Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ρε αφου τα λέει τοσο σωστα η Ερι! Τις ιδιες σκεψεις ειχα κι εγω αλλα συγκαρατηθηκα για να'μαι ευγενικη. :rolleyes:
raopau ειμαι επαγγελματίας fan της Ερι, ναι  :grin:

Επισκέπτης
Δλδ  ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα?????

όχι, διότι μέσα από το κέρδος που σου αποδίδουν, έχουν αποκομίσει και αυτές όφελος

Ακριβώς όπως η Τράπεζα που δίνει τόκο στον καταθέτη, έχει βγάλει ήδη και αυτή το κέρδος της  ;)

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε αφου τα λέει τοσο σωστα η Ερι! Τις ιδιες σκεψεις ειχα κι εγω αλλα συγκαρατηθηκα για να'μαι ευγενικη. :rolleyes:

Φαίνεσαι κοπέλα με ήθος παρότι έχεις το όνομα μιας πρώην (που δεν έκανε και πίπες) ;)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.340
Πόντοι
5.006
α, της συνομωταξιας των ερπετων και εσυ δηλαδη....μαλιστα...πηξαμε στις γαλερες παλι...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.481
Πόντοι
2.356
Οικονομικά έχει δίκιο ο ICE  αλλά πλέον σπάνια θα βρεις κοπέλα που να τα αξίζει ειδικά αν έχει γεννηθεί μεταξύ 75 - 90

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν νομίζω να αναζητούν οι κοπέλες του σαιτ αυτό που αναφέρεις. Απλώς οι περισσότερες  κοπέλες στα φόρουμ έχουν τη λογική εξυπναδίστικου τρολ και μπαίνουν στα φόρουμ από ψυχωτισμό για να πουν την εξυπνάδα  τους και όχι να κουβεντιάσουν. Πάλι με ελάχιστες εξαιρέσεις.

ενω εσυ απεχεις απο αυτο που περιγραφεις. εχεις μπει εδω και ποσα ποστ να πεις μια κοτσανα ασχετη με το θρεντ σχετικα με το γνωστο θεματακι που εχετε μερικοι εδω μεσα αν σας βγει ακριβα η γκομενα η η πουτανα (πουλα μας τρελα μετα για ψυχωτισμους) και μετα μιλας για κουβεντα.
Εσυ. Ο ανθρωπος που αντιμετωπιζεις την γυναικα και την σχεση μαζι της ως χρημα και μονο . Και κατα τα λοιπα σε ενοχλει η γυναικα που θα σε αντιμετωπισει με την ιδια αηδιαστικη αναγωγη. Αι γαμησου και συ. τρολακι :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
το 72 ειναι καλη χρονια...
ολες οι αλλες ειναι πουτανες

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.481
Πόντοι
2.356
ενω εσυ απεχεις απο αυτο που περιγραφεις. εχεις μπει εδω και ποσα ποστ να πεις μια κοτσανα ασχετη με το θρεντ σχετικα με το γνωστο θεματακι που εχετε μερικοι εδω μεσα αν σας βγει ακριβα η γκομενα η η πουτανα (πουλα μας τρελα μετα για ψυχωτισμους) και μετα μιλας για κουβεντα.
Εσυ. Ο ανθρωπος που αντιμετωπιζεις την γυναικα και την σχεση μαζι της ως χρημα και μονο . Και κατα τα λοιπα σε ενοχλει η γυναικα που θα σε αντιμετωπισει με την ιδια αηδιαστικη αναγωγη. Αι γαμησου και συ. τρολακι :grin:

ΑΚΟΥΣΕ ΕΡΙΝΑΛΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
κολλήστε και κεράστε 10 γκόμενες από 3 ποτά (15 ευρώ η καθεμιά το πολύ) και με αυτά τα 150 ευρώ, η 1-2 που θα σας κάτσουν, θα σας χορτάσουν "τόκο"

150Ε = 5 επισκέψεις στα χαμετυπεία τύπε   :rockon: :rockon:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.481
Πόντοι
2.356

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.481
Πόντοι
2.356
Όταν κανείς δεν έχει επιχειρήματα απλως βρίζει, ΝΕΥΡΩΤΙΚΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ...

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Ας ρίξουμε τους τόνους  :2funny:

Επισκέπτης
κολλήστε και κεράστε 10 γκόμενες από 3 ποτά (15 ευρώ η καθεμιά το πολύ) και με αυτά τα 150 ευρώ, η 1-2 που θα σας κάτσουν, θα σας χορτάσουν "τόκο"

Η καμπύλη απόδοσης των επενυόμενων χρημάτων στις αγνές κορασίδες, ξεκινάει απ το μηδέν, εκτινάσσεται εκθετικά όσο κάποιος επενδύει, αλλά μετά αρχίζει και βαίνει μειούμενη...

Το μεγάλο πρόβλημα είναι όταν κληθείς να υπογράψεις ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΚΩΝ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ

εκεί η επένδυση είναι αμφισβητούμενη και υπάρχει περίοδο με την πάροδο των ετών να αποβεί ζημιογόνος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom