χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.621
- Πόντοι
- 606
αυτα τα μαθαίναμε στην τρίτη δημοτικουΜπράβο μανάρι
αυτα τα μαθαίναμε στην τρίτη δημοτικουΜπράβο μανάρι
Υπερτερούν στη ευθύτητα κατινούλα!Ετσι ειμαστε οι γυναικες.Εσυ βεβαια που να το ξερεις ?Με τρανς νταλαβεριζεσαι.
Το έχω ηδη αναγνωρισει στο Μεμάκι μου και αυτό αρκεί.Οι υπόλοιποι δεν με ενδιαφέρετε.Τουλάχιστον ξεκινα από τα βασικά: όταν επανέλθεις να αναγωνρίσεις ότι έσφαλες.
Δούλεψέ το λίγο θα έχουμε να λέμε ότι βελτιώσαμε κατα ένα "κλικ" έναν άνθρωπο.
Το έχω ηδη αναγνωρισει στο Μεμάκι μου και αυτό αρκεί.Οι υπόλοιποι δεν με ενδιαφέρετε.
Oύτε ο Βάτραχος?Το έχω ηδη αναγνωρισει στο Μεμάκι μου και αυτό αρκεί.Οι υπόλοιποι δεν με ενδιαφέρετε.
αστα τυπε.....ολες πουτανες ειναιOύτε ο Βάτραχος?
εκτος απο τις γειτονισσες μαςδεν σε ενδιαφερουμε????
εεεεε ολες ειναι πουτανες λοιπον
Oύτε ο Βάτραχος?
πας για διάβασμα μαθηματικών;;;
γρήγορα στο ίδρυμα
δεν το γαμησαμε το θεμα,απλα το επλουτισαμε και με εγκυκλοπαιδικες γνωσεις,και μαλιστα δωρεαν....γι αυτο το μπου.κομ ειναι μαγικο....Ενταξει σε ολους εχει τυχει να σκαλωσει το μυαλό μας με κατι απλό, no worries. Κατα τα αλλα το γαμησαμε το θεμα του ανθρωπου
Ενταξει σε ολους εχει τυχει να σκαλωσει το μυαλό μας με κατι απλό, no worries. Κατα τα αλλα το γαμησαμε το θεμα του ανθρωπου
ειναι πολυ σημαντικο θεμαΕνταξει σε ολους εχει τυχει να σκαλωσει το μυαλό μας με κατι απλό, no worries. Κατα τα αλλα το γαμησαμε το θεμα του ανθρωπου
ειναι πολυ σημαντικο θεμα
καλως την ταβερνιαρισσα...ειναι πολυ σημαντικο θεμα
ειναι πολυ σημαντικο θεμα
Ενταξει σε ολους εχει τυχει να σκαλωσει το μυαλό μας με κατι απλό, no worries. Κατα τα αλλα το γαμησαμε το θεμα του ανθρωπου