σίγκμουντ ηρέμησε.

Αυτή πήρε τηλ, αυτή είπε sorry, αυτή με ρώτησε αν ξενέρωσα. Ίσως θα ήταν καλύτερο να συνεχίσετε να μιλάτε για τον κύβο. Η απλά να μην απαντάω και εγώ κάθε φορά που κάνετε μια ερώτηση που την έχω απαντήσει ήδη γύρω στις 350 φορές.
τυπε μην αρπαζεσαι...το μπου.κομ ειναι σκληρο καμμια φορα,αλλα μονο ετσι διαπλαθει προσωπικοτητες και στελνει κοντρολαρισμενα ατομα στην κοινωνια...
:grin: :grin: :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ώπα Σίγκμουντ ηρέμησε.

Τυπε τι σιγκμουντ. Εσυ τα λες . Τι πουτανια σου εκανε ; Και πηδήχτηκε μαζί σου και επικοινωνεί  και δεν σου φορτώθηκε. Εγω σε βρισκω ανωριμο και χωρις εμπειριες ζωης. Αλλιως δεν θα ελεγες το κοριτσακι πουτανα    στην ψυχη λες και σου κανε κανα κακο

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
τυπε μην αρπαζεσαι...το μπου.κομ ειναι σκληρο καμμια φορα,αλλα μονο ετσι διαπλαθει προσωπικοτητες και στελνει κοντρολαρισμενα ατομα στην κοινωνια...

Έχω νεύρα τύπε αυτές οι γαμημένες καρέκλες της sato ξέρεις που μετά από λίγο καιρό κατεβαίνουν από μόνες τους και βρίσκεσαι να κάθεσαι σε ύψος πατώματος. Μου χει σπάσει τα νεύρα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ποια φημη σας........... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ανοιξε μωρη καμπια ενα θεμα να ζητας βοηθεια και εμεις θα προθυμοποιηθουμε...θα σου στειλουμε κανα ευρω να παρεις καινουριο δονητη ή θα πληρωσουμε κανα πακιστανο που εχει να κανει ερωτα 15 χρονια (απο τοτε που πηδηξε για πρωτη φορα μια κατσικα) να ερθει να στον φορμαρει...
ξερουμε σε τι απελπιστικη κατασταση εχετε φτασει ολες οι σαυρες του σαιτ απο την αγαμια..μην μας τσαμπουνατε μαλακιες με τη φημη σας....
 εμεις δεν εχουμε ρε φιλαρακι ζωη. Εδω περιμενουμε να φανουμε. παρτο αποφαση και μην μας χαλας το ιματζ :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Φαεινό παράδειγμα το Λιλας

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Τυπε τι σιγκμουντ. Εσυ τα λες . Τι πουτανια σου εκανε ; Και πηδήχτηκε μαζί σου και επικοινωνεί  και δεν σου φορτώθηκε. Εγω σε βρισκω ανωριμο και χωρις εμπειριες ζωης. Αλλιως δεν θα ελεγες το κοριτσακι πουτανα    στην ψυχη λες και σου κανε κανα κακο

Είναι τρόπος του λέγειν. Όπως το ότι σας λέμε όλες πουτάνες. Δεν έχει να κάνει.

Επισκέπτης
Έχω νεύρα τύπε αυτές οι γαμημένες καρέκλες της sato ξέρεις που μετά από λίγο καιρό κατεβαίνουν από μόνες τους και βρίσκεσαι να κάθεσαι σε ύψος πατώματος. Μου χει σπάσει τα νεύρα.

τύπε το μπου είναι ακόμη πιο απολαυστικό, μπρούμυτα στο χαλί μπροστά στο tablet...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom