Επισκέπτης
πάντως ο τίτλος "πουτάνες στην ψυχή" τράβηξε πολύ μουνί στο θρεντ...
το θέμα πρέπει να πάει στο "ΤΙ ΤΡΈΧΕΙ ΜΕ ΤΙς ΕΛΛΕΗΝΊΔΕΣ"
Η μία δεν ξέρει τι είναι το κυβικό μέτρο, η άλλη στήνει τον άλλον και τον ρωτάει την επόμενη μέρα πως αισθάνθηκε, κ.ο.κ.
πάντως ο τίτλος "πουτάνες στην ψυχή" τράβηξε πολύ μουνί στο θρεντ...
το παλικαράκι αφου το έπαιξε μάγκας και άνετος με όποια γκόμενα πηδούσε έφαγε, όπως καταλαβα, σκάλωμα με την εν λόγω. Η τύπισσα είναι κουλ ομως ετσι ο νεος με την πρωτη δυσκολιουλα της πλάκας φρίκαρε και νομιζε οτι ζουσε τον ερωτα της ζωης του που τον εγκατέλειψε. Μιλαμε για νηπαγωγείο φάση που δείχνει και την ανωριμότητα που επικρατει. Δεν φτάνουν ομως ολα αυτα αλλα την καψουρα του έσπευσε να την χαρακτηρισει πουτάνα. κελεπούρι ο νεος.
Σεβάσου λίγο παιδι μου, σεβάσου!!
το παλικαράκι αφου το έπαιξε μάγκας και άνετος με όποια γκόμενα πηδούσε έφαγε, όπως καταλαβα, σκάλωμα με την εν λόγω. Η τύπισσα είναι κουλ ομως ετσι ο νεος με την πρωτη δυσκολιουλα της πλάκας φρίκαρε και νομιζε οτι ζουσε τον ερωτα της ζωης του που τον εγκατέλειψε. Μιλαμε για νηπαγωγείο φάση που δείχνει και την ανωριμότητα που επικρατει. Δεν φτάνουν ομως ολα αυτα αλλα την καψουρα του έσπευσε να την χαρακτηρισει πουτάνα. κελεπούρι ο νεος.
παντως η συσπειρωση που ειχαν ολες οι νυχτεριδες του σαιτ για να υπερασπιστουν την αλλη την γαλερα ονοματι αγριολουλουδο, παραμενει αξεπεραστη....
τι να σεβαστώ το κέρατο μου; Οι άνθρωποι ειναι άσχετοι στο θέμα "μουνι", ενω στο θεμα κυβικα ολοι γνωστες
ε βεβαια και το κανει επιτηδες...αφου βρηκε τον μαλακοκαυλη....Έχεις εν μέρει δίκιο. Αλλά πολύ άκυρη κι αυτή που του έστειλε μετά από 1-2 μέρες αν ξενέρωσε. Βασικά επίτηδες το κάνει το καριολάκι είμαι σίγουρος
Έχεις εν μέρει δίκιο. Αλλά πολύ άκυρη κι αυτή που του έστειλε μετά από 1-2 μέρες αν ξενέρωσε. Βασικά επίτηδες το κάνει το καριολάκι είμαι σίγουρος
ε βεβαια και το κανει επιτηδες...αφου βρηκε τον μαλακοκαυλη....
τετοιες πατσαβουρες θελουνπισσα και πουπουλαβρεγμένη σανίδα....
άσχετα με το πάθημα του φίλου,
αυτό που πρέπει να μείνουμε είναι το γεγονός ότι αρέσκεστε να παιχνιδίζεται με άτομα που δείχνουν ενδιαφέρον για σας, χωρίς απολύτως κανέναν λόγο, παρά μόνο ενδόμυχα ναρκισιστικά σας ένστικτα.
Τουλάχιστον εμείς όταν παίζουμε με κάποια που δε γουστάρουμε πραγματικά, το κάνουμε για γαμήσι και μόνο.
erinal μια διορθωση για κάποτε που είχα αναφερει εδώ μέσα οτι είχαμε μιλήσει μέσω msn περι το 2009-2010. Μάλλον τη velvy εννοούσα, μπερδευτηκα.
τι στορι θες,,,,,ηταν με το θεμα που ανοιξε ο αλλος ο μαλακοπιτουρας ο λακης σχετικα με τα τσιμπουκοχειλα της wild rose....το χω ξεχάσει αυτο; για πες στορυ
Δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς. Τον πηρε τηλ αυτος της εκανε κανα κλαψομουνικο παράπονο και τον ρωτησε αυτη αν ξενερωσε; κάτι που θεωρω φυσιολογικο; η μονη της τον πηρε και τον ρωτουσε αν ξενερωσε. Εγω ετσι οπως τον βλεπω τον τυπο μας μαλλον το πρωτο εγινε και της εκανε γκρινιες.. απο αυτες τις ελλεηνιδικες ξερεις..
άσχετα με το πάθημα του φίλου,
αυτό που πρέπει να μείνουμε είναι το γεγονός ότι αρέσκεστε να παιχνιδίζεται με άτομα που δείχνουν ενδιαφέρον για σας, χωρίς απολύτως κανέναν λόγο, παρά μόνο ενδόμυχα ναρκισιστικά σας ένστικτα.
Τουλάχιστον εμείς όταν παίζουμε με κάποια που δε γουστάρουμε πραγματικά, το κάνουμε για γαμήσι και μόνο.
[/quote
α δεν ξερω. Εγω παιχνιδιζω με ολους. ειμαι παχνιδιαρα, ειναι στην φυση μου και βεβαια στο τελος με φτυνουν ολοι. θα κανω καποτε ενα θρεντ γιαυτο αλλα θα εχω πιει
κριμα και πιστεψα οτι ειχαμε κάνει αχαλινωτο σεξ. οχι τιποτα αλλο να το εριχνα στην μαπα ολων αυτων που με λενε αγαμητη